Keystone logo

6 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ιρλανδία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Ιρλανδία
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (6)
  • Οικονομικές Σπουδές (0)Σπουδές Επιχειρήσεων (0)Υγειονομική Περίθαλψη (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ιρλανδία

    Η Ιρλανδία θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πετράδια της Ευρώπης. Αυτή η όμορφη χώρα προσφέρει εντυπωσιακά τοπία και καμία έλλειψη των πραγμάτων για να δείτε και να κάνετε. Επιπλέον, η Ιρλανδία έχει μερικά εξαιρετικά ακαδημαϊκά προγράμματα για να κερδίσουν ένα προηγμένο πτυχίο νομικής. Μια LLM στην Ιρλανδία είναι μια ευκαιρία όχι μόνο για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανάπτυξη, αλλά και να βιώσουν αυτή τη συναρπαστική χώρα με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

    LLM στην Ιρλανδία τα προγράμματα είναι σε άριστη ποιότητα με εμπειρογνώμονες και επαγγελματικές σχολές. Οι μαθητές κερδίζουν ένα LLM στην Ιρλανδία θα αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει γενικά ένα συνδυασμό αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων, η έρευνα για ένα σχετικό θέμα ενδιαφέροντος, πρακτική άσκηση, και διατριβή μάστερ. Μέσα από μελέτες περιπτώσεων, την εξέταση της θεωρίας και πρακτικής, και προσομοιώσεις περίπτωση, οι μαθητές απόκτηση LLM στην Ιρλανδία, θα αποκτήσουν γνώσεις σε τομείς όπως το διεθνές δίκαιο, δίκαιο των επιχειρήσεων, τη χρηματοδότηση, τη φορολογία, περιβαλλοντική νομοθεσία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Ρίξτε μια ματιά μέσα από τα προγράμματα που ακολουθούν για LLM στην Ιρλανδία. Μπορείτε να βρείτε την εκπαίδευση που έχουν για την αναζήτηση!