Lille Catholic University - Faculty of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΠΟΛΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΠΝΕΥΜΑ «ΦΡΔ»

Η φοίτηση στη Νομική Σχολή (FLD) σημαίνει ένταξη στην πρώτη ιδιωτική σχολή στη Γαλλία: ένα γνήσιο κέντρο αριστείας και καινοτομίας στον τομέα της νομικής εκπαίδευσης.

Δημιουργήθηκε με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Catholique de Lille το 1875, η FLD ξανάνοιξε τις πόρτες της το 1993 και εγκαταστάθηκε επίσης στο Παρίσι το 2009, εκτός από την Campus Lille.

Το Τμήμα προσφέρει στους καθέναν από τους περισσότερους από 2300 μαθητές την εγγύηση για τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας στην υπηρεσία της επιτυχίας κάθε σπουδαστή.

Το Πνεύμα «FLD»

Κάθε χρόνο, οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν σε ένα προνομιούχο περιβάλλον μέσα στην πνευματική ατμόσφαιρα του σχολείου:

• Κλειστές τάξεις
• προσεκτικές διοικητικές και διδακτικές ομάδες
• Διαπιστευμένα μαθήματα σπουδών συμβατά με τις εξελίξεις και τις προσδοκίες της αγοράς
• Καθοδήγηση για επαγγελματική και ακαδημαϊκή επιτυχία
• Καινοτόμες μεθόδους μάθησης
• Μαθήματα που προωθούν την αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών

Η προσφορά εκπαίδευσης σύμφωνα με τις επαγγελματικές απαιτήσεις και την εξέλιξη της αγοράς εργασίας.

6 κομμάτια προγράμματος του bachelor
5 κομμάτια του προγράμματος του master
11 ειδικότητες του πλοίαρχου
2 προγράμματα διπλού πτυχίου με σχολές επιχειρήσεων (Edhec Business School και IESEG School of Management)
2 προγράμματα διπλού πτυχίου με αμερικανικά πανεπιστήμια (πρόσβαση στην εξέταση American Bar)
8 πανεπιστημιακά πτυχία
1 εντατικό μαθήμα προετοιμασίας για την εξέταση του μπαρ (PrépAvocats)
1 Σχολή Εργασίας / Μελέτης - Νομοθεσία
1 Διεθνής και Ευρωπαϊκή Νομική Σχολή (IELS)
1 Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Σχολή Εγκληματολογίας (άνοιγμα το 2019)

Το Κέντρο Ερευνών μας

Το Κέντρο Έρευνας για τις Σχέσεις μεταξύ Κινδύνου και Νομοθεσίας (C3RD) ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό το συντονισμό των ερευνητικών δραστηριοτήτων των καθηγητών στο πεδίο της εμπειρογνωμοσύνης τους.

Το C3RD ως τέτοιο έχει ένα πεδίο που είναι ταυτόχρονα διεπιστημονικό (δημόσιο δίκαιο, ιδιωτικό δίκαιο, διεθνές δίκαιο, ιστορικό δικαίου, πολιτικές επιστήμες, οικονομία) και εγκάρσιο (ανθρώπινα δικαιώματα, αειφόρος ανάπτυξη, επιχειρήσεις, νέα τεχνολογία, υγεία, θρησκεία) .

Προσωπική καθοδήγηση

Από την άφιξή τους στο πρώτο έτος του προγράμματος του πτυχιούχου μέχρι το τέλος του προγράμματος του μεταπτυχιακού, οι μαθητές μας είναι εγγυημένοι να επωφεληθούν από ένα βέλτιστο εργασιακό περιβάλλον που να ευνοεί την ακαδημαϊκή τους επιτυχία και την προετοιμασία του επαγγελματικού τους μέλλοντος.

Είναι χάρη στην αφοσιωμένη ομάδα που είναι αφοσιωμένη στις ανθρώπινες αξίες που χαρακτηρίζουν το σχολείο μας ότι όλοι μπορούν να επωφεληθούν από συλλογικά και ατομικά συστήματα υποστήριξης.

 • Στο 1ο έτος: η μετάβαση μεταξύ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πανεπιστημίου
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια
 • Προετοιμασία για συνεδρίες προπόνησης
 • Τακτικές αξιολογήσεις γνώσης

Μια διαφορετική εκπαιδευτική μέθοδος

Από το 2014, το Τμήμα μας έχει εφαρμόσει μεθόδους διδασκαλίας και εκμάθησης που διαφέρουν πολύ από το παραδοσιακό σχέδιο: ο σπουδαστής βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπαίδευσής του, γίνεται φορέας της δικής του εκμάθησης και συμμετέχει πιο βαθιά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Ο προβληματισμός, η αλληλεπίδραση, το αναλυτικό πνεύμα και η πρακτική εφαρμογή είναι οι λέξεις-κλειδιά αυτής της μεθόδου εργασίας.

 • Προάγω
  Ανταλλαγές και αλληλεπίδραση κατά τη διάρκεια μαθημάτων μεταξύ φοιτητών και εκπαιδευτή.
 • Διευκολύνω
  Η απόκτηση νομικών εννοιών συνδέοντας τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή την ίδια εβδομάδα (Αρχή OWOC = Μια εβδομάδα / Ένα μάθημα).
 • Αποκτώ
  Μια αρχική βάση γνώσης που προκύπτει από την αντανάκλαση του ατόμου χάρη στην "προανάπτυξη" (Έγγραφο που αποστέλλεται από τον εκπαιδευτή λίγες μέρες πριν από κάθε μάθημα που καταλαμβάνει τις θεμελιώδεις έννοιες ενός καθορισμένου θέματος).
 • Αναπτύσσω
  Ευθύνη και αυτονομία

Επαγγελματική εμβάπτιση

 • Σταδιοδρομίες που ξεκινούν από το επίπεδο του πτυχιούχου
  Το πρόγραμμα του πτυχιούχου μας περιλαμβάνει τουλάχιστον 8 εβδομάδες υποχρεωτικών πρακτικών πρακτικών: ένα στοιχείο που θα διακρίνει τα αρχεία εφαρμογών των μαθητών μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης του πλοιάρχου. Στα προγράμματα του μεταπτυχιακού, η διάρκεια της πρακτικής ποικίλει ανάλογα με την πίστα (μεταξύ 2 και 6 μηνών).
 • Δημιουργία του δικτύου σας
  Το Τμήμα μας συνεργάζεται με πολυάριθμες εταιρείες, οργανώσεις και επαγγελματικά δίκτυα (Γαλλική Ένωση Νομικών Συμβούλων της Γαλλίας, Τάξη Δικηγόρων του Λίλιου, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, GHICL, Γάλλος Ερυθρός Σταυρός, έδρα αστυνομίας, ...). Αυτή η στενή συνεργασία με τον επαγγελματικό κόσμο επιτρέπει στους σπουδαστές μας να επωφελούνται από προγράμματα που ανταποκρίνονται περισσότερο στις προσδοκίες και την εξέλιξη διαφορετικών επαγγελμάτων και τους προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους επαγγελματικά δίκτυα.
  Μόλις αποφοιτήσουν, οι μαθητές μας εντάσσονται στην κοινότητα των αποφοίτων, η οποία διοργανώνει τακτικές συναντήσεις δικτύωσης μεταξύ αποφοίτων και σπουδαστών τρέχοντος μεταπτυχιακού.
 • Η Σχολή Επαγγελματικών Νομικών Σπουδών
  Η Σχολή Επαγγελματικών Νομικών Σπουδών προσφέρει προγράμματα που συνδυάζουν επαγγελματική εμβάπτιση και ποιοτική πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην καρδιά και των δύο πανεπιστημιουπόλεων.
  - 230 φοιτητές στις πανεπιστημιουπόλεις Λιλ και Παρισιού
  - 4 μαθήματα πλοίαρχος σε 2 πανεπιστημιουπόλεις: κοινωνικό δίκαιο και ανθρώπινοι πόροι, δίκαιο επιχειρήσεων / ασφαλιστικό δίκαιο, δίκαιο και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ευρωπαϊκό επιχειρηματικό δίκαιο.
  - Το 70% των επαγγελματιών συμβάλλει στο πρόγραμμα
  - Ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών

Διεθνής ακαδημαϊκή εμπειρία

Αρχίζοντας με το 3ο έτος του προγράμματος του πτυχιούχου, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο εξωτερικό, χάρη στις πολυάριθμες συνεργασίες που διοργανώνει το Universoli Catholique de Lille.

 • Βέλγιο
 • Κίνα
 • Κροατία
 • Εσθονία
 • Γερμανία
 • Ουγγαρία
 • Ιταλία
 • Ολλανδία
 • Πολωνία
 • Ρωσία
 • Ισπανία
 • Τουρκία
 • Ηνωμένο Βασίλειο (ανάλογα με τα αποτελέσματα της Brexit)
 • ΗΠΑ

Χάρη στις πολυάριθμες διαπανεπιστημιακές συμβάσεις και συμφωνίες του Université Catholique de Lille, οι μαθητές μας έχουν επίσης τη δυνατότητα να πάνε στην Αυστραλία, τον Καναδά ...

Το Διεθνές

Το IELS (Διεθνές

8 βαθμούς πτυχίου

Κινητικότητα φοιτητών;
140 παγκόσμιες συμφωνίες
27 εταίροι του προγράμματος Erasmus
Το 18% των φοιτητών μεταβαίνουν στο εξωτερικό με το IELS
39 Erasmus

Η επιλογή ανάμεσα σε 2 πανεπιστημιουπόλεις

 • Στη Λιλ: πολυδιάστατο περιβάλλον στην καρδιά του κέντρου της πόλης
  Η Νομική Σχολή είναι μέρος του Universoli Catholique de Lille. Βαθμολογείται 2ος μεταξύ των 10 κορυφαίων γαλλικών πανεπιστημίων, το "La Catho" είναι ένας θεσμός αναγνωρισμένος τοπικά, εθνικά και διεθνώς για την ποιότητα της διδασκαλίας του, την έρευνά του και την εξυπηρέτησή του στους μαθητές.
  30.000 μαθητές τρίβουν τους ώμους κάθε χρόνο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στην καρδιά της Λιλ.


 • Στο Παρίσι: μια σύγχρονη πανεπιστημιούπολη και ένα οικογενειακό περιβάλλον
  Η Νομική Σχολή του Université Catholique de Lille διαθέτει μια δεύτερη πανεπιστημιούπολη στο Issy-les-Moulineaux, η οποία ανακαινίστηκε πλήρως το 2013. Οι φοιτητές του FLD-Παρίσι επωφελούνται από ένα προνομιούχο περιβάλλον διαβίωσης και σπουδών μέσα σε μια πανεπιστημιούπολη που ασχολείται με τις νομικές επιστήμες. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της πανεπιστημιούπολης χαρακτηρίζεται από την οικογενειακή ατμόσφαιρα που βασίζεται χάρη στα μικρά μεγέθη τάξεων που ευνοούν την ατομική καθοδήγηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση. Οι φοιτητές μας επωφελούνται επίσης από νέους χώρους εργασίας, οι οποίοι ενθαρρύνουν το σχεδιασμό και τη συνεργατική εργασία.

Προσφερόμενες υπηρεσίες

 • Στέγαση γύρω από το πανεπιστήμιο

Είτε πρόκειται για την πανεπιστημιούπολη στη Λιλ ή στο Παρίσι, η γεωγραφική προέλευση των μαθητών μας ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε κάποιες λύσεις για την εξεύρεση στέγης.

➢ ΣΤΟ LILLE Ή ΣΤΟ PARIS: Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ «STUDAPART»
Οι 2 πανεπιστημιουπόλεις μας επωφελούνται από μια συνεργασία με την πλατφόρμα Studapart, η οποία ισχύει ιδιαίτερα για φοιτητές που αναζητούν στέγαση στην πανεπιστημιούπολη στη Λιλ ή στο Issy-les-Moulineaux.

Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες, στη Γαλλία ή στο εξωτερικό, να βρουν ενοικιάσεις, συμμαθητές, υπάλληλο, προσωρινό δωμάτιο ... Χιλιάδες επιλογές κατοικιών από ιδιωτικούς ιδιοκτήτες, κατοικίες και πρακτορεία ακινήτων είναι διαθέσιμα:
http://housing.univ-catholille.fr

➢ IN LILLE: Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΕΒ
Ο Σύνδεσμος για την Παγκόσμια Βοήθεια προσφέρει στους σπουδαστές μια μεγάλη λίστα των κατοικιών σε πανεπιστημιακές κατοικίες κοντά στην πανεπιστημιούπολη στη Λιλ.
Για περισσότερες λεπτομέρειες: www.aeu-asso.fr - τίτλος στέγασης
Τηλ. : 03.20.15.97.70

 • Βιβλιοθήκες

Στις 2 πανεπιστημιουπόλεις, οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες. Μπορούν, ως τέτοια:
- Δανεισμός και διαβούλευση εγγράφων (περίπου 400.000 δημοσιεύσεις, περιοδικά, διατριβές, CD-ROM, DVD ...)
- Να εργάζεστε σε έναν ειδικό χώρο, ευνοώντας την ηρεμία και τη συγκέντρωση.

 • Βιβλιοθήκη On Line (LOL)

Κάθε φοιτητής επωφελείται από την πρόσβαση σε ένα δίκτυο ψηφιακής βιβλιοθήκης που του επιτρέπει:
- Διεξαγωγή έρευνας εγγράφων μέσω του κοινού καταλόγου των πανεπιστημίων.
- Συμβουλευτείτε και κατεβάστε άρθρα ειδήσεων.
- Συμβουλευτείτε τους ηλεκτρονικούς πόρους.
- Διατριβές συμβούλων, διατριβές, μελέτες και εκθέσεις.
- Βρείτε τον κατάλογο και τους όρους διαβούλευσης και δανεισμού για κάθε βιβλιοθήκη Université Catholique de Lille

Φοιτητική κοινότητα

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Όψη Law Πτυχίο Νομικής (LLB) » Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) » Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

LL.M. στο Διεθνές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Lille

Το LL.M. πρόγραμμα στο Διεθνές [+]

Το LL.M. πρόγραμμα στο Διεθνές

ΣτόχοιΑποκτήστε μια νομική και γεωστρατηγική εμπειρογνωμοσύνη στους τομείς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της ΑσφάλειαςΕργασίες σε σύγχρονα ζητήματα που σχετίζονται με διεθνείς διαφορές και διαπραγματεύσεις.Εκπαιδεύστε πολύγλωσσους νομικούς επαγγελματίες που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης.Μάθετε βασικούς κανόνες του διεθνούς δικαίου και των διεθνών σχέσεων, βελτιώνοντας παράλληλα τη γενική νομική κουλτούρα.Εκπαιδευτικά περιουσιακά στοιχείαΠολυγλωσσία - Δίγλωσσο πρόγραμμα (Αγγλικά / Γαλλικά) γνώση τρίτης γλώσσας (ισπανικά ή γερμανικά).Παγκόσμια Επισκέπτες Καθηγητές - Συμμετοχή επισκεπτών καθηγητών από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και διεθνή ιδρύματα.Κρουαζιέρες και / ή νομικές κλινικές - Δυνατότητα συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς μοτοσυκλετών και νομικές κλινικές.Masterclass - Ετήσιο Masterclass «Global Actors for Peace» με διάσημους μελετητές και επαγγελματίες.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ - Τουλάχιστον δύο εκπαιδευτικά ταξίδια προς ευρωπαϊκά όργανα ή / και διεθνή δικαστήρια και οργανισμούς ανά ακαδημαϊκό έτος.Διεθνείς διασκέψεις - Συνέδρια και εργαστήρια σχετικά με τα σύγχρονα ζητήματα του διεθνούς, συγκριτικού και ανθρώπινου δικαίου.Θέσεις εργασίας και σταδιοδρομίας / σπουδώνΟ Δάσκαλος προετοιμάζει τους μαθητές για την είσοδο στον κόσμο διεθνών οργανισμών, εξειδικευμένων εθνικών και διεθνών οργανισμών, ερευνητικών κέντρων, ΜΚΟ ή διεθνών νομικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Προσφέρει επίσης μια ερευνητική πορεία για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται ενδεχομένως να παρακολουθήσουν διδακτορικό δίπλωμα στη Γαλλία ή στο εξωτερικό.Για το επαγγελματικό σας έργοΠρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Μεταξύ 3 και 6 μηνών στο εξωτερικό ή σε εθνικά ιδρύματα με διεθνή επικέντρωση.Ευκαιρίες δικτύωσης Συμμετοχή μελετητών και επαγγελματιών από κορυφαίους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς (π.χ. Défenseur des Droits, International, Δικαστήρια, Συμβούλιο της Ευρώπης, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.λπ.).Κατεβάστε το φυλλάδιο [-]

LL.M. στο Διεθνές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 χρόνια September 2019 Γαλλία Lille

Το LL.M. σε διεθνές επίπεδο [+]

Το LL.M. σε διεθνές επίπεδο

Εκπαιδευτικά περιουσιακά στοιχείαΟ Master 1 διδάσκει το 75% στα αγγλικά.Ο Δάσκαλος 2 διδάσκεται 90% στα Αγγλικά.Συμμετοχή σε διεθνή δικαστήρια: Οι σπουδαστές Master 1 λαμβάνουν μέρος στο μίσος Vis στο εμπορικό arbitrage, στη Βιέννη της Αυστρίας. Master 2 φοιτητές συμμετέχουν στο δικαστήριο αμφισβήτησης του νόμου περί ανταγωνισμού, το κολλέγιο του King, στο Λονδίνο.Διαδραστικά σεμινάρια με υψηλή πνευματική ανταλλαγή μεταξύ καθηγητή και φοιτητών. μελέτη που βασίζεται σε μια πρακτική προσέγγιση, όπου οι μαθητές βοηθούνται να εφαρμόσουν τη νομική θεωρία σε συγκεκριμένη υπόθεση.Στο πλαίσιο του προγράμματος Master 2, ορισμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται εσωτερικά, πράγμα που σημαίνει ότι διεξάγονται σε συναφή ιδρύματα ή δικηγορικά γραφεία. Για παράδειγμα, οι φοιτητές επωφελούνται από επισκέψεις μελέτης στις αρχές ανταγωνισμού της Γαλλίας και του Βελγίου, στην Επιτροπή της ΕΕ, στο ΟΟΣΑ και στις δικηγορικές εταιρείες που εδρεύουν στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι.ΔουλειάMaster 1: δικηγόρος επιχειρήσεων με σταθερό υπόβαθρο στο διεθνές και ευρωπαϊκό γενικό επιχειρηματικό δίκαιο (δίκαιο εταιριών και αφερεγγυότητας, δίκαιο των συμβάσεων, δίκαιο ανταγωνισμού, δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικό αρμπιτράζ).Master 2: δικηγόρος επιχειρήσεων, ειδικευμένος στο δίκαιο του ανταγωνισμού.Οι φοιτητές Master 1 και Master 2 μπορούν να παρακολουθήσουν το πτυχίο στη Γαλλία ή την ισοτιμία των σπουδών τους σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.Οι φοιτητές Master 1 μπορούν να συμμετέχουν σε ένα διεθνές πρόγραμμα ανταλλαγών όπως το πρόγραμμα Erasmus και να σπουδάσουν στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια ενός ή δύο εξαμήνων του Δασκάλου 1.Οι φοιτητές Master 1 μπορούν να ενσωματώσουν γαλλικά και ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στο Master 2, αν το επιθυμούν.Οι φοιτητές Master 2 μπορούν να συμμετέχουν σε... [-]

LL.M. στο Διεθνές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 1 έτος September 2019 Γαλλία Lille

Ο LL.M./Master 1 σε διεθνές επίπεδο [+]

Ο LL.M./Master 1 σε διεθνές επίπεδο

Στόχοι του προγράμματοςΟλοκληρωμένο Διδακτορικό Δίπλωμα που καλύπτει όλη την ειδικότητα των διεθνώνΣχηματίζουν εμπειρογνώμονες διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίουΠροετοιμαστείτε για διαγωνισμούς και διαγωνισμούς που παρέχουν πρόσβαση σε διεθνείς οργανισμούς και ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.Προετοιμαστείτε για να πάρετε την εξέταση.Ενίσχυση της νομικής πρακτικής με τα ερευνητικά σεμινάρια και τη μεθοδολογία.Εκπαιδευτικά περιουσιακά στοιχείαΔοκιμαστικές προσομοιώσεις: νομική λογοτεχνία, νομική γραφή, υπομνήματα ...Συμμετοχή στα διεθνή δικαστήρια MOOT (ELMC - Δικαστήριο ευρωπαϊκού νόμου).Ανάπτυξη δεξιοτήτων γραφής.100% μαθήματα στα αγγλικά με τους μόνιμους και επισκέπτες καθηγητές μας.ΔουλειάΣυνεχίστε με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη ΔιεθνήΜεταπτυχιακό στη ΔιεθνήLL.M. σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ ή σε πανεπιστήμια-εταίρους.Δυνατότητα μετάβασης σε πρόγραμμα ανταλλαγής.Για το επαγγελματικό σας έργοΔυνατότητα πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό (εταιρεία, ίδρυμα, δικηγορικό γραφείο ή θερινό πανεπιστήμιο) ή στη Γαλλία σε διεθνή εταιρεία.Συναντήσεις με ειδικούς του δικαίου, ιδίως κατά τη διάρκεια του ετήσιου Διεθνούς Δείκτη Εργασίας IELSΑτομική βοήθεια για το επαγγελματικό σας έργο και τις σπουδές σας.Επισκέπτες καθηγητές που παρέχουν ένα ενδιαφέρον και σημαντικό δίκτυο για θέσεις εργασίας και πρακτική εξάσκηση. Επίσκεψη των θεσμικών οργάνων της ΕΕ.... [-]

Πτυχίο Νομικής (LLB)

European LL.B. στο Δίκαιο - Campus Lille

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2019 Γαλλία Lille

Το Ευρωπαϊκό LL.B στο Νομό (Lille) είναι ένα δίγλωσσο πρόγραμμα πτυχίων για φοιτητές που ενδιαφέρονται για διεθνείς σταδιοδρομίες. Αυτό το Bachelor Degree πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν ένα πολύ καλό επίπεδο στα αγγλικά και μια καλή κατανόηση των γερμανικών ή ισπανικών. Μία τρίτη γλώσσα είναι υποχρεωτική με πολλές επιλογές όπως κινέζικα, ιαπωνικά, αραβικά, ισπανικά, γερμανικά, ρωσικά, πορτογαλικά ή ιταλικά. [+]

European LL.B. στο νόμο

Πιστοποιημένος βαθμός συνεργασίας με το πανεπιστήμιο της Τουλούζης "Άδεια Droit, Economie, Gestion - αναφερθείτε στο Droit - parcours Européen multilingue et mulitculturel"

Διάρκεια εκπαίδευσης: τριετές πρόγραμμα Τοποθεσία εκπαίδευσης: πανεπιστημιούπολη Lille

ΠροϋποθέσειςΚάτοχος ή μελλοντικός κάτοχος πτυχίου που αποκτήθηκε στην ΕΕ = Baccalauréat, A-Levels, VWO ...Β2 Αγγλικό επίπεδο (Ευρωπαϊκά επίπεδα γλώσσας)ΣτόχοιΜελέτη του γαλλικού δικαίου.Μελέτη συγκριτικού δικαίου (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ισπανία).Μεγάλη γνώση βασικών θεμάτων, που εγγυώνται την πρόσβαση σε μια ευρεία επιλογή σταδιοδρομίας.Εισαγωγή στα ηπειρωτικά νομικά συστήματα (Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ασία, Αφρική, Ρωσία).ΑκαδημαϊκοίΝομικά μαθήματα στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά.Μαθήματα που διδάσκονται από επισκέπτες καθηγητές ή καθηγητές από όλο τον κόσμο.Διεθνής κινητικότητα: δυνατότητα συμμετοχής σε ετήσια ανταλλαγή με το πρόγραμμα ERASMUS ή ως μέρος διεθνούς συνεργασίας.Εξατομικευμένη διδασκαλία με καθηγητή γαλλικών νομικών μαθημάτων, σεμιναρίων και εργαστηρίων μεθοδολογίας.Θέσεις εργασίαςΠαρακολουθήστε έναν μεταπτυχιακό στη διεθνή και ευρωπαϊκή νομοθεσία ή έναν από τους πλοίαρχους που προσφέρονται από τη Νομική Σχολή.Γίνετε διεθνής δικηγόρος, δικαστής ή νομικός σύμβουλος ... στη Γαλλία ή σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Προετοιμασία για εξετάσεις ευρωπαϊκής δημόσιας διοίκησης.Διεθνείς ευκαιρίες πρακτικής άσκησης.Επαγγελματική ανάπτυξη8 εβδομάδες υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια των τριών ετών του προγράμματος, εκ των οποίων 4 πρέπει να είναι στο εξωτερικό (σε εταιρεία, δικηγορικό γραφείο, ίδρυμα ή θερινό πρόγραμμα ...) ή στη Γαλλία σε ένα διεθνές τμήμα.Συναντήσεις με νομικούς.Ατομική βοήθεια για το σχεδιασμό επαγγελματικής και ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας.Κατεβάστε το φυλλάδιο [-]

European LL.B. στο νόμο - Campus Paris

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2019 Γαλλία Paris Lille +1 περισσότερα

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LL.B στο Παρίσι είναι τριγλωσσικό πρόγραμμα πτυχίου που χωρίζεται σε τρία μέρη: γαλλικό δίκαιο (1/3) Διεθνές [+]

Πιστοποιημένος βαθμός συνεργασίας με το πανεπιστήμιο της Τουλούζης "Άδεια Droit, Economie, Gestion - αναφερθείτε στο Droit - parcours Européen multilingue et mulitculturel"

Διάρκεια εκπαίδευσης: τριετές πρόγραμμα Τοποθεσία εκπαίδευσης: πανεπιστήμιο του Παρισιού

ΠροϋποθέσειςΚάτοχος ή μελλοντικός κάτοχος πτυχίου που αποκτήθηκε στην ΕΕ = Baccalauréat, A-Levels, VWO ...Β2 Αγγλικό επίπεδο (Ευρωπαϊκά επίπεδα γλώσσας)ΣτόχοιΜελέτη του γαλλικού δικαίουΜελέτη της ευρωπαϊκής, αγγλικής και γερμανικής ή ισπανικής νομοθεσίας, με μαθήματα που διδάσκονται με την επίσκεψη καθηγητές από μεγάλες ευρωπαϊκές σχολές στη μητρική τους γλώσσα.Μελέτη θεμελιωδών θεμάτων, που εγγυάται την πρόσβαση σε μια ευρεία επιλογή σταδιοδρομιών (εθνική και διεθνής) Διεθνές).Μελέτη του συγκριτικού δικαίου.Βελτίωση της νομικής μεθοδολογίας.Πρακτική άσκηση με νομικές κλινικές που διδάσκονται από δικηγόρους (στα αγγλικά και ισπανικά ή γερμανικά).Προχωρημένα μαθήματα γλώσσας και μαθήματα νομικής παιδείαςΑκαδημαϊκοίΝομικά μαθήματα στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά.Μαθήματα που διδάσκονται από επισκέπτες καθηγητές ή καθηγητές από όλο τον κόσμο.Διεθνής κινητικότητα: δυνατότητα συμμετοχής σε ετήσια ανταλλαγή με το πρόγραμμα ERASMUS ή ως μέρος διεθνούς συνεργασίας.Εξατομικευμένη διδασκαλία με καθηγητή γαλλικών νομικών μαθημάτων, σεμιναρίων και εργαστηρίων μεθοδολογίας.Θέσεις εργασίαςΠαρακολουθήστε έναν μεταπτυχιακό στη διεθνή και ευρωπαϊκή νομοθεσία ή έναν από τους πλοίαρχους που προσφέρονται από τη Νομική Σχολή.Γίνετε διεθνής δικηγόρος, δικαστής ή νομικός σύμβουλος ... στη Γαλλία ή σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Προετοιμασία για εξετάσεις ευρωπαϊκής δημόσιας διοίκησης.Διεθνείς ευκαιρίες πρακτικής άσκησης.Επαγγελματική ανάπτυξη8 εβδομάδες υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια των τριών ετών του προγράμματος, εκ των οποίων 4 πρέπει να είναι στο εξωτερικό (σε εταιρεία, δικηγορικό γραφείο, ίδρυμα ή θερινό πρόγραμμα ...) ή στη Γαλλία σε ένα διεθνές τμήμα.Συναντήσεις με νομικούς.Ατομική βοήθεια για το σχεδιασμό επαγγελματικής και... [-]

Βίντεο

Graduation in Lille - Promo 2016-2017 Hubert Védrine (former Foreign Affairs Minister)

Graduation in Paris - Promo 2016-2017 Bernard Cazeneuve (former Prime Minister)

Επικοινωνία

Faculté libre de Droit

Διεύθυνση 60 boulevard Vauban
59016 Lille, Hauts-de-France, Γαλλία
Ιστοσελίδα http://www.faculte-libre-de-droit-lille.fr/
Τηλέφωνο +33 3 20 13 41 00

Faculté libre de Droit

Διεύθυνση Université Catholique de Lille à Paris 35 rue Gabriel Péri
92130 Paris, Île-de-France, Γαλλία
Ιστοσελίδα http://www.faculte-libre-de-droit-lille.fr/