Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μάθημα βασίζεται στη σημαντική εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα και έχει σχεδιαστεί ως απάντηση στην αυξανόμενη σημασία των νομικών ζητημάτων γύρω από τον πετρελαϊκό, φυσικό αέριο και τη μεταλλευτική βιομηχανία.

Θα σας δώσει τα θεμέλια για μια μελλοντική σταδιοδρομία ή μια μεταπτυχιακή (MPhil / PhD) μελέτη στις περισσότερες πτυχές του ρυθμιστικού και εμπορικού κόσμου, καθώς σχετίζονται με τη διεθνή ενεργειακή βιομηχανία, με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς πετρελαίου και ορυχείων αυτή την εκρηκτική περιοχή της οικονομικής δραστηριότητας.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Αποκτήστε μια ισχυρή αναλυτική κατανόηση των βασικών νομικών θεμάτων σε αυτό το εξειδικευμένο και αναπτυσσόμενο τομέα του νόμου.
 • Αποκτήστε μια ανατίμηση του πετρελαίου, φυσικού αερίου και της εξορυκτικής βιομηχανίας στο παγκόσμιο οικονομικό τους πλαίσιο.
 • Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και ορυχεία, καθώς και τις συμπληρωματικές τομείς του διεθνούς εμπορίου και του εμπορικού δικαίου.
 • Επιλέξτε μια διαδρομή μελέτη που σας ταιριάζει με πλήρη απασχόληση, μερική απασχόληση και εξ αποστάσεως μάθηση επιλογές που είναι διαθέσιμες.
 • Παρακολουθείστε ένα Διεθνές Θερινό Σχολείο με την ευκαιρία να εξερευνήσουν νόμου σε ευρωπαϊκό πλαίσιο.
 • Υποτροφίες διαθέσιμα.
 • Μπορούν να μελετηθούν μεμονωμένες ενότητες για βραβεία συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης (CPD). Στείλτε μας email για λεπτομέρειες.
 • Το 98% των μεταπτυχιακών φοιτητών του Νομικού Σχολείου απασχολούνται ή συμμετέχουν σε περαιτέρω σπουδές έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους (DLHE, μεταπτυχιακοί φοιτητές 2015-16).

Τι θα μελετήσει

Αυτό το μάθημα θα σας παρέχει μια ισχυρή αναλυτική κατανόηση των βασικών νομικών ζητημάτων στην περιοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στις πτυχές του Περιβαλλοντικού Δικαίου και του Επενδυτικού Δικαίου των πετρελαϊκών, αερίων και μεταλλευτικών βιομηχανιών. Επικεντρώνεται επίσης στα πλεονεκτήματα του Διεθνούς Εμπορίου και του Εμπορικού Δικαίου, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε τις βιομηχανίες πετρελαίου, φυσικού αερίου και μεταλλείων στο παγκόσμιο οικονομικό τους πλαίσιο.

Πώς είστε διδάσκονται

Το ακαδημαϊκό έτος για τα μαθήματα LLM χωρίζεται σε τρία μέρη: δύο όροι δέκα εβδομάδων (διάρκειας ενός τρέχει από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, μέχρι την διακοπές των Χριστουγέννων, Διάρκεια Δύο μεταξύ των Χριστουγέννων και του Πάσχα) και η θερινή περίοδος.

Πλήρεις φοιτητές που ολοκληρώνουν το μάθημα σε ένα ακαδημαϊκό έτος, μελετούν τρεις ενότητες σε κάθε όρο και ολοκληρώνουν τη διατριβή το καλοκαίρι.

Οι φοιτητές μερικής φοίτησης που ολοκληρώνουν το μάθημα σε δύο ακαδημαϊκά έτη, μελετούν τρεις ενότητες για τους Όρους Ένα και Δύο σε κάθε χρόνο (έξι συνολικά), ξεκινώντας εργασίες για την έρευνα της διατριβής τους κατά τη διάρκεια της πρώτης θερινής περιόδου και την ολοκλήρωσή της κατά τη διάρκεια του δεύτερου.

Στις πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης οι τρόποι μαθήματα διδάσκονται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα σας, μπορεί να αναμένεται να παραστούν σε περισσότερες από μία ημέρες. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους ακαδημαϊκούς, αλλά θα χρειαστεί συνήθως να πραγματοποιήσει εκτεταμένες καθοδηγείται προπαρασκευαστικές εργασίες και θα περιλαμβάνει συχνά σύντομες παρουσιάσεις ή άλλες συνεισφορές. Ενότητες μπορεί κατ 'εξαίρεση να επαναπρογραμματιστούν λόγω των αναγκών πορεία.

Μελλοντική σταδιοδρομία σας

Οι διδακτικές ενότητες σχετικά με το δίκαιο πετρελαίου, φυσικού αερίου και ορυχείων LLM παρέχουν στους φοιτητές τις βάσεις για μια μελλοντική σταδιοδρομία ή περαιτέρω μελέτη στις περισσότερες πτυχές του ρυθμιστικού και εμπορικού κόσμου καθώς σχετίζονται με τη διεθνή ενεργειακή βιομηχανία, με ιδιαίτερη έμφαση στο πετρέλαιο και μεταλλευτικών τομέων αυτής της εκρηκτικής περιοχής οικονομικής δραστηριότητας.

Η ανάπτυξη της σταδιοδρομίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος και η ομάδα σταδιοδρομίας μας διοργανώνει μια σειρά εργαστηρίων όπου μπορείτε να προσδιορίσετε μεθόδους και στρατηγικές που θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Λόγω της άριστης φήμης της Σχολής στο επάγγελμα του νομικού, οι απόφοιτοι μας είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι και αναγνωρισμένοι για το βάθος και τη συνάφεια των γνώσεών τους.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

 • Ένα καλό πτυχίο δικαίου, 2.2 ή μεγαλύτερο.
 • Οι υποψήφιοι των οποίων το πρώτο πτυχίο δεν είναι νόμος θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τη δέσμευση για το θέμα LLM που επιθυμούν να σπουδάσουν.
 • Οι υποψήφιοι από άλλες ειδικότητες θα είναι ευπρόσδεκτη υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ιδιαίτερα αν έχουν εμπειρία στο χώρο, ακόμη και αν δεν είναι, όπως οι δικηγόροι.

Καθορίζουμε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου, αλλά θα σας αξιολογήσουμε μεμονωμένα σχετικά με την ικανότητά σας να επωφεληθείτε από το μάθημα. Μερικές φορές προσφέρουμε θέσεις με βάση τα μη τυπικά προσόντα εισόδου και τη βιομηχανική ή επαγγελματική πείρα.

Διεθνής

Δεχόμαστε τα προσόντα από σχολεία, κολλέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στους τίτλους UG και PG. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Εκπαιδευτικά μαθήματα

Αν χρειαστεί να κάνετε μια σειρά μαθημάτων ίδρυμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε Nottingham Trent International College (NTIC). Αν είστε ήδη σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα σχολείο ή το κολέγιο και θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να δεχτούμε τα προσόντα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μαθήματα μας.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, πρέπει να μας δείξετε ότι οι γλωσσικές δεξιότητές σας είναι αρκετά ισχυρές για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Για αυτό το μάθημα, απαιτούμε συνήθως ένα από τα παρακάτω:

 • IELTS 6,5 με ένα ελάχιστο 5,5 σε κάθε δεξιότητα.
 • Ισότιμο προσόν στην αγγλική γλώσσα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποNottingham Trent University - Nottingham Law School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,500 GBP
Πλήρους Απασχόλησης και £ 3.250 μερικής απασχόλησης για φοιτητές στο σπίτι / ΕΕ - £ 12.900 πλήρους απασχόλησης και £ 6.450 μερικής φοίτησης για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη