Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Παρισιού 2 Η Panthéon-Assas υποστηρίζει την ποικιλομορφία και καλλιεργεί μια πραγματική συνέργεια μεταξύ έρευνας, διδασκαλίας και εφαρμογής. Προσφέρει μια ευρεία επιλογή μαθημάτων τόσο στην αρχική όσο και στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, τη συνεκπαίδευση στο εξωτερικό και την επιτόπια εργασία.

Το πανεπιστήμιο Paris 2 Panthéon-Assas, που θεωρείται ως το πρώτο πανεπιστήμιο νομικής της Γαλλίας, είναι αφιερωμένο στη διατήρηση της παράδοσης από την οποία προέκυψε, διατηρώντας, αλλά πάντα προσπαθώντας να αυξήσει το επίπεδο αριστείας του στους ακόλουθους κλάδους: Ιδιωτικό Δίκαιο και Ποινική Επιστήμη, Πολιτική Επιστήμη, Ρωμαϊκό Δίκαιο, Ιστορία του Δικαίου, Οικονομία, Διοίκηση, Επιστήμες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας.

Οι εκτεταμένες συνεργασίες μας όχι μόνο με μεγάλους γαλλικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς, αλλά και με μεγάλες οικονομικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, εξασφαλίζουν την αγκυροβόληση στον επαγγελματικό κόσμο και εγγυώνται την πραγματική πολυεπίπεδη για την οποία είμαστε γνωστοί.

Προσελκύοντας τις ανάγκες των φοιτητών, το πανεπιστήμιο παρέχει ακαδημαϊκά προγράμματα προσαρμοσμένα και οργανωμένα στο πλαίσιο του LMD. Διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες, μαθήματα, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη και ολοκληρωμένη βάση δεδομένων βιβλιοθηκών, επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και μια επιλογή εξωσχολικών αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, ενεργούν από κοινού για να ολοκληρώσουν και να εναρμονίσουν την εμπειρία του κάθε φοιτητή.

Ευρωπαϊκό Κολλέγιο του Παρισιού

Στο Πανεπιστήμιο Paris 2 και ως τμήμα του, το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο του Παρισιού συγκεντρώνει μια ομάδα υψηλά ειδικευμένων καθηγητών του Παρισιού 2 που ειδικεύεται στο ευρωπαϊκό δίκαιο, γνωστό για την αριστεία του στην εκπαίδευση και την έρευνα, καθώς και τους ισχυρούς δεσμούς του με τα γαλλικά, Ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών, του επιχειρηματικού κόσμου και του νομικού επαγγέλματος.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στη Λατινική συνοικία, στην καρδιά των εδρών της εξουσίας και του πολιτισμού που κάνουν το Παρίσι μοναδικό μέρος για να σπουδάσουν.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Université Paris II Panthéon-Assas

Το LL.M. (Master of Laws) στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ευρωπαϊκού δικαίου στις περισσότερες περιο ... [+]

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία από τις πιο πολύπλοκες αλλά συναρπαστικές κοινωνικοοικονομικές οργανώσεις στον σημερινό κόσμο και είναι σήμερα απαραίτητο να κατανοήσουμε τη λειτουργία και τη φύση του νομικού της συστήματος. Ως σημαντικός διεθνής παράγοντας, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δημιουργήσει δεσμούς με χώρες σε όλο τον κόσμο όσον αφορά τις εμπορικές, συνεργατικές, οικονομικές και ανθρωπιστικές ικανότητες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο και απαιτούνται πιο εμπεριστατωμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα αυτό. Το LLM στο ευρωπαϊκό δίκαιο του Πανεπιστημίου Paris II είναι ένα μοναδικό και συνοπτικό πρόγραμμα, που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσετε σε βάθος τους πιο συναφείς τομείς δικαίου και να αποκτήσετε μια εικόνα των πολιτικών, νομικών και οικονομικών επιπτώσεων που συνεπάγεται. Μια πραγματικά ευρωπαϊκή ομάδα υψηλά ειδικευμένων καθηγητών διδάσκει τα μαθήματα και σας επιτρέπει να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντιμετωπίσετε τις συναρπαστικές προκλήσεις και ευκαιρίες της εποχής μας.... [-]

Γαλλία Paris
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Paris, Île-de-France, FR