Keystone logo

68 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Σπουδές Οικονομικού Δικαίου 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Οικονομικού Δικαίου
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (68)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Σπουδές Οικονομικού Δικαίου

    Επαγγελματίες δικηγόροι που επιθυμούν να αποκτήσουν επικεντρωμένη γνώση σχετικά με ένα ειδικό θέμα του δικαίου μπορούν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα Master of Laws. Τα περισσότερα προγράμματα LLM απαιτούν από τους φοιτητές να έχουν ήδη ολοκληρώσει κάποια μορφή πτυχίου δικαίου, όπως ένας γιατρός Juris ή ένας Bachelor of Laws. Ένα LLM μπορεί να διαρκέσει ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί.

    Τι είναι το LLM στις σπουδές Οικονομικού Δικαίου; Το οικονομικό δίκαιο επικεντρώνεται στα διεθνή και εθνικά ρυθμιστικά καθεστώτα που ισχύουν για τις επιχειρήσεις. Τα μαθήματα αυτού του προγράμματος μπορούν να εξετάσουν τη διεθνή επίλυση διαφορών, το διεθνές και το τοπικό εμπόριο, το επενδυτικό δίκαιο, το δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και τον τρόπο με τον οποίο οι περιοχές επηρεάζουν και επηρεάζονται από την οικονομία. Το βασικό πρόγραμμα σπουδών μπορεί να είναι διαφορετικό σε κάθε σχολείο, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει μαθήματα όπως η επαγγελματική ευθύνη, οι διεθνείς φορολογικοί νόμοι, ο νόμος και η πολιτική μετανάστευσης, οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, το επιχειρηματικό δίκαιο και η οικονομία.

    Αυτή η εκπαίδευση δίνει στους συμμετέχοντες καλύτερη κατανόηση των εννοιών των οικονομικών συστημάτων, πώς να επικοινωνούν καλά και την ανάγκη για ανεξάρτητη ανάλυση των οικονομικών νομικών πολιτικών. Με αυτές τις βελτιωμένες δεξιότητες και γνώσεις, οι μαθητές μπορεί να έχουν την ευκαιρία να κάνουν εντυπωσιακές συμβολές στο εργατικό δυναμικό μετά την αποφοίτησή τους.

    Οι μαθητές σε όλο τον κόσμο μπορούν να πληρώσουν ένα ελαφρώς διαφορετικό δίδακτρο για ένα πρόγραμμα LLM. Το κόστος συχνά εξαρτάται από το πανεπιστήμιο, τη θέση του και τη διάρκεια του προγράμματος. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε περισσότερα είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με ένα πανεπιστήμιο.

    Οι απόφοιτοι με πτυχίο LLM στις Οικονομικές Νομικές Σπουδές μπορούν να έχουν μια ποικιλία ευκαιριών σταδιοδρομίας σε νομικές πρακτικές, κυβερνητικές υπηρεσίες, διεθνείς εταιρείες και επιχειρήσεις συμβούλων. Η ακριβής σταδιοδρομία ενός ατόμου παίρνει εξαρτάται από την προηγούμενη ιστορία του και την άλλη εκπαίδευσή του. Κάποιοι άνθρωποι έχουν γίνει ερευνητές οικονομικής πολιτικής, καθηγητές, νομικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι οικονομικού δικαίου, δικηγόροι, δικαστές και σύμβουλοι.

    Οι φοιτητές μπορεί να είναι σε θέση να κερδίσουν ένα LLM στις Οικονομικές Νομικές Σπουδές από οπουδήποτε στον κόσμο. Πολλά πανεπιστήμια έχουν αυτό το είδος προγράμματος, και μερικά προσφέρουν μαθήματα online. Είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε; Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.