WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης - WU Executive Academy Ηγετική επιχειρηματική πανεπιστήμιο της Ευρώπης

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης (WU) είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και συνδέει το χαρτοφυλάκιο του προγράμματος στον τομέα της εκτελεστικής εκπαίδευσης στην WU Executive Academy . Αυτά περιλαμβάνουν προγράμματα MBA και Master of Laws, το πανεπιστημιακό πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστημιακά Προγράμματα, Προγράμματα Προσαρμοσμένων Προγραμμάτων και Ανοιχτά Προγράμματα. Η WU Executive Academy είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους παρόχους συνεχούς εκπαίδευσης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Εξαιρετική ποιότητα

Ως μέρος της WU, η WU Executive Academy διαπιστευμένη στο AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) και στο EQUIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας). Επιπλέον, η ποιότητα των προγραμμάτων MBA έχει απονεμηθεί στη σφραγίδα εγκρίσεων AMBA (Association of MBAs). Εκτός από την WU, λιγότερες από 75 σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως και μόνο δύο στο γερμανόφωνο κόσμο πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και των τριών οργανισμών διαπίστευσης.

Εκλεκτοί διδάσκοντες

Τα εκτελεστικά προγράμματα εκπαίδευσης της WU Executive Academy διδάσκουν αποκλειστικά διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές και κορυφαίους διευθυντές από το χώρο. Αυτά εκφράζουν τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα και εκτενή εργαλεία διαχείρισης που σχετίζονται με την πρακτική. Για τα προγράμματά μας, μπορέσαμε να προσελκύσουμε εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο ως ομιλητές.

Στελέχη και υψηλά δυναμικά από περισσότερες από 85 χώρες

Περισσότεροι από 2.200 στελέχη, επαγγελματίες και υψηλό δυναμικό από περισσότερες από 85 χώρες εκπαιδεύονται και εκπαιδεύονται κάθε χρόνο στα προγράμματα. Εκπαιδευτικά ταξίδια και μαθήματα πραγματοποιούνται σήμερα σε περισσότερες από 15 χώρες και σε 3 ηπείρους.

WU Executive Club - Σύλλογος Αποφοίτων

Οι απόφοιτοι μας ζουν την αρχή της "δια βίου μάθησης" και γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να είναι πάντα ενημερωμένοι. Έχουν επίσης εκτενή τεχνική τεχνογνωσία και άριστες ηγετικές ικανότητες.

Βέλτιστη υποδομή

Η πανεπιστημιούπολη WU προσφέρει 23.000 φοιτητές και 1.500 εργαζόμενους χώρο για εργασία, έρευνα, μάθηση και διδασκαλία, καθώς και βέλτιστες συνθήκες πλαισίου για τη διδασκαλία και την έρευνα. Διαθέτει επίσης μια κεντρική τοποθεσία με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις και τα σύνορα με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αναψυχής στη Βιέννη.

Ως συμμετέχων στα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, επωφελείστε από τη χρήση των τελευταίων μεθόδων και τεχνολογιών διδασκαλίας και των υποδομών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ανώτατη εκπαίδευση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Law MLS » Όψη MBA μερικής παρακολούθησης » Όψη EMBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MLS

Master of Law Studies στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Επιχειρήσεων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 14 μήνες November 2019 Αυστρία Launceston

Το Master of Legal Studies στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Δίκαιο σας παρέχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επικοινωνία, τη διαχείριση και την αποτελεσματικότερη διοίκηση στις συνδυασμένες επιχειρηματικές, νομικές και ρυθμιστικές ειδικότητες. [+]

Δημιουργία γεφυρών μεταξύ των τομέων του δικαίου και των επιχειρήσεων

Με το Master of Law Studies, το οποίο διδάσκεται στα αγγλικά, η WU Executive Academy προσφέρει ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης για τα σημερινά και τα δυνητικά στελέχη χωρίς πτυχίο δικαίου που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και / ή στον τομέα των υπηρεσιών. Το Master of Legal Studies παρέχει στους συμμετέχοντες τη νομική εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται για την επιτυχημένη εκτέλεση σε ιδιωτικούς, δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς τομείς στην Ευρωπαϊκή Ένωση.... [-]


Master of Legal Studies (στα γερμανικά)

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 15 μήνες October 2019 Αυστρία Launceston

Το Master of Legal Studies (MLS) είναι ένα εξω-επαγγελματικό πανεπιστημιακό μάθημα WU που απευθύνεται σε μη δικηγόρους σε ενεργές ή δυνητικές ηγετικές θέσεις εταιρειών και οργανισμών σε διάφορες βιομηχανίες ή / και υπηρεσίες. Οι συμμετέχοντες αποκτούν τις νομικές γνώσεις που απαιτούνται για ένα επιτυχημένο στέλεχος τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. [+]

Νομικές γνώσεις για στελέχη

Αυτό το μεταπτυχιακό εξωεπιχειρησιακό πρόγραμμα Master διαρκεί 15 μήνες και σας προσφέρει έναν ελκυστικό και προκλητικό συνδυασμό επιστήμης και πρακτικής. Το επίκεντρο αυτής της νομικής κατάρτισης έγκειται στα θεμέλια της φορολογικής νομοθεσίας, του εργατικού δικαίου, του εταιρικού δικαίου, του αστικού δικαίου, καθώς και του δημοσίου εμπορικού δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου.... [-]


Βίντεο

WU Executive Academy

MBA Alumni Voices

Professional MBA

Professional MBA Project Management

Professional MBA Finance

Master of Legal Studies in European Business Law

Executive MBA Bucharest - Student Insight Catalin Putineanu

Professional MBA Marketing & Sales

Professional MBA Entrepreneurship & Innovation

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Vienna University of Economics and Business
WU Executive Academy
Welthandelsplatz 1, Building EA

Launceston, Tasmania, 1020 AT
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)