Keystone logo

1 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ελληνική Δημοκρατία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (1)
  • Οικονομικές Σπουδές (0)Σπουδές Επιχειρήσεων (0)Υγειονομική Περίθαλψη (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Popular degree type

    Popular study format

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ελληνική Δημοκρατία

    Μια LLM είναι ένα προηγμένο νομικό επίπεδο, επίσης γνωστή ως κύριος 's δικαίου. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν ήδη ένα πτυχίο s 'του νόμου ή παρόμοια προσόντα για τα περισσότερα LLM προγράμματα. Παρά το γεγονός ότι μια LLM κανονικά δεν απαιτείται για την εφαρμογή του νόμου στην Ελλάδα, η προστιθέμενη προσόντα μπορεί να χτίσει γνώσεις και δεξιότητες σε μια συγκεκριμένη περιοχή του δικηγορικού επαγγέλματος. Είτε το πεδίο ενδιαφέροντος είναι σε Εταιρικό Δίκαιο, Διακρατική επίλυσης διαφορών ή οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα, πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Ελλάδα προσφέρουν ένα κατάλληλο πρόγραμμα LLM.

    Το LLM πρόγραμμα σπουδών στα περισσότερα πανεπιστήμια στην Ελλάδα, συνδυάζει την έρευνα, παρακολούθηση μαθημάτων και ένα master 's διατριβή. Διάρκειας ενός ή δύο ετών, LLM προγράμματα στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα τόσο σε μερικής απασχόλησης και πλήρους απασχόλησης, επιτρέποντας την ποικιλομορφία των αιτούντων ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε LLM προγράμματα. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι δυνατό να εργαστούν προς κερδίζει ένα πτυχίο LLM, ενώ θα συνεχίζουν να εργάζονται έξω από την τάξη.

    Αν νομίζετε ότι θα μπορούσαν να επωφεληθούν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά από μια LLM πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο ή ακαδημαϊκό ίδρυμα στην Ελλάδα, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές που είναι στη διάθεσή σας, σήμερα! Νομικών σχολών στην Ελλάδα είναι μόνο μερικά κλικ μακριά χρησιμοποιώντας εύχρηστη μορφή ιστοσελίδα μας, σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε από τα προγράμματα.