University of Hamburg, Institute of Law & Economics

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο του Αμβούργου

Ως η μεγαλύτερη έρευνα της Βόρειας Γερμανίας και το εκπαιδευτικό ίδρυμα και η τρίτη μεγαλύτερη Πανεπιστήμιο G ΕΡΜΑΝΙΑ του, Universität Hamburg συνδυάζει ποικίλες ευκαιρίες σπουδών με εξαιρετική έρευνα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα πειθαρχικό με πολλές διεπιστημονική ευκαιρίες και επιδιώκει τη συνεργασία με ένα εκτεταμένο δίκτυο κορυφαίων περιφερειακών, εθνικών και διεθνών θεσμών. Universität Hamburg είναι αφιερωμένη στη μακροπρόθεσμη υποτροφία και την επιστήμη και προωθεί την έρευνα της βιωσιμότητας σε όλα τα σχολεία.

Στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού Πρωτοβουλία Αριστείας, Universität Hamburg λάβει άδεια το 2007 για ένα Κέντρο Αριστείας στην έρευνα του κλίματος: η KlimaCampus Αμβούργο είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο για την έρευνα για το κλίμα και τα συστήματα της γης επιστήμης. Εκτός από «το κλίμα, τη Γη, το Περιβάλλον,» περαιτέρω ιδιαίτερη επιτυχία βασικούς τομείς έρευνας περιλαμβάνουν: Ύλη και το Σύμπαν, τη δομή και λειτουργία των βιομορίων, Νευροεπιστημών, την πολυγλωσσία, τη διακυβέρνηση, τον Πολιτισμό και την Τεχνολογία καθώς και Ανομοιογένεια και Παιδείας.

Universität Hamburg προσφέρει περίπου 150 προγράμματα σπουδών στις ακόλουθες έξι σχολές: Νομική Σχολή του? School of Business? Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών? Ιατρική Σχολή? Σχολή Επιστημών Αγωγής, Ψυχολογίας και Ανθρώπινης Κίνησης? Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Σχολής Μαθηματικών, Πληροφορικής και Φυσικών Επιστημών.

Επιπλέον, πολλά μουσεία και συλλογές ανήκουν στο Universität Hamburg, όπως το Ζωολογικό Μουσείο, το Herbarium Hamburgense, το Γεωλογικό Μουσείο-Παλαιοντολογικό, το Βοτανικό Κήπο και το Αμβούργο Πλανητάριο.

Universität Hamburg ιδρύθηκε το 1919 από τους τοπικούς ιδιώτες. Σημαντικό ιδρυτικά γερουσιαστής Werner von Melle και επιχειρηματίας Edmund Siemers. Νομπελίστες, όπως ο Otto Stern, Wolfgang Pauli και Ισίδωρος Rabi ήταν ενεργά στο Πανεπιστήμιο και πολλά άλλα γνωστά μελετητές, όπως η Ernst Cassirer, Erwin Panofsky, Aby Warburg, William Stern, Agathe Lasch, Μαγδαληνή Schoch, Emil Artin, Ralf Dahrendorf και ο Carl Frierich von Weizsäcker, για να αναφέρουμε μόνο μερικά, που διδάσκονται εδώ.

Ινστιτούτο Δικαίου & Οικονομικών

Το Ινστιτούτο, ως ερευνητικό κέντρο που ξεκίνησε με τη θεωρητική ανάλυση του αστικού δικαίου πάνω από 40 χρόνια. Σήμερα, το Ινστιτούτο εφαρμόζει τα μέσα που παρέχει η οικονομική ανάλυση του δικαίου για τις περισσότερες πτυχές του νομικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων και το διεθνές δίκαιο.

Τα τελευταία χρόνια, η εμπειρική ανάλυση των νομικών κανόνων έχει γίνει όλο και πιο σημαντική στον τομέα της οικονομικής ανάλυσης του δικαίου. Από αυτή την άποψη επίσης, τα μέλη του Ινστιτούτου συμβάλλουν στην επιστημονική καινοτομία με την έρευνα αιχμής.

Το κύριο καθήκον του ινστιτούτου είναι η προώθηση της διεπιστημονικής διδασκαλίας και της έρευνας στον τομέα των Νομικών και Οικονομικών, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική ανάλυση του αστικού δικαίου. Διευθύνων σύμβουλος είναι ο καθηγητής Δρ rer. pol Thomas Eger.


Το Ινστιτούτο οδηγεί, ως μέρος της νομικής παιδείας, η περιοχή της εξειδίκευσης «Οικονομική Ανάλυση του Δικαίου» και διαχειρίζεται το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Μάστερ στα Νομικά και Οικονομικά» καθώς και το «Πτυχιούχος Ακαδημίας για Νομικών και Οικονομικών». Επιπλέον, το Ινστιτούτο Νομικών και Οικονομικών συμμετέχει στο διεθνές διδακτορικό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Διδακτορικό Νομικών και Οικονομικών».

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Όψη Law Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

ευρωπαϊκός νομικός και οικονομικός (emle)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Γαλλία Aix-en-Provence Ιταλία Rome Βέλγιο Ghent Ισραήλ Haifa Αυστρία Vienna Γερμανία Hamburg Κάτω Χώρες Rotterdam Πολωνία Warsaw Ινδία Mumbai Ισπανία Barcelona +18 περισσότερα

Αυτό το Ευρωπαϊκό Μάστερ στα Νομικά και Οικονομικά πρόγραμμα (EMLE) προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία για διεπιστημονικές μελέτες του δικαίου και της οικονομίας σε δύο ή και τρία ευρωπαϊκά και μη ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Θα υπάρξει κοινή LL.M. πτυχίο που απονέμεται από τα πανεπιστήμια του Αμβούργου, της Γάνδης και του Ρότερνταμ και όλα τα άλλα πανεπιστήμια εταίρων θα απονείμει ένα επιπλέον μεταπτυχιακό δίπλωμα (LL.M. / MA / M.Sc.). [+]

Ευρωπαϊκό Μάστερ στα Νομικά και Οικονομικά (EMLE)

Αυτό το πρόγραμμα ευρωπαϊκού μεταπτυχιακού στη νομική και οικονομική (EMLE) προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία για διεπιστημονικές μελέτες του δικαίου και της οικονομίας σε δύο ή και τρία ευρωπαϊκά και μη ευρωπαϊκά πανεπιστήμια . Κάθε πανεπιστήμιο εταίρου απονέμει πτυχίο Master (LL.M. / MA / M.Sc. ή ένα κοινό δίπλωμα). Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με μια προηγμένη κατανόηση των οικονομικών επιπτώσεων των διαφορετικών νόμων και προετοιμάζει τους μαθητές για μια επαγγελματική σταδιοδρομία, για παράδειγμα, σε δημόσιους οργανισμούς, σε επιχειρήσεις πολυεθνικές νόμου ή εταιρείες συμβούλων. Οι απόφοιτοι είναι επίσης καλά προετοιμασμένες για το διδακτορικό της έρευνας σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα, όπως το Ευρωπαϊκό Διδακτορικό Νομικών και Οικονομικών (EDLE). Το EMLE έχει αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως ένα πρόγραμμα Erasmus + της "εξαιρετικής ακαδημαϊκής ποιότητας». Το + ετικέτα Erasmus επιτρέπει το πρόγραμμα EMLE να χορηγεί κάθε χρόνο ένα σημαντικό αριθμό υποτροφιών (μεταξύ των οποίων αρκετά πλήρεις υποτροφίες σε φοιτητές από «Χώρες Εταίροι»). Για τους φοιτητές του νόμου, η γνώση των ειδικών κανονισμών της πατρίδας τους είναι πολύ περιορισμένη βάση για την παροχή συμβουλών επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο διεθνές εμπόριο. Επιπλέον, η εξοικείωση με τις οικονομικές επιπτώσεις των νομικών κανόνων που έχει καταστεί απαραίτητη για την κατανόηση εμπορικές ανάγκες των πελατών τους. Ομοίως, τα οικονομικά μαθητές θα επωφεληθούν από μια ακριβή κατανόηση του θεσμικού νομικού πλαισίου της οικονομίας της αγοράς. Και για τις δύο δικηγόρους και οικονομολόγους, η γνώση των άλλων πειθαρχία και τις διεθνείς επαφές είναι ζωτικής σημασίας για μια επιτυχημένη μελλοντική σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα... [-]


Επικοινωνία

University of Hamburg, Institute of Law and Economics

Διεύθυνση Johnsallee 35 Hamburg, D-20148 DE
Hamburg, Hamburg, Γερμανία
Ιστοσελίδα http://emle.org/
Τηλέφωνο +49 40 428380

Διεύθυνση Barcelona, Catalonia, Ισπανία