Keystone logo

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο σε Φινλανδία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Διεθνούς Δικαίου
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο

Τι είναι το Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο;
Το Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο είναι η μελέτη του πώς οι νόμοι και οι κανονισμοί επηρεάζουν τις επιχειρηματικές συναλλαγές μεταξύ εταιρειών που εδρεύουν σε διαφορετικές χώρες. Μπορεί να περιλαμβάνει θέματα όπως το δίκαιο των συμβάσεων, το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας και η ρύθμιση του εμπορίου.

Θέσεις εργασίας στο διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο
Οι επαγγελματίες του διεθνούς επιχειρηματικού δικαίου εργάζονται σε διάφορους κλάδους και ρόλους. Ορισμένες κοινές θέσεις περιλαμβάνουν τον υπεύθυνο συμβάσεων, τον υπεύθυνο συμμόρφωσης και τον εκτελωνιστή. Μπορεί να εργάζονται για ιδιωτικές εταιρείες, κυβερνητικούς οργανισμούς ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Γιατί να σπουδάσετε Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο;
Το Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο είναι σημαντικό γιατί βοηθά τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων να κατανοήσουν το νομικό τοπίο στο οποίο εργάζονται. Μπορεί να τους βοηθήσει να αποφύγουν νομικά προβλήματα και επίσης τους επιτρέπει να επωφεληθούν από ευκαιρίες σε ξένες αγορές.

Πτυχία Διεθνούς Επιχειρηματικού Δικαίου
Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών πτυχίου για φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο. Ορισμένα κοινά προγράμματα περιλαμβάνουν πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διδάκτωρ Juris ή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Τι θα σπουδάσω κατά τη διάρκεια του πτυχίου μου στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο;
Μερικά από τα θέματα που μπορείτε να μελετήσετε κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο περιλαμβάνουν το δίκαιο των συμβάσεων, το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και τη ρύθμιση του εμπορίου. Επίσης, πιθανότατα θα μάθετε για τα νομικά συστήματα σε διάφορες χώρες και πώς να κάνετε επιχειρήσεις σε παγκόσμιο πλαίσιο.

Το επίσημο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Φινλανδίας είναι το 7-3-2-2 μοτίβο. Το πανεπιστήμιο διαρκεί δύο χρόνια στην επαγγελματική ή τεχνική εκπαίδευση και, τέλος, δύο χρόνια πριν από την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η Φινλανδία έχει επίσης αρκετές δημόσιες, καθώς και ιδιωτικά πανεπιστήμια που έχουν δυνατότητα πρόσβασης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους σπουδαστές.

Ένα LLM ή Μεταπτυχιακό Νομικής είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα, το οποίο συχνά αναζητείται από φοιτητές με προπτυχιακά διπλώματα νομικής που ψάχνουν να μορφωθούν εκτενέστερα σ' έναν συγκεκριμένο τομέα σπουδών νομικής. Τα προγράμματα LLM είναι προσανατολισμένα προς την έρευνα και συνήθως διαρκούν ένα έτος.