Keystone logo

1 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Βομβάη, Ινδία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (1)
  • Οικονομικές Σπουδές (0)Σπουδές Επιχειρήσεων (0)Υγειονομική Περίθαλψη (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Βομβάη, Ινδία

Βομβάη είναι μια συναρπαστική και ποικιλόμορφης πόλης, ένα χρηματοοικονομικό κέντρο με μια ποικιλία του πολιτισμού, της τέχνης, και την εξαιρετική εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είναι ένα δημοφιλές μέρος για LLM μελέτες, τόσο για τις διεθνείς και εγχώριες φοιτητές.

Για LLM στο Μουμπάι, οι μαθητές επιλέγουν έναν χώρο εστίασης, είναι μερικά παραδείγματα του περιβαλλοντικού δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το δίκαιο των επιχειρήσεων, την πνευματική ιδιοκτησία, και συνταγματικού και διοικητικού δικαίου. Για LLM στο Μουμπάι, μήκη προγράμματος διαφέρουν ανάλογα με τις μελέτες, αλλά η μέση διάρκεια για σπουδές πλήρους φοίτησης που είναι περίπου δύο χρόνια. Οι μαθητές απόκτηση LLM στο Μουμπάι, θα βιώσουν προκλητική πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων, σεμιναρίων, διαλέξεων, και μια τελική διατριβή ή διδακτορική διατριβή. Οι φοιτητές οι οποίοι επιδιώκουν LLM στο Μουμπάι, θα μάθουν την πρακτική εφαρμογή της θεωρίας σε πραγματικά προβλήματα μέσα από τα μαθήματα που εστιάζονται στην δικαστική διαδικασία, συνταγματικό δίκαιο, και την έρευνα στην Ινδία και σε διεθνές επίπεδο.

Ρίξτε μια ματιά στο LLM στο Μουμπάι παρακάτω επιλογές και να λάβει το επόμενο βήμα προς την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων!