Keystone logo

11 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Εργασιακό Δίκαιο σε Ηνωμένο Βασίλειο για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Ηνωμένο Βασίλειο
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Επιχειρηματικού Δικαίου
  • Εργασιακό Δίκαιο
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (11)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Εργασιακό Δίκαιο

    Τι είναι το εργατικό δίκαιο;

    Το εργατικό δίκαιο είναι ο νόμος που διέπει τις εργασιακές σχέσεις μεταξύ των ατόμων και των εργοδοτών τους. Αυτό περιλαμβάνει εργαζόμενους, εργαζόμενους, αιτούντες εργασία, συνδικαλιστικές οργανώσεις και επαγγελματικές ενώσεις. Το εργατικό δίκαιο έχει εξελιχθεί για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης του εργοδότη για τις ενέργειες των εργαζομένων του στην εργασία. βασικοί κανόνες σχετικά με τον χρόνο εργασίας, τους μισθούς και τις συμβάσεις· και δικαιώματα των εργαζομένων σε άδεια μητρότητας ή πατρότητας, παροχές και συνταξιοδοτικά προγράμματα. Η εργατική νομοθεσία προβλέπει επίσης πλαίσιο και ρυθμίσεις για τη λύση των εργασιακών σχέσεων.

    Ποιες νομικές σταδιοδρομίες είναι διαθέσιμες σε φοιτητές νομικής που σπουδάζουν εργατικό δίκαιο;

    Υπάρχουν πολλές επιλογές σταδιοδρομίας νομικής για πτυχιούχους νομικής που έχουν σπουδάσει εργατικό δίκαιο. Μια πιθανή επιλογή σταδιοδρομίας για πτυχιούχο νομικής ή φοιτητή νομικής με ενδιαφέρον για το εργατικό δίκαιο περιλαμβάνει την εργασία ως δικηγόρος σε ιδιωτικά δικηγορικά γραφεία ή δικηγορικά γραφεία αφιερωμένα στον τομέα του εργατικού δικαίου. Οι απόφοιτοι θα μπορούσαν επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εργαστούν για νομικές επιτροπές, φορείς μεταρρύθμισης του νόμου και νομικά πανεπιστήμια ως ακαδημαϊκοί. Ένας πτυχιούχος νομικής που ενδιαφέρεται για το εργατικό δίκαιο θα μπορούσε επίσης να εργαστεί ως νομικός σύμβουλος είτε για συνδικαλιστική οργάνωση είτε για εργοδότη. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει να γίνει συγγραφέας νόμου για ακαδημαϊκούς σκοπούς ή νομικές εκδοτικές εταιρείες. Υπάρχουν πολλές νομικές σταδιοδρομίες διαθέσιμες σε πτυχιούχους νομικής ή φοιτητές νομικής που μελετούν αυτόν τον κλάδο.

    UK, Ηνωμένο Βασίλειο είναι πάνω από 300 ετών και αποτελείται από τέσσερα συστατικά των εθνών: Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα κέντρο εκμάθησης για τα τελευταία 1000 χρόνια και έχει πολλά αρχαία και διακεκριμένη πανεπιστήμια. Οι αλλοδαποί φοιτητές αποτελούν ένα σημαντικό ποσοστό του φοιτητικού σώματος στα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Ένα LLM ή Μεταπτυχιακό Νομικής είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα, το οποίο συχνά αναζητείται από φοιτητές με προπτυχιακά διπλώματα νομικής που ψάχνουν να μορφωθούν εκτενέστερα σ' έναν συγκεκριμένο τομέα σπουδών νομικής. Τα προγράμματα LLM είναι προσανατολισμένα προς την έρευνα και συνήθως διαρκούν ένα έτος.