Keystone logo

14 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ποινικό Δίκαιο 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Ποινικού Δικαίου
  • Ποινικό Δίκαιο
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (14)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ποινικό Δίκαιο

    Προτού ο σπουδαστής μπορεί να εξασφαλίσει μια επαγγελματική σταδιοδρομία στο νόμο, αυτός ή αυτή πρέπει τυπικά να αποκτήσει πτυχίο Master of Laws. Αυτός ο τύπος προχωρημένου πτυχίου έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που αναζητούν εντατική εκπαίδευση στον τομέα του δικαίου. Πολλοί από αυτούς τους φοιτητές έχουν ήδη πτυχίο Bachelor of Laws.

    Τι είναι το LLM στο Ποινικό Δίκαιο; Το ποινικό δίκαιο είναι το εξειδικευμένο νομικό πεδίο που επικεντρώνεται στο έγκλημα και στις νομικές επιπτώσεις του. Αυτός ο τύπος προγράμματος σπουδών εξετάζει συνήθως τα θέματα της εγκληματολογίας, της αιτιώδους συνάφειας, των αδικημάτων, των χρεώσεων και άλλων για να προετοιμάσει κατάλληλα τους σπουδαστές για ένα μέλλον στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Οι μαθητές θα πρέπει να κατανοήσουν τις θεωρίες και τις έννοιες πίσω από το ποινικό δίκαιο μέσω της μελέτης μαθημάτων όπως η φιλοσοφία του ποινικού δικαίου, το οργανωμένο έγκλημα, η ποινικοποίηση, τα είδη αδικημάτων, η ποινική διαδικασία και πολλά άλλα.

    Πολλοί εργοδότες από διαφορετικές βιομηχανίες διαπιστώνουν ότι οι σπουδαστές με προχωρημένο βαθμό στο ποινικό δίκαιο παρουσιάζουν μια ποικιλία χρήσιμων χαρακτηριστικών και χαρακτηριστικών. Αυτοί οι σπουδαστές τείνουν να έχουν ισχυρές διαπραγματευτικές δεξιότητες εκτός από τις προηγμένες ικανότητες επικοινωνίας. Επιπλέον, οι σπουδαστές σε αυτόν τον τομέα εμφανίζουν τυπικά μια ικανότητα για λεπτομερή, κριτική σκέψη.

    Το κόστος της απόκτησης πτυχίου στο ποινικό δίκαιο μπορεί να διαφέρει από το ένα πανεπιστήμιο στο άλλο. Ο αριθμός των απαιτούμενων μαθημάτων, ο τύπος του προγράμματος σπουδών, η θέση του σχολείου και άλλοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν όλα τα συνολικά δίδακτρα. Κάποιος φοιτητής μπορεί ακόμη και να κερδίσει οικονομική βοήθεια, υποτροφίες ή ευκαιρίες μελέτης εργασίας για να αντισταθμίσει το κόστος.

    Οι απόφοιτοι με πτυχίο ποινικού δικαίου μπορούν να επιδιώξουν μια ποικιλία σταδιοδρομιών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Για να γίνουν εξουσιοδοτημένοι δικηγόροι, οι φοιτητές μπορούν να λάβουν τις απαιτούμενες εξετάσεις τοπικής άδειας και να εργαστούν σε κυβερνητικούς οργανισμούς ή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ο φοιτητής μπορεί επίσης να συνεχίσει να εργάζεται ως αναλυτής εργαστηρίου εγκλημάτων, επιβλέπων σκηνών εγκλημάτων, ειδικών πρόληψης, εγκληματιών και περισσότερων.

    Πολυάριθμα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν πτυχίο LLM. Για αυτόν τον τύπο πτυχίου, πολλοί σπουδαστές επιλέγουν να σπουδάσουν σε τοπικό επίπεδο, αν και μπορούν να διατεθούν και διεθνείς επιλογές. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.