Keystone logo

6 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Διεθνές Φορολογικό Δίκαιο 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Διεθνούς Δικαίου
  • Διεθνές Φορολογικό Δίκαιο
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (6)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Διεθνές Φορολογικό Δίκαιο

    Η παγκοσμιοποίηση είχε ακραίες συνέπειες για τις πολιτικές της διεθνούς φορολογίας. Η πειθαρχία της διεθνούς φορολογίας, έχει ανάγκη από ειδικευμένους επαγγελματίες να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα της διεθνούς φορολογικής νομοθεσίας, ιδιαίτερα σε μια παγκόσμια οικονομία που αλλάζει συνεχώς. LLM φορολογικά προγράμματα διεθνούς προετοιμασία επαγγελματιών νομικών για την εργασία σε αυτό το απαιτητικό τομέα. Οι απόφοιτοι συχνά πήγαινε για να σταδιοδρομίας σε επιχειρήσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες, διοικητική και περιβάλλοντα.

    Οι φοιτητές οι οποίοι επιδιώκουν LLM διεθνής φόρος εστίαση βαθμό από την απόκτηση των δεξιοτήτων και των γνώσεων για να εφαρμόσει τη θεωρία στην πράξη. Σε ένα πρόγραμμα LLM διεθνούς φόρου, προκλητική μαθημάτων εστιάζει σε θέματα όπως η Συνθήκη για το δίκαιο φορολογικό, διεθνή φορολογική πολιτική, τη φορολογική νομοθεσία της ΕΕ, την εταιρική φορολογία, φορολογία και συγκριτική. LLM φορολογικά προγράμματα διεθνούς συνήθως περιλαμβάνουν παρακολούθηση μαθημάτων, σεμιναρίων, τα σχέδια, οικοτροφείο, και μια τελική διατριβή.

    Προωθήστε την καριέρα σας με ένα πτυχίο LLM διεθνούς φόρου.Μετακινηθείτε με τις παρακάτω επιλογές για να βρείτε το πρόγραμμα για εσάς!