Keystone logo

12 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ελβετία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Ελβετία
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (12)
  • Οικονομικές Σπουδές (3)
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (1)
  • Υγειονομική Περίθαλψη (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ελβετία

Η Ελβετία είναι μια χώρα με εντυπωσιακά τοπία, πολλές υπαίθριες περιπέτειες, και ζωντανές πόλεις. Υπάρχουν επίσης παγκόσμιας κλάσης πανεπιστήμια στην Ελβετία με την εξαιρετική ακαδημαϊκά προγράμματα, περιλαμβανομένων ευκαιριών για να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο της νομικής. Υπάρχουν τόσα πολλά να ζήσετε στην Ελβετία και δεν θα υπάρξει ποτέ μια θαμπή ημέρα για τους ξένους φοιτητές είναι έτοιμοι να εξερευνήσουν αυτό το όμορφο νομό. Μια LLM στην Ελβετία μπορεί να αποδειχθεί μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία που προωθεί την επαγγελματική εξέλιξη καθώς και η πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη.

Τα προγράμματα προσφέρουν ένα LLM στην Ελβετία με σκοπό να διδάξει τους μαθητές εξειδικευμένους τομείς του δικαίου, προκειμένου να αναπτυχθεί σε επίπεδο τεχνογνωσίας για όσους θέλουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Μέσα από μελέτες περιπτώσεων και προσομοιώσεις περίπτωση, οι μαθητές κερδίζουν ένα LLM στην Ελβετία, θα συμμετάσχουν σε hands-on μάθηση, εξετάζοντας τα πραγματικά ζητήματα κόσμο.Μερικοί από τους τομείς εξειδίκευσης για LLM στην Ελβετία μπορούν να περιλαμβάνουν το διεθνές δίκαιο, ευρωπαϊκό δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η περιβαλλοντική νομοθεσία, την οικονομία, και την επίλυση διαφορών.

Δείτε τις παρακάτω επιλογές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα LLM στην Ελβετία. Αυτό θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα σας!