Keystone logo

425 Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ευρώπη για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM)
Πεδία μελέτης
    Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)
  • Νομικές Σπουδές (422)
  • Οικονομικές Σπουδές (21)
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (2)
  • Υγειονομική Περίθαλψη (12)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) Προγράμματα σε Ευρώπη

    Η Ευρώπη είναι το σπίτι σε μερικά από τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια και τα προγράμματα δικαίου στον κόσμο. Υπάρχουν πολλές υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και προγραμμάτων LLM Ευρώπη, όπου οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις κορυφαίες της εκπαίδευσης διευκολύνεται από διακεκριμένους σχολές. Οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τον διεθνή οργανισμό φοιτητών του LLM προγραμμάτων στην Ευρώπη, καθώς έχουν ως πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο σε όλη την Ευρώπη.

    Μερικές δημοφιλείς περιοχές της μελέτης για την Ευρώπη και LLM είναι δημόσιο διεθνές δίκαιο, το διεθνές εμπορικό δίκαιο, το διεθνές φορολογικό δίκαιο, διεθνές ποινικό δίκαιο, το διεθνές εργατικό δίκαιο και το κοινοτικό δίκαιο. LLM συνήθως τα προγράμματα της Ευρώπης σε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από πρόκληση μαθημάτων, διαλέξεις, σεμινάρια, πρακτική άσκηση, και μια διατριβή. Για τους φοιτητές που χρειάζονται μεγαλύτερη ευελιξία, υπάρχουν επίσης με μειωμένο ωράριο και εξ αποστάσεως μάθησης επιλογές για LLM βαθμούς Ευρώπη.

    Μετακινηθείτε με τις πολλές επιλογές παρακάτω για να βρείτε το τέλειο πρόγραμμα LLM Ευρώπη που θα σας βοηθήσει να φτάσετε την προσωπική σας και επαγγελματικούς στόχους!