Keystone logo

30 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Περιβαλλοντικό Δίκαιο 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Διεθνούς Δικαίου
  • Περιβαλλοντικό Δίκαιο
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (30)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Περιβαλλοντικό Δίκαιο

    LLM Περιβαλλοντικά προγράμματα νόμο εξετάζει τα πολιτικά και νομικά ζητήματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής, των φυσικών πόρων του νόμου, με μια συνολική έμφαση στις επιπτώσεις του φυσικού αερίου και πετρελαίου. Μια LLM Δίκαιο Περιβάλλοντος είναι μια πλήρως λειτουργούσα πτυχίο νομικής και θα σας παρέχει με την εξειδίκευση που απαιτείται για να εργαστούν στον τομέα της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Υπάρχουν πολλά ακαδημαϊκά ιδρύματα που είναι εγκατεστημένα σε συναρπαστικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο προσφέροντας LLM Περιβαλλοντικά προγράμματα Δίκαιο.

    LLM Περιβαλλοντικά προγράμματα Νόμου είναι διεπιστημονική και περιλαμβάνει τα νομικά, πολιτικά και θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων της προστασίας του περιβάλλοντος. Μεταξύ των δυνητικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες μετά την αποφοίτηση είναι θέσεις μέσα σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό και ξένες κυβερνήσεις και οργανισμούς, διεθνείς οργανισμούς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ιδιωτικές πρακτικές, εταιρική νομικά τμήματα, θέσεις και διδασκαλία.

    Διαβάστε μέσω των προγραμμάτων παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα LLM Περιβάλλοντος πτυχίο Νομικής. Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα που έχετε ψάξει για!