Keystone logo

2 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ισραήλ για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (2)
  • Οικονομικές Σπουδές (0)Σπουδές Επιχειρήσεων (0)Υγειονομική Περίθαλψη (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ισραήλ

    Το Ισραήλ έχει προσελκύσει τουρίστες από όλο τον κόσμο για να αντιμετωπίσετε αυτό το συναρπαστικό χώρα. Εκτός από το να είναι ένα ταξιδιωτικό προορισμό, το Ισραήλ έχει ορισμένα εξαιρετικά ακαδημαϊκά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων βαθμούς στο νόμο. Μια LLM στο Ισραήλ είναι πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν μια χώρα που έχει βαθιά σημασία και τόσο ιστορικής και θρησκευτικής σημασίας σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Μια LLM στο Ισραήλ να προωθήσει περισσότερο από επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη, αλλά και πολιτιστικά, προσωπική και πνευματική ανάπτυξη.

    Υπάρχουν πολλά προγράμματα για LLM στο Ισραήλ, η οποία είναι άριστης ποιότητας και διευκολύνεται από τους ειδικούς και επαγγελματικές σχολές. LLM στο Ισραήλ προγράμματα αποτελούνται κατά κανόνα από αυστηρή παρακολούθηση μαθημάτων που προκαλεί τους μαθητές μέσα από μελέτες περιπτώσεων, την εξέταση της θεωρίας και πρακτικής, και προσομοιώσεις περίπτωση.Υπάρχουν αρκετοί τομείς των ειδικοτήτων που ταιριάζουν στις ανάγκες και τα συμφέροντα των περισσότερων φοιτητών, όπως τα οικονομικά, τη φορολογία, το δίκαιο της ευρεσιτεχνίας, το διεθνές δίκαιο, δίκαιο των επιχειρήσεων, και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα LLM στο Ισραήλ από την αναζήτηση μέσα από τα προγράμματα που ακολουθούν. Μπορείτε να βρείτε αυτό που έχετε ψάξει για!