Keystone logo

14 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Νομική Έρευνα 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Νομολογία
  • Νομική Έρευνα
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (14)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Νομική Έρευνα

Το Master of Laws είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους μελετητές μια εξειδικευμένη γνώση εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο τομέα του δικαίου. Οι περισσότεροι φοιτητές που εγγράφονται σε ένα πρόγραμμα LLM έχουν ήδη ένα Juris Doctor ή προπτυχιακό πτυχίο δικαίου. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης τελειώνουν συχνά σε ένα χρόνο.

Τι είναι το LLM στη Νομική Έρευνα; Είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους επαγγελματίες να υποβάλλουν ερωτήσεις, να αναλύουν θέματα και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις. Πολλά μαθήματα δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους έρευνας. Οι μαθητές αναμένεται να συμμετάσχουν σε διαλέξεις, συζητήσεις, σχέδια και διατριβές. Η ακριβής διάρθρωση των μαθημάτων μπορεί να ποικίλει από το σχολείο στο σχολείο αλλά μπορεί να περιλαμβάνει τάξεις παρόμοιες με τις θεωρίες και τη φιλοσοφία της νομικής έρευνας, τη συλλογιστική με το προηγούμενο και τις παραδόσεις της νομικής έρευνας.

Η μελέτη της νομικής έρευνας δίνει στους συμμετέχοντες μια μοναδική κατανόηση της σημασίας της αναλυτικής σκέψης, της επικοινωνίας και της αντίληψης. Αυτό το πρόγραμμα LLM βοηθά τους μαθητές να βελτιώσουν αυτές τις δεξιότητες, ώστε να μπορούν να ενταχθούν σε πρακτικές, καθώς και στρογγυλεμένους δικηγόρους με μια νοοτροπία με γνώμονα την έρευνα. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν επίσης να βοηθήσουν ένα άτομο να ζήσει μια πλούσια προσωπική ζωή.

Πόσο κοστίζει ένα LLM; Αυτό μπορεί να εξαρτηθεί από το πρόγραμμα, τη διάρκειά του και το σχολείο που παρακολουθήθηκε. Εάν οι αιτούντες θέλουν μια εκτίμηση, πρέπει να επικοινωνήσουν με το σχολείο που ελπίζουν να παρευρεθούν.

Μετά την αποφοίτησή τους με το LLM στη Νομική Έρευνα, ποια καριέρα μπορούν να έχουν οι μαθητές; Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο σε ό, τι μπορεί να κάνει κάποιος με αυτήν την εκπαίδευση. Πολλοί μελετητές συνεχίζουν να γίνονται νομικοί ερευνητές, δικηγόροι, δικαστές και σύμβουλοι, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλες μη παραδοσιακές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, ορισμένοι απόφοιτοι μετατρέπονται σε σταδιοδρομίες ως καθηγητές, ακαδημαϊκοί ερευνητές, λέκτορες, νομικοί δημοσιογράφοι, επιθεωρητές ποιότητας και διαχειριστές τεχνικών προγραμμάτων.

Τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο μπορούν να προσφέρουν προγράμματα LLM είτε online είτε αυτοπροσώπως. Για να εφαρμόσετε ή να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.