Keystone logo

4 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Βραζιλία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (4)
  • Οικονομικές Σπουδές (0)Σπουδές Επιχειρήσεων (0)Υγειονομική Περίθαλψη (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Βραζιλία

Μια LLM, που σημαίνει Legum Magister είναι ένα προηγμένο πτυχίο νομικής στη διάθεση των αποφοίτων από προπτυχιακά προγράμματα δικαίου, όπως LLB προγράμματα. Παρά το γεγονός ότι μια LLM δεν είναι κατ 'ανάγκη να δικηγορία στη Βραζιλία, πολλοί απόφοιτοι του νόμου επιλέγουν να πάνε για να επιτύχουν αυτό το προηγμένο προσόν, δεδομένου ότι προσφέρει την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος. LLM φοιτητές σε πανεπιστήμια της Βραζιλίας, επίσης, διαπιστώνουν ότι μπορούν να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους δίκτυο, τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης τους.

Συνήθως αποτελείται από ένα μίγμα των μαθημάτων, την έρευνα, τη μελέτη και ένα master 's διατριβή, LLM προγράμματα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Βραζιλίας συνήθως διαρκούν ένα έως δύο χρόνια. Στο εξειδικευμένο τομέα του δικαίου που πρέπει να επικεντρωθεί σε σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, LLM μαθητές έχουν την ελευθερία να επιλέξουν τους τομείς της έρευνας που τους ενδιαφέρουν, όταν γράψει διατριβή τους.

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες που πρέπει να αποστέλλονται σε εσάς για οποιοδήποτε LLM πρόγραμμα απευθείας από ένα σχολείο του ενδιαφέροντος στη Βραζιλία σε ένα μόλις λεπτό με εύχρηστη μορφή ιστοσελίδα μας. Για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα LLM πρόγραμμα σε ένα πανεπιστήμιο στη Βραζιλία, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα.