Keystone logo

17 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Σπουδές Ποινικού Δικαίου 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
  • Νομικές Σπουδές
  • Σπουδές Ποινικού Δικαίου
Πεδία μελέτης
  • Νομικές Σπουδές (17)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Σπουδές Ποινικού Δικαίου

    Μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουν πτυχίο Master of Laws ή LLM, συνήθως λαμβάνουν μεταξύ ενός και δύο ετών σπουδών. Οι απαιτήσεις για το πτυχίο ποικίλλουν μεταξύ των ιδρυμάτων, αλλά μπορεί να συνεπάγονται ουσιαστική έρευνα ή διδακτορική εργασία.

    Τι είναι το LLM στις Ποινικές Μελέτες; Συμπεριλαμβανομένου τόσο του ποινικού δικαίου όσο και της ποινικής δικαιοσύνης, οι μελετητές στο ποινικό δίκαιο ενδιαφέρονται συνήθως για τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ ατόμων και ποινικών συστημάτων. Παρόλο που το ποινικό δίκαιο και η ποινική δικαιοσύνη είναι στενά συνδεδεμένα πεδία, οι βαθμοί σε κάθε ένα τείνουν να επικεντρώνονται σε ξεκάθαρα διαφορετικές ηθικές αρχές, πρακτικές και διαδικασίες στο δικαστικό σύστημα. Ενώ οι σπουδαστές στο ποινικό δίκαιο συνήθως μελετούν τα νομικά κείμενα και τις διαδικασίες του ποινικού δικαίου, οι μελετητές της ποινικής δικαιοσύνης ασχολούνται συχνά περισσότερο με τις εξελισσόμενες κοινωνικές και πολιτικές πτυχές της διαχείρισης του ποινικού δικαίου. Επιπλέον, αν και τα περισσότερα προγράμματα επικεντρώνονται στο νομικό σύστημα της θέσης του πανεπιστημίου, υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για τη μελέτη του διεθνούς ποινικού δικαίου ή της ποινικής δικαιοσύνης.

    Η αναλυτική γραφή, η νομική έρευνα και η διαχείριση του χρόνου είναι μερικές από τις πιο ξεχωριστές δεξιότητες που αποκομίστηκαν στους αποφοίτους της ποινικής νομοθεσίας. Εκτός από την παροχή μονοπατιών στις νομικές σταδιοδρομίες, αυτές οι δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των καθημερινών επικοινωνιών και δραστηριοτήτων του σπουδαστή.

    Η τιμή του πτυχίου σας μπορεί να επηρεαστεί από ένα πλήθος πολύπλοκων παραγόντων, όπως η διάρκεια και τα μεμονωμένα προγράμματα. Τα γραφεία οικονομικών ή υποτροφιών των μελλοντικών σχολών σας μπορούν συνήθως να παρέχουν τις πιο ακριβείς εκτιμήσεις προϋπολογισμού για τη συμμετοχή.

    Οι νομικές θέσεις μπορούν να είναι άκρως ανταγωνιστικές, αλλά οι απόφοιτοι που κατέχουν τόσο επαγγελματικό πτυχίο δικαίου όσο και διαπιστευτήρια στις ποινικές σπουδές μπορεί να είναι σε θέση να αποκτήσουν ένα κρίσιμο πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό. Οι διαμεσολαβητές, οι φορείς επιβολής του νόμου, οι δικαστικοί διαχειριστές, οι νομικοί συγγραφείς και οι παραλληλικοί είναι όλες οι πιθανές κατευθύνσεις για υποψήφιους με LLM που επικεντρώνονται στην ποινική δικαιοσύνη. Εναλλακτικά, όσοι διαθέτουν LLM που ειδικεύεται στο ποινικό δίκαιο συνήθως ασκούν επαγγελματική σταδιοδρομία απευθείας στο πλαίσιο του νόμου, κερδίζοντας έναν γιατρό Juris ή ισοδύναμο διαπιστευτήριο και υπηρετούν ως δικηγόροι υπεράσπισης, εισαγγελείς και δικαστές.

    Τα προγράμματα που προσφέρουν ένα LLM στις Ποινικές Μελέτες είναι ευρέως διαθέσιμα παγκοσμίως και προσφέρουν προγράμματα τόσο μερικής όσο και πλήρους απασχόλησης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.