Berlin School Of Business & Innovation

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Θέλετε να γίνετε ένας κορυφαίος επιχειρηματίας στον επιλεγμένο τομέα; Η Σχολή Επιχειρήσεων και Καινοτομίας του Βερολίνου (BSBI) θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις βασικές δεξιότητες διαχείρισης που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη καριέρα.

Τα προγράμματα πτυχίου BSBI έχουν τρεις έννοιες στην καρδιά του:

Επιχειρήσεις | Ηγεσία | Επιτυχία

Εσύ θα:

  • Βελτιώστε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες μέσω πρακτικών μεθόδων διδασκαλίας
  • Μάθετε για την βιομηχανία που επιλέξατε από ακαδημαϊκούς προσανατολισμένους στην καριέρα στην κορυφή του τομέα τους
  • Αποκτήστε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα με την απόκτηση βασικών επαγγελματικών εργαλείων και τεχνικών
  • Μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις έννοιες σε πραγματικές επιχειρήσεις

Ο στόχος μας είναι η επιτυχία σας: όταν αποφοιτήσετε, σύντομα θα μπορέσετε να εισέλθετε στην αγορά εργασίας ως επαγγελματίας υψηλής εξειδίκευσης και μετά την αποφοίτησή σας, θα δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για άδεια παραμονής 18 μηνών μετά τη μελέτη * για να επωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία ευκαιρίες στη Γερμανία.

Ενώ μελετάτε το πτυχίο σας ...

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Επωφεληθείτε από την προσανατολισμένη στη σταδιοδρομία και την πρακτική διδακτική προσέγγιση χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως:

  • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες
  • Επισκέψεις σε εκθέσεις και επιχειρήσεις
  • Εργαστήρια και προσκεκλημένοι ομιλητές
  • Ομαδικές συζητήσεις
  • Παρουσιάσεις
  • Ομαδικά έργα

Ευελιξία και υποστήριξη σε απευθείας σύνδεση μελέτης

Απολαύστε ένα πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο για να ταιριάζει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας δεσμεύσεις.

Επωφεληθείτε από το Virtual Learning Environment (VLE) και αποκτήστε πρόσβαση σε «Εικονικές» αίθουσες διδασκαλίας που σημαίνει ότι μπορείτε να σπουδάσετε από το σπίτι.

Στο Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Βερολίνου

Το BSBI δημιούργησε ένα υπέροχο περιβάλλον μελέτης, προσφέροντας μια πρόσφατα ανακαινισμένη, σύγχρονη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου.

Η πόλη κατατάχθηκε πρόσφατα ως η πιο δημοφιλής επιλογή για τους σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη **.

** Βάσει ετήσιας έρευνας της ICEF το 2018.

Βιομηχανικές συνδέσεις και ευκαιρίες

Ως πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Βερολίνο είναι το ιδανικό μέρος για να μάθετε για τις επιχειρήσεις και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία - η πόλη είναι ένας κόμβος για επιχειρηματίες που συρρέουν στο Βερολίνο για να επωφεληθούν από επενδύσεις και οικονομικές ευκαιρίες.

Αφιερωμένη υπηρεσία καριέρας

Οι ειδικοί σταδιοδρομίας της BSBI στην πανεπιστημιούπολη είναι αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε για επιτυχία. Οι υπηρεσίες καριέρας είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και έχουν σχεδιαστεί για να σας αναπτύξουν σε έναν εξαιρετικό υποψήφιο μετά την αποφοίτησή τους.

Μετά την αποφοίτηση…

Παγκόσμια αναγνωρισμένη πιστοποίηση βαθμού

Θα λάβετε προσόντα από τον κύριο ακαδημαϊκό συνεργάτη της Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI.

Άδεια παραμονής μετά τη μελέτη

Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το πτυχίο σας, θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για άδεια μετανάστευσης μετά από μελέτη για διάστημα έως 18 μηνών. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις οικονομικές ευκαιρίες σε όλη τη Γερμανία.

112194_110926_BSBI.png

Μετά από ανακοινώσεις για απαγορεύσεις ταξιδιού, απαγόρευση κυκλοφορίας και περιορισμούς στη δημόσια κυκλοφορία, το BSBI ανταποκρίθηκε γρήγορα και άρχισε να εισάγει μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι μαθητές θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη μάθησή τους, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη του Βερολίνου. Από τις 12 Μαρτίου, οι καθηγητές κάνουν διαδικτυακές διαλέξεις.

Η BSBI αναγνωρίζει ότι πολλές χώρες βρίσκονται τώρα σε κλειδώματα για να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε βίζα ή να πετάξετε στη Γερμανία. Ως εκ τούτου, έχουμε δημιουργήσει μια ημερομηνία άφιξης αργά (3 Ιουλίου) για την πρόσληψη Μαΐου 2020. Εναλλακτικά, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε βίζα λόγω της κρίσης, θα μπορείτε να αναβάλλετε για μεταγενέστερες προσλήψεις: Οκτώβριος 2020 ή Φεβρουάριος 2021. Ιστότοπος ερωτήσεων και απαντήσεων

Τοποθεσίες

Βερολίνο

Address
Potsdamer Straße 180-182
10783 Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Ask a Question

Άλλη