Keystone logo

160 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Ηνωμένο Βασίλειο
  • Λονδίνο
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (160)
  • Οικονομικές Σπουδές (13)
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (0)
  • Υγειονομική Περίθαλψη (11)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

    Το Λονδίνο έχει τόσα πολλά να προσφέρει στους φοιτητές, από τον πολιτισμό και την τέχνη, την επαγγελματική δικτύων και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Το Λονδίνο είναι μια διεθνής πόλη και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα να αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία του πληθυσμού στο σώμα των φοιτητών και των διδασκόντων. Λονδίνο LLM προγράμματα προσπαθούν να αναπτύξουν καινοτόμες και ταλαντούχους επαγγελματίες νομικούς ικανός να χειρίζεται τις νομικές περιπλοκές στον τομέα τους.

    Λονδίνο LLM προγράμματα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της υπερθέρμανσης του δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το εμπορικό δίκαιο, την ποινική δικαιοσύνη, ηθική, περιβαλλοντική νομοθεσία και τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, μεταξύ πολλών άλλων. Υπάρχει μια ενεργή ερευνητική κοινότητα σε καθεμία από αυτές τις περιοχές την περαιτέρω ενίσχυση της εκπαιδευτικής εμπειρίας του μαθητή LLM Λονδίνο. Οι μαθητές θα ολοκληρώσει το πτυχίο LLM Λονδίνο με την τελική διατριβή ή διδακτορική διατριβή. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας ποικιλίας των φοιτητών, με πλήρες ωράριο, μερική απασχόληση, και τις επιλογές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι διαθέσιμες.

    Μετακινηθείτε με τις παρακάτω επιλογές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα σπουδών LLM στο Λονδίνο και μπορείτε να ανακαλύψετε το τέλειο πρόγραμμα για εσάς!