Southern Cross University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στοιχεία, αριθμοί, βαθμολογίες και βραβεία

Southern Cross University είναι ένα προοδευτικό, νεανικό και συνδεδεμένο περιφερειακό ερευνητικό πανεπιστήμιο, με ζωντανές πανεπιστημιουπόλεις στη βόρεια Νέα Νότια Ουαλία και τη νότια ακτή του χρυσού. Προσφέρουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά διπλώματα και πολλά από αυτά διατίθενται σε δυναμική ηλεκτρονική μορφή. Είτε μελετάτε στην πανεπιστημιούπολη, είτε στο διαδίκτυο είτε και στις δύο, παρέχουμε συναρπαστικές, σύγχρονες και υψηλής ποιότητας μαθησιακές εμπειρίες.

Γιατί SCU;

Times Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νέοι Πανεπιστημιακοί Κατάλογοι 20Μερείς, προοδευτικοί και ίσοι 23 ετών - Southern Cross University είναι ένα από τα 100 κορυφαία πανεπιστήμια της Ασίας-Ειρηνικού και ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκόσμιας παραγωγής 50 ετών.

Οι σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις μας, με σκοπό την κατασκευή υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, βρίσκονται στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας, στην Gold Coast του Queensland και στο Lismore και το Coffs Harbour της Νέας Νότιας Ουαλίας. Όλες είναι μοναδικές περιοχές γνωστές για τη φυσική ομορφιά τους και την οικολογική ποικιλομορφία, παρέχοντας ζωντανά εργαστήρια για μάθηση και δημιουργικούς κόμβους για καλλιτεχνική προσπάθεια.

Οι πανεπιστημιουπόλεις στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Περθ λειτουργούν σε συνεργασία με την EduCo εκ μέρους του Southern Cross University . Το Πανεπιστήμιο λειτουργεί επίσης το The Hotel School Sydney και Melbourne σε συνεργασία με την Mulpha Australia. Παρέχουμε επίσης πτυχία με συνεργάτες στην Κίνα, την Παπούα Νέα Γουινέα και τη Νέα Ζηλανδία.

Διαθέτουμε μια μεγάλη και ποικίλη γκάμα μαθημάτων διαθέσιμων στο διαδίκτυο, προσφέροντας διαδραστικές και εμβαθυντικές μαθησιακές εμπειρίες, όπου και αν βρίσκονται οι μαθητές μας.

Είτε μελετάτε στην πανεπιστημιούπολη, είτε στο διαδίκτυο είτε και στις δύο, παρέχουμε συναρπαστικές, σύγχρονες και υψηλής ποιότητας μαθησιακές εμπειρίες.

Στόχος μας είναι να παράγουμε πτυχιούχους που είναι καριέρας έτοιμοι, παγκοσμίως έτοιμοι και ψηφιακά γραμματικοί, και που αντιμετωπίζουν ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον διακριτικό για την προσωπική του προσέγγιση.

Το Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία της βιομηχανίας και της κοινότητας με σκοπό την παραγωγή δεσμευμένων αποτελεσμάτων διδασκαλίας και έρευνας.

Αυτή η συνδετικότητα βλέπει το Southern Cross University έχει το εθνικό πιλοτικό πρόγραμμα 13 εκατομμυρίων δολαρίων για τη γεωργία, που συνεργάζεται με τη συμμαχία των συνεταιρισμών των βόρειων ποταμών και την αυστραλιανή κυβέρνηση. Το Πανεπιστήμιο εισήγαγε επίσης ένα σημαντικό νέο Κέντρο Έρευνας Οργανικής με το Τμήμα Πρωτογενούς Βιομηχανίας της ΝΝΟ.

Στην τελευταία έκθεση Excellence στην έρευνα για την Αυστραλία, η Southern Cross πέτυχε αξιοσημείωτες εκτιμήσεις "σε παγκόσμιο επίπεδο" ή παραπάνω σε 24 ερευνητικούς τομείς. Σε εννέα ερευνητικά πεδία, το Πανεπιστήμιο αξιολογήθηκε με την υψηλότερη δυνατή ταξινόμηση του «πολύ πάνω από το παγκόσμιο πρότυπο». Αυτό επετεύχθη στους τομείς της γεωχημείας, της ωκεανογραφίας, της περιβαλλοντικής επιστήμης και της διαχείρισης, της ζωολογίας, των γεωργικών και κτηνιατρικών επιστημών, της παραγωγής φυτών και βοσκοτόπων, των δασικών επιστημών, της νοσηλευτικής, της συμπληρωματικής και εναλλακτικής ιατρικής.

Πανεπιστημιούπολη

Southern Cross University είναι ένα ζωντανό, σύγχρονο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας με όμορφες πανεπιστημιουπόλεις στο Gold Coast, Lismore και το λιμάνι Coffs.

Συνοικίες σχολών Σίδνεϊ, Μελβούρνης και Περθ (Διεθνείς φοιτητές)

Southern Cross University στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Περθ βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στις κεντρικές επιχειρηματικές περιοχές.

Οι σπουδές στο SCU Sydney, Melbourne ή Perth δίνουν στους σπουδαστές τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς τίτλους σε τρεις από τις πιο ζωντανές πόλεις του κόσμου. Southern Cross University συνεργάζεται με την EduCo Sydney Branch Pty Ltd για τη λειτουργία των πανεπιστημιουπόλεις SCU Sydney, Melbourne και Perth.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Πτυχίο Νομικής (LLB) » Όψη Certificates » Όψη Master » Όψη Bachelor » Όψη Διπλώματα Αποφοίτησης » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Πιστοποιητικά Αποφοίτησης » Όψη BAs » Όψη DBA » Όψη Διπλώματα (Associate Degrees) » Όψη Διπλώματα » Όψη Πτυχία » Όψη Μεταπτυχιακά » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Νομικής (LLB)

Πτυχίο Νομικής (Προπτυχιακό)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 8 χρόνια March 2019 Αυστραλία Bilinga Lismore +3 περισσότερα

Επειδή οι νόμοι έχουν επιπτώσεις σε τόσες πτυχές της ζωής μας, ένα νομικό πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις βασικές αρχές της καλής νομικής πρακτικής. Επιπλέον, στο Southern Cross, η δέσμευσή μας στην ηθική, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη μάθηση βάσει εμπειριών σημαίνει ότι οι φοιτητές μας είναι εκτεθειμένοι σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών μάθησης που δεν υπάρχουν σε πολλά άλλα πανεπιστήμια. [+]

Είτε υπερασπίζετε έναν πελάτη στο δικαστήριο, αμφισβητώντας μια απόφαση σε ένα αθλητικό δικαστήριο, δημιουργώντας μια υπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος ή θέλοντας να ξεκινήσει μια εταιρική σταδιοδρομία, ένα πτυχίο δικαίου είναι ένα απίστευτα χρήσιμο προσόν. Επειδή οι νόμοι έχουν επιπτώσεις σε τόσες πτυχές της ζωής μας, ένα νομικό πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις βασικές αρχές της καλής νομικής πρακτικής. Επιπλέον, στο Southern Cross, η δέσμευσή μας για ηθική, κοινωνική δικαιοσύνη και μάθηση βασισμένη στην εμπειρία σημαίνει ότι οι φοιτητές μας είναι εκτεθειμένοι σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών μάθησης που δεν υπάρχουν σε πολλά άλλα πανεπιστήμια. Αυτό το τετραετές μάθημα θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες για να ξεκινήσετε μια νομική σταδιοδρομία και την άσκηση ως δικηγόρος και θα σας προετοιμάσει επίσης για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στην εταιρική διαχείριση, φιλανθρωπικές οργανώσεις ή τον ιδιωτικό τομέα.... [-]


Πτυχίο Νομικής (Πτυχιούχος)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 χρόνια March 2019 Αυστραλία Bilinga Lismore +3 περισσότερα

Η μεταπτυχιακή εγγραφή Bachelor of Laws στο Southern Cross University είναι πτυχίο τριετούς διάρκειας που πληροί τις προϋποθέσεις εισδοχής ως δικηγόρος σε όλη την Αυστραλία. [+]

Είτε υπερασπίζετε έναν πελάτη στο δικαστήριο, αμφισβητώντας μια απόφαση σε ένα αθλητικό δικαστήριο, δημιουργώντας μια υπόθεση για την προστασία του περιβάλλοντος ή θέλοντας να ξεκινήσει μια εταιρική σταδιοδρομία, ένα πτυχίο δικαίου είναι ένα απίστευτα χρήσιμο προσόν. Η μεταπτυχιακή εγγραφή Bachelor of Laws στο Southern Cross University είναι πτυχίο τριετούς διάρκειας που πληροί τις προϋποθέσεις εισδοχής ως δικηγόρος σε όλη την Αυστραλία. Ορισμένοι φοιτητές με μεταπτυχιακές σπουδές μπορούν να επιλέξουν να ειδικευτούν σε τομείς δικαίου σχετικούς με το προηγούμενο πτυχίο τους. Επειδή οι νόμοι έχουν επιπτώσεις σε τόσες πτυχές της ζωής μας, ένα νομικό πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις βασικές αρχές της καλής νομικής πρακτικής. Επιπλέον, στο Southern Cross, η δέσμευσή μας στην ηθική, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη μάθηση βάσει εμπειριών σημαίνει ότι οι φοιτητές μας είναι εκτεθειμένοι σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών μάθησης που δεν υπάρχουν σε πολλά άλλα πανεπιστήμια. Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες για να ξεκινήσετε μια νομική σταδιοδρομία και πρακτική ως δικηγόρος και θα σας προετοιμάσει επίσης για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στην εταιρική διαχείριση, φιλανθρωπικές οργανώσεις ή τον ιδιωτικό τομέα. Ένας μικρός αριθμός μονάδων περιλαμβάνει τα υποχρεωτικά εργαστήρια σε πανεπιστημιουπόλεους για όλους τους μαθητές.... [-]


Πτυχίο Νομικής και Δικαιοσύνης, Bachelor Of Laws

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 - 10 χρόνια March 2019 Αυστραλία Lismore +2 περισσότερα

Αυτό το πενταετές πρόγραμμα διπλού πτυχίου ανοίγει μια σειρά από ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την κοινωνική δικαιοσύνη και θέλουν να μην δουν μόνο τη διαφορά, αλλά και να είναι η διαφορά. [+]

Εάν θέλετε να μάθετε όχι μόνο πώς λειτουργεί ο νόμος, αλλά και γιατί, τότε αυτός ο διπλός βαθμός μπορεί να είναι για σας. Αυτό το πενταετές πρόγραμμα διπλού πτυχίου ανοίγει μια σειρά από ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την κοινωνική δικαιοσύνη και θέλουν να μην δουν μόνο τη διαφορά, αλλά και να είναι η διαφορά.

Ενώ το πτυχίο νομικής σας παρέχει τις δεξιότητες για να εργαστείτε στη νομική πρακτική, το Bachelor of Legal and Justice Studies παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα γνώσεων σε ανθρώπους με ενδιαφέρον για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανάπτυξη πολιτικής, την πολιτική και την ανάλυση.... [-]


Βίντεο

Thomas Lynch