Keystone logo

30 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Διεθνούς Δικαίου
  • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (30)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο

    Τα προγράμματα LLM Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο σχεδιασμένα για σπουδαστές που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως νομικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι, ή για να προετοιμάσει τους μαθητές για τα διδακτορικά προγράμματα στον τομέα του διεθνούς εμπορίου. Σε μια LLM Διεθνούς Εμπορίου πρόγραμμα Δίκαιο, οι μαθητές θα εξετάσει το εμπόριο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μαθαίνοντας για τις πολυπλοκότητες των συνθηκών, των ξένων επενδύσεων, τις διεθνείς συμβάσεις πώλησης και τελωνειακής νομοθεσίας.

    Οι μαθητές απόκτηση LLM Διεθνούς Εμπορίου πτυχίο Νομικής, θα συμμετάσχει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων, την έρευνα, μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις περίπτωση, και συνήθως διατριβή ένα μεταπτυχιακό. Μέσα από τα μαθήματα που διερευνήσει τα ζητήματα του δικαίου του παγκόσμιου εμπορίου, των διεθνών τραπεζών, οικονομικού δικαίου, καθώς και το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι μαθητές στα προγράμματα LLM Διεθνούς Εμπορίου νόμος να αποκτήσει ένα ισχυρό θεμελιώδη κατανόηση σχετικά με το θέμα, την προετοιμασία τους για την εργασία ως ικανούς επαγγελματίες.

    Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα LLM Διεθνούς Εμπορίου νόμου από την ανάγνωση μέσα από τα προγράμματα που ακολουθούν. Μπορείτε να βρείτε το επόμενο βήμα προς την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους στόχους σας!