Keystone logo

5 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Δίκαιο Δημοσίου Συμφέροντος 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Δικαίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  • Δίκαιο Δημοσίου Συμφέροντος
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Δίκαιο Δημοσίου Συμφέροντος

    Μια LLM στο Δημόσιο Συμφέρον νόμος είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που επιδιώκουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Εκείνοι που κατέχουν αυτό το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημόσια υπηρεσία με την παροχή εξειδικευμένων νομικών συμβούλων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, φορείς της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων.

    &nbsp

    Τι είναι το LLM στο Δημόσιο Συμφέρον νόμου; Αυτό είναι ένα πτυχίο μεταπτυχιακό επίπεδο, εν γένει προορίζεται για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει κάποια επίσημη νομική εκπαίδευση. Εκείνοι που επιδιώκουν αυτό το LLM το κάνουν για να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου δημοσίου συμφέροντος. Επειδή αυτό το πεδίο είναι ευρύ και ποικίλο, υπάρχουν μια σειρά από μονοπάτια της μελέτης από την οποία οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν. Μελέτη περιοχές μπορεί να περιλαμβάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την περιβαλλοντική πολιτική και την προστασία των καταναλωτών.

    &nbsp

    Αποκτώντας ένα LLM στο Δημόσιο Συμφέρον νόμος προβλέπει μια σειρά από οφέλη.Εκείνοι που κατέχουν αυτό το βαθμό είναι σε θέση να βασιστεί στις υφιστάμενες νομικές τους γνώσεις για να γίνουν εμπειρογνώμονες σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Αυτό μπορεί να τους κάνει εξαιρετικά πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

    &nbsp

    Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί το ακριβές κόστος της απόκτησης αυτού του βαθμού, όπως δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης θα εξαρτηθεί από τη χώρα και το ίδρυμα. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό ότι οι μελλοντικοί φοιτητές έρευνα σε βάθος τα έξοδα που σχετίζονται με τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν.

    &nbsp

    Εκείνοι που κατέχουν ένα LLM στο Δημόσιο Συμφέρον νόμου θεωρούνται ειδικοί στους τομείς τους, και ως εκ τούτου είναι σε ανταγωνιστική θέση για την απασχόληση. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν εργασία με κρατικούς φορείς, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις ή ομάδες υπεράσπισης. Παραδοσιακά ιδιωτικό ιατρείο είναι επίσης μια επιλογή, όπως είναι in-house θέσεις σύμβουλος με εταιρείες και άλλες επιχειρηματικές οντότητες.

    &nbsp

    Πολλά ιδρύματα δέχονται online εφαρμογές για αυτό το βαθμό. Καλό θα είναι να ερευνήσει σε βάθος τις απαιτήσεις εισαγωγής πριν από την υποβολή της αίτησής σας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εύκολα μέσω της εισαγωγής του προγράμματός μας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.