Ghent University Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

οικοδόμηση

Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι μια επιχειρηματική πανεπιστήμιο με διεθνή απήχηση. Το σύνθημά μας είναι «Τολμήστε να σκεφτούμε": όπου οι 37.000 μαθητές και 8.000 μέλη του προσωπικού ενθαρρύνονται να υιοθετήσουν μια κριτική προσέγγιση σκέψης. Πλουραλισμός και κοινωνική δέσμευση είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας μας, όπως ακριβώς την ποικιλομορφία, τη συμμετοχή και την ανεξάρτητη σκέψη.

Ακόμη και αν η συμμετοχή στην Πρόγραμμα LLM απαιτεί επαρκή χρηματοδοτική στήριξη, οι αποφάσεις εισαγωγής φτάσει ανεξαρτήτως των προσωπικών οικονομικών μέσων του αιτούντος. Οι μεταγενέστερες αποφάσεις όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση θα επιτρέψει στους σπουδαστές που έχουν ανάγκη εξωτερικής χρηματοδοτικής στήριξης για να μετρηθεί η οικονομική σκοπιμότητα της εφαρμογής τους.

Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας στις Κάτω Χώρες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα ιστορικό, φοιτητής-φιλική πόλη στον πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της Ευρώπης, το Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι ένας ενεργός εταίρος σε μια ευρεία ποικιλία εθνικών και διεθνών εκπαιδευτικών, επιστημονικών και βιομηχανικών δικτύων συνεργασίας. Αν και Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι επίσημα ολλανδόφωνη πανεπιστήμιο, τα αγγλικά είναι ευρέως ομιλείται από τους μαθητές και το προσωπικό. Επιπλέον, οι διεθνείς μαθητές μπορούν να επιλέξουν μια μεγάλη ποικιλία από μαθήματα αγγλικών και προγραμμάτων, όπως το πρόγραμμα αυτό LLM.

Πανεπιστήμιο της Γάνδης 's 11 σχολές αποτελείται από 125 διαμερίσματα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας, τα προγράμματα που βασίζονται στην έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Η διεθνής φοιτητικού πληθυσμού (11,5%) επιβεβαιώνει την ποιότητα και την ποικιλία της εκπαίδευσης και της έρευνας Πανεπιστήμιο της Γάνδης 's. Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι 62η καλύτερο πανεπιστήμιο στη Σαγκάη κατάταξη το 2016. Όλοι αυτοί οι παράγοντες, σε συνδυασμό με μια ισχυρή διεθνή παρουσία, κάνει Πανεπιστημίου της Γάνδης ένα πανεπιστήμιο ανώτεροι στην Ευρώπη.

Η Νομική Σχολή

peoppe

Η Νομική Σχολή βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Γάνδης. Ενώ καταλαμβάνοντας μια σειρά ιστορικών κτιρίων από τον δέκατο έβδομο και δέκατο ένατο αιώνα, διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικών βιβλιοθήκες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του υπολογιστή.

Η επίσημη γλώσσα διδασκαλίας είναι η ολλανδική, εκτός από συγκεκριμένες αγγλική γλώσσα μεταπτυχιακά προγράμματα, όπως τα προγράμματα LLM.

Η σχολή αποτελείται από περισσότερα από 80 καθηγητές και περίπου 90 βοηθούς οι οποίοι, εκτός από τη διδασκαλία, είναι σε μεγάλο βαθμό ασχολούνται με την έρευνα, συγγραφή, διαλέξεις και δημόσιες υπηρεσίες. Πολλά από τα μέλη της να έχουν μια διεθνή φήμη στον τομέα της ειδικότητάς τους, να συμμετέχουν σε εθνικά και διεθνή προγράμματα και καλούνται ως εμπειρογνώμονες κατά την προετοιμασία της δημόσιας πολιτικής. Στο πρόγραμμα LLM, αρκετές ξένες καθηγητές με διεθνή φήμη ενισχύσει την ικανότητα για συγκεκριμένα μαθήματα.

Η Νομική Σχολή της Γάνδης αποτελεί ΕΕ "Jean Monnet Centre of Excellence", αναγνωρισμένη για την τεχνογνωσία της και των διαθέσιμων πόρων για την Ευρωπαϊκή Ένωση Δίκαιο. Με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ στην περιοχή της, Γάνδη Νομική Σχολή προσφέρει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για μια σε βάθος μελέτη της νομοθεσίας και της πρακτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του διεθνούς δικαίου των επιχειρήσεων. Οι μαθητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εξαιρετική βιβλιοθήκη, το οποίο διπλασιάζει ως Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης.

Με ένα φοιτητικό πληθυσμό περίπου 4.000 φοιτητές, Πανεπιστήμιο της Γάνδης Νομικής Σχολής είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες νομικές σχολές τόσο Φλάνδρα και το Βέλγιο. Πολλοί από τους αποφοίτους του να διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο στο πλαίσιο του νομικού συστήματος ως κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δικαστές, μέλη των εταιρειών εσωτερικού και διεθνούς δικαίου ή ως καθηγητές του νόμου σε άλλες βελγικές και ξένα πανεπιστήμια.

Γάνδη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου αριθμεί μεταξύ των αποφοίτων του ένας πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και ηγέτης του κόμματος ALDE, Guy Verhofstadt και άλλοι επιφανείς υπουργούς της βελγικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης και της Φλάνδρας κυβερνήσεις, μέλη του Ακυρωτικού Δικαστηρίου, του Συνταγματικού Δικαστηρίου και του Συμβουλίου της Επικρατείας στο Βέλγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Γάνδη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου, παρακαλώ επισκεφθείτε www.ugent.be/re.

Το πρόγραμμα

LLM

Το πρόγραμμα LLM αποτελείται από τρία εξειδικευμένα LLM των οποίων υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από, δηλαδή είτε:

 • LLM στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο? ή
 • LLM στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο? ή
 • LLM στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εξειδικευμένη φύση του προγράμματος επιτρέπει στους φοιτητές να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες και ικανότητες στους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς του δικαίου της Ένωσης. Τα τρία προγράμματα LLM παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να σχεδιάσουν τα δικά τους σπουδές, σύμφωνα με τις προτεραιότητες της σταδιοδρομίας τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία σε πολλές σχετικές και επίκαιρα ζητήματα του διεθνούς δικαίου. Παρ 'όλα αυτά, ακόμη και αν τα μαθήματα ίσως εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών, τι μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα τρία προγράμματα LLM είναι ιδανικά για τους φοιτητές από χώρες εκτός της ΕΕ που χρειάζονται μια διεξοδική υπόβαθρο στη νομοθεσία της ΕΕ και για εκείνους από εντός της ΕΕ που θέλουν να ξεφύγουν από την επαρχιακή μελέτη του εθνικού δικαίου.

Εν ολίγοις, το Πανεπιστήμιο της Γάνδης Νομικής Σχολής πρόγραμμα LLM αποτελεί ένα σημαντικό εφαλτήριο για τους δικηγόρους και τους επαγγελματίες που απαιτούν γνώση του δικαίου της ΕΕ ή / και τα θεσμικά όργανα της ΕΕ για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε ένα από τα εξειδικευμένα μαθήματα, οι φοιτητές καλούνται να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος LLM.

Ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 από πρώτης Οκτωβρίου του 2016 μέσω http://www.law.ugent.be/llm/application-form!

Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος

Η Νομική Σχολή LLM Προγράμματα Γάνδη διασφαλίσει ότι η νέα καριέρα προσανατολισμένη εξωσχολικές δραστηριότητες που προστίθενται κάθε χρόνο στις σπουδές LLM στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης, έτσι ώστε να να του ενισχύσουν το βιογραφικό σας (για να μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ενδιαφέρουσα δουλειά σε ευρωπαϊκό ή διεθνή όργανα και οργανισμούς, εξέχουσα δικαίου και εταιρείες συμβούλων).

Πρακτικό μάθημα «Δεξιότητες για Δικηγόροι"

Αυτό το μάθημα θα LLM έχει σχεδιαστεί αρχικά για να αναπτύξει τις δεξιότητες των μαθητών δικαίου και να βελτιωθεί η άνεση και γνώση τους στην ανάγνωση, τη διαβούλευση, τη χρήση και τη συγγραφή νομικών αγγλικά, καθώς και την ανάπτυξη δεξιότητες επικοινωνίας και παρουσίασης. Σήμερα αυτό το μάθημα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστικό και πρακτικό!

Τα αναβαθμισμένα "Δεξιότητες για Δικηγόροι« μάθημα αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα:

 • Mastering νομική αγγλικά και νομικές δεξιότητες της έρευνας και της παρουσίασης για τους δικηγόρους
 • Η άσκηση ως διεθνής νομικός και να πάρει για να ξέρετε για τη ζωή σε ένα δικηγορικό γραφείο
 • Σεμινάριο Crash-μάθημα για την Εμπορική Σύνταξη Συμβολαίου
 • Διαπραγμάτευση και Διαμεσολάβηση
 • Διάλεξη σειρά από κορυφαίους δικηγόρους, πολιτικοί και οικονομολόγοι από όλο τον κόσμο.

Δίνοντάς σας τη γνώση, τις δεξιότητες και τις τεχνικές για να εντυπωσιάσει τον εργοδότη σας από την πρώτη μέρα στη δουλειά - αυτό είναι ο στόχος μας!

Συμμετοχή σε Moot δικαστηρίων

Από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 και μετά, οι μαθητές LLM μας έχουν αποκτήσει μια εξαιρετική δυνατότητα συμμετοχής σε Εικονική Δικαστήρια ως μέρος του επίσημου προγράμματος σπουδών τους.

Πάρτε κάποια εμπειρία από πρώτο χέρι σε υπόμνημα και να αποδείξετε ότι είστε ένας κίνητρα και αφοσιωμένο μαθητή, συμμετέχοντας σε μία από τις ακόλουθες Διαγωνισμοί Εικονικής Δίκης:

 • Ευρωπαϊκή Εικονικής Δίκης Δικαίου
 • Willem Γ Vis Διεθνή Εμπορική Διαιτησία Εικονικής Δίκης
 • Φ. Jessup Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης.

Καλοκαίρι Σχέδιο Οικοτροφείο

Τα προγράμματα LLM μας προσπαθούν να εξυπηρετήσουν συνεχώς ως μια πλατφόρμα για ένα βήμα προς τα εμπρός στην σταδιοδρομία των μαθητών μας: προσφέρουμε μερικά καριέρα προσανατολισμένη διαλέξεις και καθοδήγηση στους φοιτητές LLM μας, προκειμένου να τους προετοιμάσουν καλύτερα για διάφορες διαδικασίες αίτησης και συνεντεύξεις που οδηγούν σε πιθανές διεθνείς απασχόληση . Προσφέρουμε επίσης ευκαιρίες για φοιτητές LLM μας για τη δικτύωση κατά την διάρκεια διαφόρων διαλέξεων φιλοξενουμένων και εκδηλώσεις.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα εισαγάγει ένα 1-μήνα του καλοκαιριού (μη αμειβόμενη) πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για τα κορυφαία-τρεις απόφοιτοι LLM. Οι μαθητές που εργάζονται σκληρά που έχουν επιτύχει τα κορυφαία βαθμολογία και εντυπωσίασε τους καθηγητές με τα κίνητρά τους για να πετύχει θα πρέπει να προσφέρεται η ευκαιρία να οικότροφος σε Γάνδη Νομική Σχολή, δικηγορικά γραφεία και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις!

Πρόγραμμα παροχής συμβουλών

Έχουμε ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορείτε να συζητήσετε τα σχέδια της σταδιοδρομίας σας και να πάρετε κάποιες συμβουλές από φωτεινά και έμπειρους αποφοίτους μας, οι οποίοι θα έρθουν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους και την πρακτική εμπειρία μαζί σας, οι δικηγόροι-in-διαμόρφωση, μέσα από διάφορες διαλέξεις και συνεδρίες προπόνηση!

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι μαθητές γίνονται δεκτοί, εφόσον πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια εισδοχής:

 • Για να έχετε έναν βαθμό νόμου, δηλαδή στο βαθμό που στη χώρα καταγωγής κάνει μία επιλέξιμη για την άσκηση των νομικών επαγγελμάτων. Οι φοιτητές στο τελευταίο έτος των προπτυχιακών σπουδών μπορεί να ισχύουν και μπορούν να είναι υπό όρους δεκτοί, υπό τον όρο επιτυχούς ολοκλήρωσης των σπουδών τους.
 • Κατ 'εξαίρεση, μετά από εξέταση του προγράμματος σπουδών τους και ενόψει των αποκτώμενων ικανοτήτων τους, οι υποψήφιοι που δεν έχουν πτυχίο νομικής μπορούν να γίνονται δεκτοί. Σε μια τέτοια περίπτωση, η είσοδος μπορεί να υπόκειται σε περιορισμούς όσον αφορά τα μαθήματα που πρέπει να ακολουθούνται.
 • Να προσκομίσουν απόδειξη επαρκών αγγλική γλώσσα (Ισχύει για όλους τους μη αγγλόφωνους. Ζητούμε μια ελάχιστη βαθμολογία του 560 για το χαρτί TOEFL, 95 για τον Internet-based TOEFL ή 7 για το IELTS. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να επιτύχει την απαλλαγή για τους ενδεχόμενους υποψηφίους που έχουν ολοκληρώσει ένα κύκλο σπουδών τουλάχιστον ένα έτος (που ισοδυναμεί με 60 μονάδες ECTS) σε ένα αγγλόφωνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (με την προσκόμιση του αντίστοιχου εγγράφου που αποδεικνύει την ολοκλήρωση του εν λόγω προγράμματος )).
 • Για να έχετε επαρκή χρηματοδοτική στήριξη, όπως αναφέρεται στο έντυπο της αίτησης, είτε μέσω προσωπικών οικονομικών μέσων, είτε μέσω οικονομικής βοήθειας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα δίδακτρα για το πρόγραμμα LLM είναι 5424,10 Ευρώ.
 • Για να υποβάλουν αίτηση για την ένταξη στο πρόγραμμα LLM με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα είναι ανοικτή από την 1 Οκτώβρη, 2016! Εφαρμόστε εδώ: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Διαδικασία Εφαρμογής

Η διαδικασία επιλογής συντονίζεται από την Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Νομικής Σχολής του. Κατά την επιλογή των φοιτητών, η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη ακαδημαϊκό δυναμικό, τη σοβαρότητα του σκοπού και κινήτρων. Η επιλογή είναι ένας φόρος τιμής, όχι μόνο για τις προηγούμενες επιδόσεις του αιτούντος, αλλά και να πίστευε την ικανότητά του / της να αποδίδουν καλά σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα LLM και να συμβάλουν στην ομάδα LLM.

Γάνδη Νομική Σχολή δεν μεροληπτεί σε βάρος οποιουδήποτε προσφεύγοντος με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνικότητα ή την εθνοτική καταγωγή, τη θρησκεία, την ηλικία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την οικογενειακή κατάσταση ή γονικής, την αναπηρία, το εισόδημα ή τα προσωπικά οικονομικά μέσα.

Παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα LLM απαιτεί επαρκή χρηματοδοτική στήριξη, οι αποφάσεις εισαγωγής φτάσει ανεξαρτήτως των προσωπικών οικονομικών μέσων του αιτούντος. Οι μεταγενέστερες αποφάσεις όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση θα επιτρέψει στους σπουδαστές που έχουν ανάγκη εξωτερικής χρηματοδοτικής στήριξης για να μετρηθεί η οικονομική σκοπιμότητα της εφαρμογής τους.

Δίδακτρα

Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι ένα κρατικό πανεπιστήμιο, και η πολιτική της είναι να κρατήσει τα δίδακτρα στο ελάχιστο (για το πρόγραμμα LLM, είναι 5424,10 ευρώ). Ωστόσο, το Πανεπιστήμιο προσφέρει μερικές Δάσκαλος επιχορηγήσεις, οι λεπτομέρειες των οποίων μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Το ίδιο το πρόγραμμα LLM έχει καμία διαθέσιμη χρηματοδότηση για υποτροφίες για να υποστηρίξει το κόστος ζωής στη Γάνδη. Από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα LLM δεν προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών (http://www.law.ugent.be/llm/news/ghent-llm-scholarship-fund-launched-apply-now) ή μερική / πλήρη απαλλαγές διδάκτρων, ανάλογα με τα δημοσιονομικά όρια της και στην ανάγκη των αιτούντων.

(Το Ταμείο Υποτροφιών έχει ως στόχο την υποστήριξη των ταλαντούχων και κίνητρα αιτούντες οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να καλύψει τα έξοδα των σπουδών τους. Οι υποτροφίες θα καλύπτουν μόνο τα δίδακτρα LLM. Το ακριβές ποσό της υποτροφίας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του αιτούντος και των διαθέσιμων πόρων. Τα έξοδα ταξιδίου και διαβίωσης δεν καλύπτονται.) Είναι, ωστόσο, σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι δημοσιονομικοί περιορισμοί συνήθως να μειώσει τον αριθμό των υποτροφιών / παραιτήσεις σε ένα επίπεδο αρκετά κάτω από το αίτημά τους. Ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι καλούνται σθεναρά να είναι οικονομικά αυτο-υποστηρικτική, είτε μέσω του προσωπικού μέσα ή παρέμβαση τρίτων.

Οι αποφάσεις για το πανεπιστήμιο χρηματοδοτικής ενίσχυσης που λαμβάνονται μετά τις αποφάσεις εισαγωγής.

Οικονομική Βοήθεια

Οι υποψήφιοι LLM ενθαρρύνονται να διερευνήσουν τις προοπτικές για οικονομική βοήθεια έξω από το πρόγραμμα LLM. Θα πρέπει ωστόσο να τονιστεί ότι το πρόγραμμα LLM δεν μπορεί να προσφέρει καμία τεχνική ή επιμελητειακή υποστήριξη για αυτές τις εξωτερικές διαδικασίες εφαρμογής, εκτός από επιστολές ή / και επιβεβαιώσεις της εφαρμογής ή την επιλογή, όπου απαιτείται.

Τοποθεσία

grad

Για τη μελέτη της Γάνδης είναι πραγματικά να εργαστούν στην καρδιά της Ευρώπης! Βρυξέλλες και πολλά ιδρύματα της ΕΕ βρίσκονται σε μικρή απόσταση, άνετο και βολικό με το τρένο. Η Χάγη, το Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο όλες οι μεγάλες θεσμικές πρωτεύουσες από μόνα τους είναι όλα λιγότερο από μια ημερήσια εκδρομή από εδώ, και μαζί με τις Βρυξέλλες θα επισκεφθεί περισσότερα από αυτά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Και φυσικά, για όσους από εσάς θέλετε να εξερευνήσετε τις μεγάλες μητροπόλεις της Ευρώπης, Γάνδη είναι μια φανταστική πύλη.

Με άμεση πρόσβαση σε υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικό δίκτυο της Ευρώπης και με ένα μεγάλο διεθνές αεροδρόμιο σχεδόν στα χέρια σας, θα είστε σε θέση να επισκεφθείτε το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο και πολλά άλλα συναρπαστικούς προορισμούς κατά την πτώση ενός καπέλο. Εμείς θα σας κρατήσουν απασχολημένους, αλλά θα έχετε επίσης το χρόνο να ανακαλύψετε μερικές από τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης με την άνεσή σας και θα τον ελάχιστο κόπο.

Γάνδη Νομική Σχολή βρίσκεται στο Universiteitstraat 4-6, 9000 Ghent, Βέλγιο. Το κεντρικό κτίριο διοίκησης του Πανεπιστημίου της Γάνδης, η Πρυτανεία, βρίσκεται στο Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Βέλγιο.

Κατάλυμα

Με το Πανεπιστήμιο και άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η πόλη της Γάνδης φιλοξενεί έναν φοιτητή πληθυσμό περίπου 50.000. Η αγορά κατοικίας είναι, συνεπώς, δικαιολογημένα τεντωμένο. Για τις εισερχόμενες αλλοδαπούς φοιτητές να βρουν την κατάλληλη διαμονή είναι απολύτως εφικτός, αλλά μπορεί να απαιτεί κάποια προσπάθεια και ευελιξία. Υπάρχουν ουσιαστικά δύο τρόποι να βρείτε το κατάλληλο περίβλημα: μέσα από την ιδιωτική αγορά, είτε μέσω του Πανεπιστημίου Στέγαση.

Εάν έχετε επιλέξει το πανεπιστήμιο τη στέγαση, τα δωμάτια θα είναι διαθέσιμα από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά. Μπορείτε να ζητήσετε διαμονή σε κατοικίες πανεπιστήμιο μετά την εισαγωγή σας στο πρόγραμμα LLM. Δίνοντας μη επιστρεπτέες Τέλος αίτησης σας μετά την εισαγωγή τους στο πρόγραμμα δίνει την Οικήσεως τη δυνατότητα να εγκρίνει τη διαμονή σας στο Πανεπιστήμιο κατοικίες. Ωστόσο, μόνο ένας αριθμός από τα δωμάτια είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές LLM και νοικιάζονται με τη σειρά της αίτησης και η καταβολή πραγματοποιούνται.

Φοιτητική ζωή

Πανεπιστημιακών και νομικών Το σχολείο μας έχει προγράμματα ανταλλαγής με πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Η νομική σχολή προσελκύει εκατοντάδες ξένους φοιτητές κάθε χρόνο. Κατηγορία LLM σας θα αντικατοπτρίζουν αυτή την πολιτιστική πολυμορφία. LLM καθηγητές και λέκτορες σας θα περιλαμβάνει επίσκεψη διεθνείς εμπειρογνώμονες. LLM εμπειρία σας στη Γάνδη θα, ως εκ τούτου, είναι πολύ περισσότερο από μια ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Θα είναι επίσης μια φορά-in-a-ζωής πολιτιστική εμπειρία. Θα συναντήσετε, τη μελέτη, και να ζήσουν, με ενδιαφέροντα και ταλαντούχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Θα φύγουν από τον τόπο ένα εμπλουτισμένο και φωτισμένος άνθρωπος με μια καλύτερη κατανόηση του σημερινού κόσμου και με τα ομόλογα και τους δεσμούς που διασχίζουν πολλά σύνορα. Για περισσότερες εμφανίσεις φωτογραφία, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα FB μας όπου συχνά ενημερώνετε με πολύτιμες συμβουλές και τις τρέχουσες δραστηριότητες - σχολικές και εξωσχολικές όσο: www.facebook.com/llmugent.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

LLM στο διεθνές δίκαιο των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες September 2019 Βέλγιο Ghent

Το LLM στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο είναι ένα εμβληματικό πρόγραμμα για σπουδαστές που επιθυμούν να ειδικευτούν στην [+]

Το LLM στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο είναι ένα εμβληματικό πρόγραμμα για σπουδαστές που επιθυμούν να ειδικευτούν στις διεθνείς νομικές πτυχές της επιχειρηματικής πρακτικής στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας. Ενώ επιτρέπει ένα βαθμό προσωπικής επιλογής, θα καθοδηγεί τους μαθητές προς τις βασικές νομικές δομικά στοιχεία του διεθνούς δικαίου των επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας ένα προηγμένο πτυχίο με πραγματική προστιθέμενη αξία σε μια επιχείρηση προσανατολισμένη καριέρα. Η Γάνδη LLM στο Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν σε βάθος γνώση για όλους τους τομείς πρακτικής και έχει ως στόχο την μελλοντική ή ήδη βιώσει δικηγόρων και των συμβούλων in-house που ασχολούνται με τις εμπορικές, εταιρικές αξίες και νομικά ζητήματα των τραπεζών, καθώς και τη διεθνή οικονομική δίκαιο. Χτισμένο γύρω από το φημισμένο Ινστιτούτο Οικονομικού Δικαίου, το πρόγραμμα συνδυάζει την εμπειρία των καθηγητών του με την εμπειρία έμπειρων επαγγελματιών σε τομείς όπως η συγχώνευση, η πνευματική ιδιοκτησία και η διαιτησία, για να σας προσφέρουν πρακτική εμπειρία. Όλα τα μαθήματα του LLM εστιάσει είτε σε κοινοτικό κανονισμό ή να χρησιμοποιήσετε μια συγκριτική προσέγγιση του νόμου. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για τους φοιτητές από χώρες εκτός της ΕΕ, οι οποίοι χρειάζονται ένα λεπτομερές υπόβαθρο στον κανονισμό της ΕΕ και για όσους από το εσωτερικό της ΕΕ, που θέλουν να ξεφύγουν από την επαρχιακή μελέτη του εθνικού δικαίου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδικασία υποβολής αίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 είναι ανοιχτή από την 1η Οκτωβρίου 2017 (θα είναι ανοιχτή μέχρι την 1η Ιουνίου για τους υποψηφίους που δεν χρειάζονται θεώρηση και την 1η Μαρτίου για όλους τους αιτούντες που... [-]


LLM στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες September 2019 Βέλγιο Ghent

Το πρόγραμμα LLM στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο είναι αφιερωμένο στο νομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό το περιβάλλον αποτελείται από τη νομοθεσία της ΕΕ ως τέτοια, αλλά και του διεθνούς δικαίου και του κράτους μέλους [+]

Το LLM στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο προσφέρει το ευρύτερο φάσμα των διαθέσιμων επιλογών για τους μαθητές με διεθνή καριέρα ή ερευνητικό προσανατολισμό. Επιτρέπει στους μαθητές να handpick μαθήματα από μια πλούσια θεματολογία της Ευρώπης (ΕΕ) ή διεθνές ενδιαφέρον, επιτρέποντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις προσωπικές τους συμφέροντα και την καριέρα χρειάζεται. Πανεπιστήμιο της Γάνδης Νομικής Σχολής έχει ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων αγγλικής γλώσσας σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Το πρόγραμμα LLM παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να σχεδιάσουν τη δική τους πορεία από τη μελέτη, σύμφωνα με τις προτεραιότητες της σταδιοδρομίας τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία σε πολλές σχετικές και επίκαιρα ζητήματα του διεθνούς δικαίου. Για τους φοιτητές που επιθυμούν να εξελιχθούν σε γενικές γραμμές δεξιότητες και τις γνώσεις τους για μια καριέρα με διεθνή διάσταση, αυτό το πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη δυνατή προσωπική προετοιμασία. Ενώ επιτρέπει στους μαθητές να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα θέματα ενδιαφέροντος, που επίσης φιλοξενεί πλήρως τις ανάγκες των φοιτητών που αναζητούν μια γενική ευρωπαϊκή και διεθνή εκπαίδευση δίκαιο. Με το συνδυασμό της ακαδημαϊκής και πρακτικής ενότητες δεξιότητες, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τη διεθνή επαγγελματική ζωή, που είναι όλο και περισσότερο η πραγματικότητα των επαγγελματιών του νόμου σε όλο τον κόσμο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδικασία υποβολής αίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 είναι ανοιχτή από την 1η Οκτωβρίου 2017 (θα είναι ανοιχτή μέχρι την 1η Ιουνίου για τους υποψηφίους που δεν χρειάζονται θεώρηση και την 1η Μαρτίου για όλους τους αιτούντες που χρειάζονται θεώρηση).... [-]


LLM στο Ευρωπαϊκό δίκαιο της Ένωσης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες September 2019 Βέλγιο Ghent

Το LLM στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσιάζει το καλύτερο από αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της Γάνδης Νομικής Σχολής στην ΕΕ [+]

Το LLM στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσιάζει το καλύτερο από αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της Γάνδης Νομικής Σχολής στη νομοθεσία της ΕΕ για τους φοιτητές που φιλοδοξούν να ειδικεύονται στο δίκαιο και οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με μια προσεκτική συνδυασμός των υποχρεωτικών μαθημάτων κορμού και επιλογής εξειδικευμένων μαθημάτων, οι μαθητές λαμβάνουν ένα all-γύρο υψηλού επιπέδου της νομοθεσίας της ΕΕ εκπαίδευση, διατηρώντας παράλληλα μια ελευθερία έμφαση στην προσωπική καριέρα ή ερευνητικές ανάγκες. Η Νομική Σχολή της Γάνδης είναι «Monnet Κέντρο Αριστείας Jean 'ενός της ΕΕ, αναγνωρίζεται για την εμπειρία της και των διαθέσιμων πόρων για το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ στην περιοχή της Γάνδης Νομική Σχολή προσφέρει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για μια εις βάθος μελέτη της νομοθεσίας και της πρακτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι μαθητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εξαιρετική βιβλιοθήκη, το οποίο διπλασιάζει ως Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης. Με μία συνεχώς επεκτεινόμενη και την περαιτέρω ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σε μια ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη νομικό περιβάλλον, το LLM προσφέρει ένα επιπλέον πτυχίο Νομικής που είναι καθοριστικής σημασίας για τη διεθνή αγορά εργασίας. Η εξειδικευμένη φύση του προγράμματος επιτρέπει στους φοιτητές να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες και ικανότητες στους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς του δικαίου της Ένωσης. Εν ολίγοις, το Πανεπιστήμιο της Γάνδης Νομικής Σχολής πρόγραμμα LLM αποτελεί ένα σημαντικό εφαλτήριο για τους δικηγόρους και τους επαγγελματίες που απαιτούν γνώση του δικαίου της ΕΕ ή / και τα θεσμικά όργανα της ΕΕ για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους. Βιογραφικό: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]


Βίντεο

Introducing Ghent University

Επικοινωνία

Ghent University

Διεύθυνση Ghent University Law School Universiteitstraat 4
BE-9000 Ghent, Flanders, Βέλγιο
Ιστοσελίδα http://www.law.ugent.be/llm/
Τηλέφωνο +32 (0)9 264 97 00