Keystone logo

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Νομολογία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Νομολογία
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Νομολογία

Ένα πρόγραμμα LLM επικεντρώνεται στον εξοπλισμό των συμμετεχόντων με μια βαθύτερη κατανόηση ενός εξειδικευμένου τομέα του νόμου. Master of Laws προγράμματα μπορεί να πάρει οπουδήποτε από ένα έως τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Τι είναι το LLM στην Νομολογία; Η "νομολογία" αναφέρεται στη φιλοσοφία του νόμου και τα άτομα που επιλέγουν να ακολουθήσουν ένα LLM στην περιοχή γενικά θέλουν να αποκτήσουν μια ευρύτερη κατανόηση του νόμου από μόνο του. Εντούτοις, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να περιορίσουν τις σπουδές τους και να παρακολουθήσουν μαθήματα σε τομείς όπως η νομική έρευνα, η νομική πρακτική, η επίλυση συγκρούσεων, το συγκριτικό δίκαιο, το διεθνές δίκαιο ή ο νόμος καθώς σχετίζονται με τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης.

Τα άτομα που αποφοιτούν με το Master of Laws in Jurisprudence τείνουν να είναι γνώστες και καλά στρογγυλεμένα άτομα. Πολλοί είναι εξοπλισμένοι με δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων, ικανότητες κρίσιμης σκέψης και δίψα για δικαιοσύνη. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τους εξυπηρετήσει καλά στην πράξη και στη ζωή.

Το κόστος ενός LLM ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Πριν από την εφαρμογή σε ένα πρόγραμμα, ένας δυνητικός φοιτητής πρέπει να κάνει την έρευνά του και να μιλήσει σε σύμβουλο.

Πολλές οργανώσεις και άτομα μπορούν να επωφεληθούν από τις δεξιότητες ενός πτυχιούχου του προγράμματος της νομολογίας. Εξαιτίας αυτού, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μπορούν να γίνουν εταιρικοί δικηγόροι, δικηγόροι πολιτικών δικαιωμάτων, συμβασιούχοι δικηγόροι, κανονισμοί και δικηγόροι δεοντολογίας ή διεθνείς δικηγόροι επιχειρήσεων. Τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να ξεκινήσουν και τις δικές τους επιχειρήσεις και να επικεντρωθούν στην παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, στην πτώχευση, στον φορολογικό νόμο ή σε οποιοδήποτε άλλο νομικό τομέα της επιλογής τους.

Πολλά σχολεία προσφέρουν ένα LLM στην Νομολογία, αλλά όπου ένας μαθητής καταλήγει τελικά έρχεται κάτω στην θέση του, τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά του. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα προσφέρουν την μεγαλύτερη ευελιξία και είναι ιδανικά για άτομα με θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και οικογένειες που φροντίζουν. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.