Keystone logo

7 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Αυστραλία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Αυστραλία
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (7)
  • Οικονομικές Σπουδές (0)Σπουδές Επιχειρήσεων (0)Υγειονομική Περίθαλψη (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Αυστραλία

    Η Αυστραλία είναι μια κορυφαία επιλογή για πολλούς ξένους φοιτητές επιθυμούν να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο νομικών σπουδών. Πολυπολιτισμική και διεθνή πληθυσμού της Αυστραλίας είναι ελκυστική για πολλούς φοιτητές που έρχονται από το εξωτερικό, καθώς και να είναι σε θέση να βιώσουν τόσο πολύ για το τι η Αυστραλία έχει να προσφέρει. Ποικιλομορφία της Αυστραλίας τοπία, ποικιλία από υπαίθριες περιπέτειες, και δυναμικές πόλεις κρατήσει απασχολημένο μαθητές στον ελεύθερο χρόνο τους. Μια LLM στην Αυστραλία μπορεί να αποδείξει ότι είναι μια συναρπαστική και διαφωτιστική εκπαιδευτική εμπειρία.

    LLM στην Αυστραλία προγράμματα είναι εξαιρετικές σε ποιότητα με τα διεθνή πρότυπα. Τα περισσότερα προγράμματα που αποτελείται από αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων καθώς και διατριβή μάστερ. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τους τομείς εξειδίκευσης για LLM στο πρόγραμμα της Αυστραλίας, όπως το διεθνές δίκαιο, τη φορολογία, παγκόσμιο εμπορικό δίκαιο, ή περιβαλλοντικής νομοθεσίας.Μια LLM στο βαθμό Αυστραλία μπορεί να αναγνωριστεί στις χώρες καταγωγής και οι μαθητές θα πρέπει να κάνει την απαραίτητη έρευνα για κάθε ειδικό πρόγραμμα σε σχέση με την πατρίδα τους.

    Μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα LLM στην Αυστραλία από την αναζήτηση μέσα από τα προγράμματα που ακολουθούν. Μπορείτε να βρείτε το βαθμό σας περιμένουν!