Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών με έναν συντηρητικό στόχο: επιτυχία. Σπουδές νόμου στο EBS Universität για επιχειρηματικές και νομικές υποθέσεις.

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις σε δικηγόρους αυξάνονται. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα που εμπίπτουν σε ένα δυναμικό επάγγελμα παρά απλά επαγγελματικά προσόντα: Οι πιθανοί εργοδότες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις δεξιότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, καθώς και στη διεθνή και επιχειρηματική εμπειρία. Αυτό ακριβώς διδάσκεται στην EBS.

Με μια ματιά

 • Πτυχίο : Πρώτη Εξέταση του Δικαίου // Bachelor of Laws (LL.B.)
 • Διάρκεια σπουδών : 12 Τρίμηνο
 • Γλώσσα : Γερμανικά
 • Έναρξη : Σεπτέμβριος
 • ECTS : 242
 • Κύριος τομέας σπουδών : Επιχειρησιακό Δίκαιο
 • Κόστος : 3.700 € / Τρίμηνο

Ανταύγειες

Τρία ακαδημαϊκά σε λιγότερο από πέντε χρόνια 1. Κρατική εξέταση (Πρώτη κρατική εξέταση στο δίκαιο) Bachelor of Laws (LLB) προαιρετικό Master in Business (MA / MSc)

 • ολοκληρωμένο εξάμηνο στο εξωτερικό
 • ατομική καθοδήγηση
 • μικρές ομάδες μάθησης
 • εντατική, ολοκληρωμένη προετοιμασία εξετάσεων
 • στενή συνεργασία με έγκυρα δικηγορικά γραφεία και εταιρείες

Δομή του προγράμματος

Το νομικό σχολείο χωρίζεται σε τρίμηνα με περίοδο διδασκαλίας δώδεκα εβδομάδων. Θα ολοκληρώσετε τις βασικές σπουδές σας τα πρώτα τέσσερα τρίμηνα. Η επακόλουθη περίοδος κύριων μαθημάτων περιλαμβάνει μια περίοδο στο εξωτερικό στο 7ο τρίμηνο και ενσωματώνεται απρόσκοπτα στις βασικές θεματικές μελέτες του τριμήνου 8. Μετά από τρία χρόνια, έχετε το πρώτο σας επαγγελματικό πτυχίο με το Bachelor of Laws (LLB). Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πρόσθετο επαγγελματικό προσόν στο EBS Business School.

Η εντατική προετοιμασία για την Πρώτη Εξέταση του Νόμου (πρώην Κρατική Εξέταση) αρχίζει στο 10ο τρίμηνο, η οποία μπορεί να απαλλαγεί μετά το 12ο τρίμηνο ως λεγόμενη «ελεύθερη βολή» (§ 21 παράγραφος 1 JAG Hessen). Τα ολοκληρωμένα μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων μπορούν να συμπληρωθούν με Master of Business (MA) ή Master of Science (MSc), επιπλέον. Μεταξύ των όρων που συμπληρώνετε πρακτική άσκηση συνολικής διάρκειας τριών μηνών.

Απαιτήσεις

 • Το βιογραφικό σας και ένα δοκίμιο
 • Αποδεικτικά στοιχεία της γενικής εισαγωγής ή του υποκείμενου περιορισμού της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή αναγνωρισμένου αντίστοιχου τίτλου σπουδών εξωτερικού
 • Απόδειξη της αγγλικής επάρκειας (π.χ. TOEFL iBT ή IELTS).
 • Αν δεν είστε γερμανός φυσικός ομιλητής: απόδειξη πολύ καλών γερμανικών γλωσσικών δεξιοτήτων στο επίπεδο DSH 3 / TDN 5

Μελετάτε σε μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως : το EBS Universität βαθμολογεί τακτικά τα κορυφαία σημεία των πανεπιστημιακών τάξεων τακτικά.

Παίρνετε τρεις βαθμούς σε λιγότερο από πέντε χρόνια : Η κορυφαία προτεραιότητα της μελέτης είναι η Πρώτη Εξέταση του Δικαίου (πρώην 1η Κρατική Εξέταση), για την οποία σας προετοιμάζουμε εντατικά. Με το Bachelor of Law (LLB) αποκτάτε ένα ελκυστικό πτυχίο μετά από μόλις τρία χρόνια. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα Master of Arts (MA) ή Master of Science (MSc) στην EBS Business School.

Συναντάς οικονομολόγους στο επίπεδο των ματιών : ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι οι οικονομικές μερίδες της EBS. αυτά είναι μέρος των σπουδών σας από την αρχή. Αυτό σας επιτρέπει να κερδίσετε ένα Master in Business for Legal Professionals (MA) σε ένα εξάμηνο ή Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Οικονομικών, Διοίκησης, Ακίνητης Περιουσίας ή Αυτοκίνησης στο EBS Business School μέσα σε ένα χρόνο.

Εξασφαλίζετε πρακτικές γνώσεις με πραγματική προστιθέμενη αξία : Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας επωφελείστε από το δίκτυο των ιδιαίτερα ελκυστικών συνεργατών μας. Η εντατική συμμετοχή των γνωστών νομικών εταιρειών και των εταιρειών στη διδασκαλία εξασφαλίζει ότι είστε σε στενή επαφή με την πρακτική και δημιουργείτε το δικό σας δίκτυο από το πρώτο τρίμηνο.

Αποκτάτε διεθνή εμπειρία σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως : Το EBS αντιπροσωπεύει τη διεθνή κοινότητα. Όλοι οι σπουδαστές περνούν το 7ο τρίμηνο στο εξωτερικό σε ένα από τα 90 πανεπιστήμια-εταίρους του Πανεπιστημίου EBS.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εκμάθηση υψηλής ποιότητας : Με μικρές τάξεις και εντατική υποστήριξη, όπως μια κλινική εξετάσεων όπου οι ψεύτικες εξετάσεις αναλύονται για σφάλματα, προσφέρουμε βοήθεια για να προετοιμαστείτε ιδανικά για δοκιμές και κορυφαία αποτελέσματα.

Θα λάβετε ενεργό στήριξη σπουδών και σταδιοδρομίας : Το Κέντρο EBS για τη Νομική Εκπαίδευση σας φέρνει σε επαφή με γνωστές εταιρείες, οργανισμούς και επιχειρήσεις μέσω της καθοδήγησης, της κατάρτισης και της παροχής συμβουλών, καθώς και την πρόσληψη εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων δικτύωσης και διοργάνωσης πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,700 EUR
/ Τρίμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη