Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

build

Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι ένα επιχειρηματικό πανεπιστήμιο με διεθνή έκκληση. Το σύνθημά μας είναι "Τολμούμε να σκεφτούμε": όπου 37.000 μαθητές και 8.000 μέλη του προσωπικού ενθαρρύνονται να υιοθετήσουν μια προσέγγιση κριτικής σκέψης. Ο πλουραλισμός και η κοινωνική δέσμευση είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας μας, όπως η ποικιλομορφία, η συμμετοχή και η ανεξάρτητη σκέψη.

Παρόλο που η συμμετοχή στα προγράμματα LLM και MSc απαιτεί επαρκή οικονομική υποστήριξη, οι αποφάσεις αποδοχής γίνονται ανεξάρτητα από τα προσωπικά οικονομικά μέσα του αιτούντος. Οι επακόλουθες αποφάσεις όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση θα επιτρέψουν στους σπουδαστές που χρειάζονται εξωτερική οικονομική στήριξη να εκτιμήσουν την οικονομική σκοπιμότητα της αίτησής τους.

Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας στις Κάτω Χώρες. Βρίσκεται σε μια ιστορική, φιλική προς τους φοιτητές πόλη στον πολιτιστικό και οικονομικό κόμβο της Ευρώπης, το Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι ενεργός συνεργάτης σε ένα ευρύ φάσμα εθνικών και διεθνών δικτύων εκπαίδευσης, επιστημονικής και βιομηχανικής συνεργασίας. Παρόλο που το πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι επισήμως ολλανδόφωνο πανεπιστήμιο, τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως από τους φοιτητές και το προσωπικό. Επιπλέον, οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και προγραμμάτων αγγλικής γλώσσας όπως τα προγράμματα LLM.

Οι 11 σχολές του πανεπιστημίου της Γάνδης αποτελούνται από 125 τμήματα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προγράμματα με βάση την έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών κλάδων. Ο διεθνής φοιτητικός πληθυσμός (11,5%) βεβαιώνει την ποιότητα και την ποικιλομορφία της εκπαίδευσης και της έρευνας του Πανεπιστημίου της Γάνδης. Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι το 61ο καλύτερο πανεπιστήμιο στην κατάταξη της Σαγκάης το 2018. Όλοι αυτοί οι παράγοντες, σε συνδυασμό με μια ισχυρή διεθνή εστίαση, καθιστούν το πανεπιστήμιο της Γάνδης ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Ευρώπη.

Η Νομική Σχολή

peoppe

Η Νομική Σχολή βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Γάνδης. Ενώ κατέχει πολλά ιστορικά κτίρια από τον δέκατο έβδομο και τον δέκατο ένατο αιώνα, διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, όπως εξαιρετικές βιβλιοθήκες και άρτια εξοπλισμένες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις.

Η επίσημη γλώσσα διδασκαλίας είναι η ολλανδική, εκτός από ειδικά μεταπτυχιακά προγράμματα αγγλικής γλώσσας όπως το LLM

Η σχολή αποτελείται από περισσότερους από 80 καθηγητές και περίπου 90 βοηθούς οι οποίοι, εκτός από τη διδασκαλία, ασχολούνται εκτενώς με την έρευνα, τη γραφή, τη διδασκαλία και τη δημόσια υπηρεσία. Πολλά από τα μέλη της έχουν διεθνή φήμη στον τομέα της εξειδίκευσης, συμμετέχουν σε εθνικά και διεθνή προγράμματα και καλούνται ως ειδικοί στην προετοιμασία της δημόσιας πολιτικής. Στα προγράμματα LLM, πολλοί ξένοι καθηγητές με διεθνή φήμη ενισχύουν την ικανότητα για συγκεκριμένα μαθήματα.

Η νομική σχολή της Γάνδης είναι ένα «κέντρο αριστείας Jean Monnet» της ΕΕ, αναγνωρισμένο για την εμπειρογνωμοσύνη και τους διαθέσιμους πόρους της για το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ στη γειτονιά του, η νομική σχολή της Γάνδης προσφέρει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για μια εις βάθος μελέτη του νόμου και της πρακτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του διεθνούς δικαίου των επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εξαιρετική βιβλιοθήκη, η οποία διπλασιάζεται ως Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

Με φοιτητικό πληθυσμό περίπου 4.000 φοιτητών, η Ghent University Law School είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες νομικές σχολές τόσο στη Φλάνδρα όσο και στο Βέλγιο. Πολλοί από τους αποφοίτους τους διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο πλαίσιο του νομικού συστήματος ως κυβερνητικοί υπάλληλοι, δικαστές, μέλη εγχώριων και διεθνών δικηγορικών γραφείων ή ως καθηγητές νομικών σε άλλα πανεπιστήμια του Βελγίου και του εξωτερικού.

Ghent University Law School αριθμεί μεταξύ των αποφοίτων του έναν πρώην Βέλγο πρωθυπουργό και ηγέτη του κόμματος της ALDE, Guy Verhofstadt και άλλους εξέχοντες υπουργούς της βελγικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των φλαμανδικών κυβερνήσεων, μελών του Ακυρωτικού Δικαστηρίου, του Συνταγματικού Δικαστηρίου και του Συμβουλίου της Επικρατείας στο Βέλγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ghent University Law School , επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.ugent.be/re.

Το πρόγραμμα LLM

llm

Το Πρόγραμμα LLM αποτελείται από τρία εξειδικευμένα LLM από τα οποία οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από, ήτοι είτε:

 • LLM στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο. ή
 • LLM στο Διεθνές Δίκαιο των Επιχειρήσεων; ή
 • LLM στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο εξειδικευμένος χαρακτήρας του προγράμματος επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες και ικανότητες στους ραγδαίως αναπτυσσόμενους τομείς της νομοθεσίας της ΕΕ. Τα τρία προγράμματα LLM παρέχουν στους φοιτητές την ευκαιρία να σχεδιάσουν τη δική τους σειρά σπουδών σύμφωνα με τις προτεραιότητες σταδιοδρομίας τους. Τους επιτρέπει να αποκτήσουν εμπειρογνωμοσύνη σε πολλά σχετικά και επίκαιρα θέματα του διεθνούς δικαίου. Παρόλα αυτά, αν και τα μαθήματα ίσως εξειδικευτούν και προσαρμοσθούν ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών, αυτά που μοιράζονται είναι ότι και τα τρία προγράμματα LLM είναι ιδανικά κατάλληλα για φοιτητές από χώρες εκτός της ΕΕ οι οποίοι χρειάζονται διεξοδικό υπόβαθρο για τους κανονισμούς της ΕΕ, εντός της ΕΕ που θέλουν να ξεφύγουν από την επαρχιακή μελέτη του εθνικού δικαίου.

Εν ολίγοις, το πρόγραμμα LLM του Ghent University Law School της Ghent University Law School αποτελεί σημαντικό βήμα για τους δικηγόρους και τους επαγγελματίες που απαιτούν γνώση της νομοθεσίας της ΕΕ ή / και των θεσμικών οργάνων της ΕΕ για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε εξειδικευμένο μάθημα, οι μαθητές συμβουλεύονται να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος LLM.

Υποβάλετε αίτηση για ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 από την 1η Οκτωβρίου 2018 μέσω της http://www.law.ugent.be/alt="llm/application-form!

Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος LLM

12883_program_highlights.png

Τα Προγράμματα LLM της Νομικής Σχολής της Γάνδης εξασφαλίζουν ότι νέες εξωσχολικές δραστηριότητες με προσανατολισμό στην καριέρα προστίθενται ετησίως στις σπουδές LLM στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης για να ενισχύσουν το βιογραφικό σας σημείωμα (για να εξασφαλίσετε μια ενδιαφέρουσα εργασία σε ευρωπαϊκά ή διεθνή ιδρύματα και οργανισμούς, εξέχοντες νομικοί και συμβουλευτικοί φορείς).

12880_3.png

Πρακτικό μάθημα "Δεξιότητες για δικηγόρους"

Αυτό το βασικό μάθημα LLM σχεδιάστηκε αρχικά για να αναπτύξει τις δεξιότητες των φοιτητών του δικαίου και να βελτιώσει την ευχέρεια και την παιδεία τους στην ανάγνωση, τη διαβούλευση, τη χρήση και τη σύνταξη νομικών αγγλικών, καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και παρουσίασης. Σήμερα, αυτό το μάθημα γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό και πρακτικό!

Ο αναβαθμισμένος κύκλος μαθημάτων "Δεξιότητες για δικηγόρους" αποτελείται από τα ακόλουθα τμήματα:

 • Mastering νομική αγγλική και νομική έρευνα και δεξιότητες παρουσίασης για τους δικηγόρους
 • Εκπαίδευση ως διεθνής δικηγόρος και γνωριμία για τη ζωή σε δικηγορικό γραφείο
 • Σεμινάριο για τη συντριβή μαθημάτων σχετικά με την κατάρτιση εμπορικών συμβολαίων
 • Διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση
 • Ομιλία από κορυφαίους δικηγόρους, πολιτικούς και οικονομολόγους από όλο τον κόσμο.

Σας δίνοντάς σας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις τεχνικές για να εντυπωσιάσετε τον εργοδότη σας από την πρώτη μέρα στη δουλειά - αυτό είναι το στόχο μας!

Συμμετοχή σε δικαστήρια

Πρόσφατα, οι φοιτητές μας LLM έχουν αποκτήσει εξαιρετική δυνατότητα συμμετοχής σε μοτοσικλέτες ως μέρος των επίσημων προγραμμάτων σπουδών τους.

Αποκτήστε μια εμπειρία από πρώτο χέρι στην παραπομπή και αποδείξτε ότι είστε υποκινημένος και αφοσιωμένος φοιτητής συμμετέχοντας σε ένα από τα ακόλουθα διαγωνίσματα του Moot Court:

 • Ευρωπαϊκό Δικαστικό Δικαστήριο
 • Willem C. Vis Διεθνές Εμπορικό Διαιτητικό Δικαστήριο
 • Ph. Jessup Διεθνής Διαγωνισμός Δικαστηρίου.

"Νομική Κλινική: Ανθρώπινα Δικαιώματα" ως Επιλογής Μαθήματος

Οι σπουδαστές εργάζονται σε μια λεγόμενη «νομική κλινική» σε έργα πραγματικής ζωής, σε μικρές ομάδες. Τα έργα μπορούν να συνεπάγονται έρευνα, εκθέσεις ή συμβουλές που πρέπει να παραδοθούν σε έναν οργανισμό που δραστηριοποιείται στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μπορούν επίσης να αφορούν την προετοιμασία ενός φακέλου υποθέσεων που θα υποβληθεί ενώπιον δικαστηρίου. Η νομική κλινική προετοιμάζει τους εγγεγραμμένους φοιτητές για τη μελλοντική τους εργασία σε ένα όλο και πιο ποικίλο και ανταγωνιστικό εθνικό και διεθνές επαγγελματικό περιβάλλον.

Θερινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

Τα προγράμματα LLM προσπαθούν να λειτουργήσουν συνεχώς ως πλατφόρμα για ένα βήμα προόδου στις σταδιοδρομίες των φοιτητών μας: προσφέρουμε διαλέξεις και καθοδήγηση προσανατολισμένες σταδιοδρομίας στους φοιτητές του LLM προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα για διάφορες διεργασίες εφαρμογής και συνεντεύξεις που οδηγούν σε πιθανή διεθνή απασχόληση . Προσφέρουμε επίσης στους φοιτητές μας LLM ευκαιρίες για δικτύωση κατά τη διάρκεια διαφόρων επισκέψεων επισκεπτών και εκδηλώσεων.

Πρόσφατα εισήχθη ένα 1μηνο καλοκαιρινό (μη καταβληθέν) πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για τους κορυφαίους πτυχιούχους LLM. Στόχος μας είναι να ταιριάξουμε τα συμφέροντα των κορυφαίων πτυχιούχων και αυτών των δυνητικών εργοδοτών και να προσφέρουμε στους σκληρά εργαζόμενους σπουδαστές που έχουν επιτύχει τα κορυφαία αποτελέσματα και εντυπωσίασε τους καθηγητές με το κίνητρό τους να πετύχουν την ευκαιρία να εργαστούν στο Ghent Law School, επιχειρήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις!

Πρόγραμμα Mentorship

Ξεκινήσαμε αυτό το πρόγραμμα ώστε να συζητήσετε τα σχέδια σταδιοδρομίας σας και να πάρετε κάποιες συμβουλές από τους φωτεινούς και έμπειρους αποφοίτους μας που θα έρθουν και μοιράζονται τις γνώσεις και την πρακτική εμπειρία τους μαζί σας, τους δικηγόρους που διαμορφώνουν, μέσω διαλέξεων και προπονήσεων!

Προυποθέσεις εισόδου

Οι φοιτητές είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή αν πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια εισδοχής:

 • Για να αποκτήσετε πτυχίο νομικής, δηλαδή το βαθμό στον οποίο στη χώρα προέλευσής του κάποιος δικαιούται να ασκήσει τα νομικά επαγγέλματα. Οι φοιτητές στο τελευταίο έτος των προπτυχιακών σπουδών τους μπορούν να υποβάλουν αίτηση και μπορούν να γίνουν αποδεκτοί υπό όρους, με την προϋπόθεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης του πτυχίου τους.
 • Κατ 'εξαίρεση, μετά από εξέταση του προγράμματος σπουδών τους και λόγω των κεκτημένων ικανοτήτων τους, μπορούν επίσης να γίνουν δεκτοί υποψήφιοι που δεν έχουν πτυχίο νομικής. Σε μια τέτοια περίπτωση, η εισαγωγή μπορεί να υπόκειται σε περιορισμούς ως προς τα μαθήματα που πρέπει να ακολουθηθούν.
 • Για την απόδειξη επαρκούς αγγλικής επάρκειας (Ισχύει για όλους τους αγγλικούς ομιλητές που δεν έχουν μητρική γλώσσα) Απαιτείται ελάχιστο αποτέλεσμα 560 για χαρτί TOEFL, 95 για TOEFL με βάση το διαδίκτυο ή 7 για IELTS. υποψήφιοι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει σπουδές σπουδών τουλάχιστον ενός έτους (ίσες με 60 μονάδες ECTS) σε αγγλόφωνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (με την προσκόμιση αντίστοιχου εγγράφου που αποδεικνύει την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος)).
 • Να έχει επαρκή οικονομική υποστήριξη, όπως αναφέρεται στο έντυπο αίτησης, είτε με προσωπικά οικονομικά μέσα είτε με οικονομική ενίσχυση. Σημειώστε ότι τα δίδακτρα για το πρόγραμμα LLM είναι 5524,30 Ευρώ.
 • Για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα LLM με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 είναι ανοιχτή από την 1η Οκτωβρίου 2018! Εφαρμόστε εδώ: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Διαδικασία εφαρμογής

Η διαδικασία επιλογής συντονίζεται από την Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Νομικής Σχολής. Κατά την επιλογή των σπουδαστών, η επιτροπή λαμβάνει υπόψη το ακαδημαϊκό δυναμικό, τη σοβαρότητα του σκοπού και τα κίνητρα. Η επιλογή είναι ένας φόρος τιμής όχι μόνο για τις προηγούμενες επιδόσεις του αιτούντος, αλλά και για την ικανότητά του να διεξάγει καλά σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα LLM και να συνεισφέρει στην ομάδα LLM.

Το Ghent Law School δεν εισάγει διακρίσεις εις βάρος οποιουδήποτε αιτούντος βάσει της φυλής, του χρώματος, της εθνικότητας ή της εθνοτικής καταγωγής, της θρησκείας, της ηλικίας, του φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού, του συζυγικού ή γονικού καθεστώτος, του μειονεκτήματος, του εισοδήματος ή των προσωπικών οικονομικών μέσων.

Παρόλο που η συμμετοχή στο πρόγραμμα LLM απαιτεί επαρκή οικονομική υποστήριξη, οι αποφάσεις αποδοχής γίνονται ανεξάρτητα από τα προσωπικά οικονομικά μέσα του αιτούντος. Οι επακόλουθες αποφάσεις όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση θα επιτρέψουν στους σπουδαστές που χρειάζονται εξωτερική οικονομική στήριξη να εκτιμήσουν την οικονομική σκοπιμότητα της αίτησής τους.

Δίδακτρα και αμοιβές

Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι κρατικό πανεπιστήμιο και η πολιτική του είναι να κρατήσει τα δίδακτρα στο ελάχιστο (για το πρόγραμμα LLM είναι 5524,30 ευρώ). Ωστόσο, το Πανεπιστήμιο παρέχει λίγες επιχορηγήσεις, οι λεπτομέρειες των οποίων μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Το ίδιο το πρόγραμμα LLM δεν διαθέτει χρηματοδότηση για υποτροφίες για τη στήριξη του κόστους διαβίωσης στη Γάνδη. Από την άλλη πλευρά, το πρόγραμμα LLM προσφέρει περιορισμένο αριθμό υποτροφιών ή παραίτησης από μερική / πλήρη διδασκαλία, ανάλογα με τα δημοσιονομικά του όρια και την ανάγκη των αιτούντων.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι οικονομικοί περιορισμοί συνήθως μειώνουν τον αριθμό των υποτροφιών / απαλλαγών σε επίπεδο πολύ χαμηλότερο από τη ζήτηση. Συνεπώς, οι αιτούντες καλούνται να υποστηρίξουν οικονομικά την αυτονομία, είτε με προσωπικά μέσα είτε με παρέμβαση τρίτων.

Οι αποφάσεις για την οικονομική ενίσχυση του πανεπιστημίου λαμβάνονται μετά τις αποφάσεις αποδοχής.

Οικονομική βοήθεια

Οι υποψήφιοι LLM ενθαρρύνονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες για οικονομική βοήθεια εκτός του προγράμματος LLM. Θα πρέπει ωστόσο να τονιστεί ότι το πρόγραμμα LLM δεν μπορεί να προσφέρει καμία τεχνική ή υλικοτεχνική υποστήριξη για αυτές τις διαδικασίες εξωτερικής εφαρμογής, εκτός από τις συστατικές επιστολές ή / και τις επιβεβαιώσεις της εφαρμογής ή της επιλογής, όπου απαιτείται.

Τοποθεσία

grad

Η μελέτη στη Γάνδη είναι αλήθεια ότι εργάζεστε στην καρδιά της Ευρώπης! Οι Βρυξέλλες και τα πολλά θεσμικά τους όργανα της ΕΕ είναι απλά μια σύντομη, άνετη και άνετη διαδρομή με το τρένο. Η Χάγη, το Λουξεμβούργο και το Στρασβούργο, όλες οι μείζονες θεσμικές πρωτεύουσες είναι από μόνα τους λιγότερο από ένα ημερήσιο ταξίδι από εδώ και μαζί με τις Βρυξέλλες θα επισκεφθούμε τα περισσότερα από αυτά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Και φυσικά, για όσους από εσάς θέλετε να εξερευνήσετε τις μεγάλες μητροπόλεις της Ευρώπης, η Γάνδη είναι μια φανταστική πύλη.

Με άμεση πρόσβαση στο σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας της Ευρώπης και με ένα μεγάλο διεθνές αεροδρόμιο σχεδόν στα χέρια σας, θα μπορείτε να επισκεφτείτε το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο και πολλούς πιο συναρπαστικούς προορισμούς στην πτώση ενός καπέλου. Θα σας κρατήσουμε απασχολημένους, αλλά θα έχετε επίσης το χρόνο να ανακαλύψετε κάποιες από τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης με δική σας ευκολία και θα το ελάχιστο φασαρία.

Το Ghent Law School βρίσκεται στο Universiteitstraat 4-6, 9000 Γάνδη, Βέλγιο. Το κύριο διοικητικό κτίριο του Πανεπιστημίου της Γάνδης, η πρυτανεία, βρίσκεται στο Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Βέλγιο.

Κατάλυμα

Με το Πανεπιστήμιο και άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η πόλη της Γάνδης φιλοξενεί φοιτητικό πληθυσμό περίπου 50.000 κατοίκων. Συνεπώς, η αγορά κατοικίας είναι εύλογα εκτεταμένη. Για τους ξένους φοιτητές που βρίσκουν κατάλληλα καταλύματα είναι απολύτως εφικτός, αλλά μπορεί να απαιτήσει κάποια προσπάθεια και ευελιξία. Υπάρχουν ουσιαστικά δύο τρόποι για να βρεθεί η κατάλληλη στέγαση: μέσω της ιδιωτικής αγοράς ή μέσω του Πανεπιστημιακού Σπιτιού.

Μπορείτε να ζητήσετε διαμονή στις πανεπιστημιακές κατοικίες μετά την είσοδό σας στο πρόγραμμα LLM.

Φοιτητική ζωή

12884_student_life.png

Η πανεπιστημιακή και νομική σχολή μας έχει προγράμματα ανταλλαγής με πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Η σχολή δικαίου προσελκύει εκατοντάδες ξένους φοιτητές κάθε χρόνο. Η τάξη LLM θα αντικατοπτρίζει αυτή την πολιτισμική πολυμορφία. Οι καθηγητές και οι καθηγητές του LLM θα περιλαμβάνουν επισκέπτες διεθνών εμπειρογνωμόνων. Η εμπειρία σας στο LLM στη Γάνδη θα είναι ως εκ τούτου πολύ περισσότερο από μια ακαδημαϊκή εκπαίδευση. Θα είναι επίσης μια πολιτισμική εμπειρία μιας ζωής. Θα συναντηθείτε, θα μελετήσετε και θα ζήσετε με ενδιαφέροντες και ταλαντούχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Θα αφήσετε αυτόν τον τόπο έναν εμπλουτισμένο και φωτισμένο άνθρωπο με καλύτερη κατανόηση του σημερινού κόσμου και με δεσμούς και δεσμούς που διασχίζουν πολλά σύνορα. Για περισσότερες εμφανίσεις φωτογραφιών, επισκεφτείτε τη σελίδα FB, όπου ενημερώνουμε συχνά με πολύτιμες συμβουλές και τρέχουσες δραστηριότητες - ακαδημαϊκά και εξωσχολικά, όπως: www.facebook.com/llmugent.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Ghent University Law School

Το LLM στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσιάζει τα καλύτερα γνωστά γνώσεις της Γκέντ στη Νομική Σχολή της ΕΕ ... [+]

Το LLM στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσιάζει τα καλύτερα γνωστά γνώσεις της Γκέντ νομικής σχολής στο δίκαιο της ΕΕ για τους φοιτητές που επιδιώκουν να ειδικεύονται στο δίκαιο και τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με προσεκτικούς συνδυασμούς υποχρεωτικών μαθημάτων βασικών μαθημάτων και επιλογής εξειδικευμένων μαθημάτων, οι φοιτητές λαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στην ΕΕ, διατηρώντας παράλληλα την ελευθερία εστίασης στις προσωπικές σταδιοδρομίες ή τις ερευνητικές ανάγκες. Η νομική σχολή της Γάνδης είναι ένα κέντρο αριστείας Jean Monnet της ΕΕ, αναγνωρισμένο για την εμπειρογνωμοσύνη της και τους διαθέσιμους πόρους της για το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ στη γειτονιά της, η Ghent Law School προσφέρει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για μια εις βάθος μελέτη του νόμου και της πρακτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εξαιρετική βιβλιοθήκη, η οποία διπλασιάζεται ως Ευρωπαϊκό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Με μια συνεχώς διευρυνόμενη και περαιτέρω ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε όλο και πιο παγκόσμιο νομικό περιβάλλον, το LLM προσφέρει ένα πρόσθετο πτυχίο νομικής που έχει καθοριστική σημασία για τη διεθνή αγορά εργασίας. Ο εξειδικευμένος χαρακτήρας του προγράμματος επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες και ικανότητες στους ραγδαίως αναπτυσσόμενους τομείς της νομοθεσίας της ΕΕ. Εν ολίγοις, το πρόγραμμα LLM του Ghent University Law School της Ghent University Law School αποτελεί σημαντικό βήμα για τους δικηγόρους και τους επαγγελματίες που απαιτούν γνώση της νομοθεσίας της ΕΕ ή / και των θεσμικών οργάνων της ΕΕ για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Πρόγραμμα σπουδών: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]

Βέλγιο Γάνδη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ghent University Law School

Το LLM στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο είναι ένα εμβληματικό πρόγραμμα για τους σπουδαστές που επιδιώκουν να εξειδικευτούν στις διεθνείς νομικές πτυχές της επιχειρηματι ... [+]

Το LLM στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο είναι ένα εμβληματικό πρόγραμμα για τους σπουδαστές που επιδιώκουν να εξειδικευτούν στις διεθνείς νομικές πτυχές της επιχειρηματικής πρακτικής στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας. Παρέχοντας ένα βαθμό προσωπικής επιλογής, κατευθύνει τους σπουδαστές προς τα βασικά νομικά δομικά στοιχεία του διεθνούς εμπορικού δικαίου, εξασφαλίζοντας ένα προηγμένο πτυχίο με πραγματική προστιθέμενη αξία σε μια επαγγελματική καριέρα. Το LLM στο Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο της Γάνδης επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν σε βάθος γνώση για όλους τους τομείς πρακτικής και απευθύνεται σε μελλοντικούς ή ήδη έμπειρους δικηγόρους και δικηγόρους που ασχολούνται με εμπορικά, εταιρικά, κινητά και τραπεζικά νομικά θέματα, καθώς και διεθνή οικονομικά νόμος. Χτισμένο γύρω από το φημισμένο Ίδρυμα Οικονομικού Δικαίου, το πρόγραμμα συνδυάζει την τεχνογνωσία των καθηγητών του με εκείνη των έμπειρων επαγγελματιών σε τομείς όπως το M... [-]

Βέλγιο Γάνδη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ghent University Law School

Το πρόγραμμα LLM στο ευρωπαϊκό δίκαιο είναι αφιερωμένο στο νομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το περιβάλλον αυτό συνίσταται στο ίδιο το δίκαιο της ΕΕ, αλλά και στο ... [+]

Το LLM στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο προσφέρει το ευρύτερο φάσμα επιλογών διαθέσιμων για σπουδαστές με διεθνή προσανατολισμό σταδιοδρομίας ή έρευνας. Επιτρέπει στους μαθητές να επιλέξουν μαθήματα από πολλά θέματα ευρωπαϊκής ή διεθνούς σημασίας, επιτρέποντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα προσωπικά τους ενδιαφέροντα και ανάγκες σταδιοδρομίας. Ghent University Law School διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων αγγλικής γλώσσας για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Το πρόγραμμα LLM παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να σχεδιάσουν τη δική τους πορεία μελέτης σύμφωνα με τις προτεραιότητες σταδιοδρομίας τους. Τους επιτρέπει να αποκτήσουν εμπειρογνωμοσύνη σε πολλά σχετικά και επίκαιρα θέματα του διεθνούς δικαίου. Για τους φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν ευρέως τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για μια σταδιοδρομία με διεθνή διάσταση, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει την καλύτερη δυνατή προσωπική προετοιμασία. Παρέχοντας στους φοιτητές τη δυνατότητα να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένα θέματα ενδιαφέροντος, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των φοιτητών που αναζητούν μια γενική ευρωπαϊκή και διεθνή νομική εκπαίδευση. Με το συνδυασμό των ακαδημαϊκών και πρακτικών ενοτήτων των δεξιοτήτων, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τη διεθνή επαγγελματική ζωή που είναι όλο και περισσότερο η πραγματικότητα των επαγγελματιών του δικαίου σε όλο τον κόσμο.... [-]

Βέλγιο Γάνδη
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Introducing Ghent University

Ghent University
Address
Ghent University Law School Universiteitstraat 4
BE-9000 Γάνδη, Φλάνδρα, Βέλγιο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+32 (0)9 264 97 00