Keystone logo

3 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Διεθνούς Δικαίου
  • Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Δίκαιο Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τα προγράμματα Master in Laws προσφέρουν πολύτιμα οφέλη. Η προηγμένη εκπαιδευτική ευκαιρία διαρκεί συνήθως ένα ή δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Τα προγράμματα παρέχουν μια πιο προσεκτική ματιά σε τομείς νομικής εστίασης, παρέχοντας κατάρτιση για φοιτητές του δικαίου που ελπίζουν να εμβαθύνουν περαιτέρω σε έναν ή δύο τομείς συγκέντρωσης.

Τι είναι το LLM στο δίκαιο της ΕΕ; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών εξετάζει τα συγκεκριμένα νομικά συστήματα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι μαθητές θα μπορούσαν να ερευνούν ουσιαστικές και διαδικαστικές πρακτικές. Τα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν οικονομικά, συνταγματικά και θεσμικά θεμέλια του δικαίου, καθώς και διοικητικό και ποινικό δίκαιο. Το δίκαιο της ΕΕ τείνει να αντικαταστήσει τους νόμους συγκεκριμένων εθνών και φτάνει σε όλους τους τομείς του νόμου.

Με τη συμμετοχή σε πρόγραμμα LLM στο δίκαιο της ΕΕ, οι μελετητές συχνά αποκτούν δεξιότητες που είναι χρήσιμες στην προσωπική τους ζωή και την επαγγελματική σταδιοδρομία τους. Για παράδειγμα, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μπορούσαν να κατανοήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους ως πολίτες μιας συγκεκριμένης χώρας και ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπάρχουν διάφορες διεθνείς και ηλεκτρονικές επιλογές εγγραφής και το κόστος συχνά αντικατοπτρίζει αυτές τις διαφορές. Είναι λογικό οι υποψήφιοι φοιτητές να επικοινωνούν με ακαδημαϊκά ιδρύματα και να ζητούν πληροφορίες σχετικά με το κόστος και άλλες ανησυχίες εγγραφής.

Ένα LLM στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρέχει μια εισαγωγή στην αναμενόμενη επαγγελματική συμπεριφορά στα δικαστήρια και στις δικαστικές διαδικασίες. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν επιλογές σταδιοδρομίας στην πατρίδα τους ή σε διεθνείς τοποθετήσεις. Οι ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν συνήθως το εταιρικό και ιδιωτικό δίκαιο, την εθνική δημόσια διοίκηση (όπως δημόσιο υπάλληλο ή διπλωμάτη, για παράδειγμα), ανάλυση πολιτικής, κυβερνητικές θέσεις, ΜΚΟ και έρευνα σε ακαδημαϊκούς και νομικούς τομείς. Κάποιοι απόφοιτοι μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας σε εποπτικά όργανα που ασχολούνται με ευρωπαϊκά θέματα ή ως δικηγόροι σε διακρατικές επιχειρήσεις. Άλλοι μπορεί να βρουν εργασία ως ερευνητές, παρουσιάζοντας σε σεμινάρια και συνέδρια.

Οι τάξεις διατίθενται τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και αυτοπροσώπως σε πανεπιστήμια και άλλους φορείς σε όλο τον κόσμο. Για να βρείτε το σωστό σχολείο για εσάς, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.