University Of Zurich - Faculty of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης

Το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης (Uzh) με 26.000 εγγεγραμμένους φοιτητές του είναι Μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ελβετίας. Ιδρύθηκε το έτος 1833, ήταν η πρώτη Uzh πανεπιστήμιο της Ευρώπης να καθορίζεται από ένα δημοκρατικό πολιτικό σύστημα? Σήμερα, Uzh είναι ένας από τους σπουδαιότερους πανεπιστήμια στον γερμανόφωνο κόσμο. Που αποτελείται από επτά σχολές που καλύπτει περίπου 100 διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από Bachelor, Master και διδακτορικά προγράμματα. Επιπλέον, τα προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης Uzh προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες μάθησης.

Η Νομική Σχολή Χάρη στην πολυετή εμπειρία της η LL.M. προγράμματα παρέχουν στους φοιτητές του μια ακαδημαϊκή εκπαίδευση στο υψηλότερο επίπεδο. Η Νομική Σχολή προσφέρει όχι μόνο το ευρύτερο φάσμα των διαφορετικών ειδικοτήτων στην Ελβετία, αλλά και υπερέχει με εξαιρετική δίκτυο της φήμης καθηγητές από όλο τον κόσμο που έχουν διδακτικό τα πολλά προγράμματα και μαθήματα.

LL.M. Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης Η LL.M. Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και προσφέρει μια πρακτική που σχετίζονται με μεταπτυχιακές σπουδές στο υψηλότερο επίπεδο. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξουν να σπουδάσουν ένα από τους ακόλουθους τομείς εξειδίκευσης σε μεγαλύτερο βάθος: 1. International Banking και Οικονομικών Νόμος (που προσφέρονται στην αγγλική γλώσσα σε βάση πλήρους και στα γερμανικά σε μερικής απασχόλησης βάση) 2. Διεθνείς Επιχειρηματικές Συναλλαγές και Μεταφοράς Τεχνολογίας (προσφέρεται μόνο στα γερμανικά) 3. Αντιδικίες και Διαιτησίας (προσφέρεται μόνο στα γερμανικά) 4. Συγχωνεύσεις & Εξαγορές και Εταιρικό Δίκαιο (προσφέρεται μόνο στα γερμανικά) 5. Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο (που προσφέρονται στην αγγλική γλώσσα σε βάση πλήρους και στα γερμανικά σε μερικής απασχόλησης βάση) -> Το τμήμα εξειδίκευση μπορεί επίσης να παρακολουθήσει ως πιστοποιητικό μαθημάτων (CAS).

Με προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές της εξειδίκευσης, της LL.M. Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο πληροί τις νομικές ανάγκες ενός παγκοσμιοποιημένου επιχειρηματικού κόσμου και ...

  • Μπορεί να ολοκληρωθεί με πλήρη απασχόληση ή με βάση την εργασία - υπερέχει με την πολύχρονη εμπειρία της - χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του δικτύου της διεθνούς φήμης καθηγητές - προσφέρει το ευρύτερο φάσμα της εξειδίκευσης στην Ελβετία - έχει διεθνή προσανατολισμό με τα ταξίδια προς τις ΗΠΑ, την Κίνα και το ΕΕ - προσφέρει στους συμμετέχοντες του εξαιρετική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της μελέτης - ενθαρρύνει τη συζήτηση και διάλογο - υποστηρίζει την ανταλλαγή μεταξύ των φοιτητών και των διδασκόντων μέσω εντατικών Σαββατοκύριακα στο σεμινάριο ξενοδοχεία - προσφέρει στους συμμετέχοντες την προσωπική καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών προσφέρει πρόσβαση σε προσφορές στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης - κερδών από τις προσφορές του Europa Institut στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης.

Τοποθεσία Η Ελβετία έχει πολλά να προσφέρει από την άποψη της πολιτιστικής πολυμορφίας, γλώσσες, εντυπωσιακά τοπία και, φυσικά, τους ανθρώπους της. Υπάρχουν περίπου 8,1 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στην Ελβετία και η χώρα έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες: Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ρωμανικά.

Η Ελβετία απολαμβάνει οικονομική σταθερότητα κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Παρά την Ελβετία έλλειψη φυσικών πόρων και το γεγονός ότι η ελβετική οικονομία εξαρτάται από τις εξαγωγές ιδιαίτερα, το ΑΕΠ ανά κάτοικο είναι μεγαλύτερο από ό, τι στις περισσότερες άλλες βιομηχανικές χώρες. Η ελβετική πληθυσμού στο σύνολό απολαμβάνει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και την Ελβετία έχει μια ισχυρή φήμη για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της υγείας, της βιομηχανίας, των δημόσιων μεταφορών, της εκπαίδευσης, κ.λπ.

Στην Έκθεση για την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα απελευθερώνεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο 2015/2016 Ελβετία βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής κατάταξης. "Brainforce" εκτιμάται ιδιαίτερα στην Ελβετία και αυτό αντικατοπτρίζεται από την ηγετική θέση της Ελβετίας σχετικά με την «Ευρωπαϊκή Ένωση καινοτομίας πίνακα αποτελεσμάτων για το 2016".

φοιτητική ζωή Μελετώντας στη Ζυρίχη σημαίνει να ζεις σε ζωντανή και συναρπαστική πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελβετίας. Πολύ περισσότερο από μια επιχειρήσεις και τη χρηματοδότηση κέντρο, Ζυρίχη είναι επίσης γνωστή ως η "μικρή μεγάλη πόλη". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι της Ζυρίχης και προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της ζωής στην πόλη και ταυτόχρονα ελκυστικές εγκαταστάσεις αναψυχής στο κατώφλι του με πανέμορφο λίμνη και τα κοντινά βουνά.

Τοποθεσίες

Ζυρίχη

University of Zurich - Faculty of Law

Address
University of Zurich
Hirschengraben 56


CH-8001 Ζυρίχη, Ζυρίχη, Ελβετία
Τηλέφωνο
+41 44 634 22 36

Ask a Question

Άλλη