Swiss Alpine Center

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Στο Alpine Center, είμαστε υπερήφανοι για την προετοιμασία των ανδρών και των γυναικών για λαμπρή καριέρα σε αυτή τη συναρπαστική και αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Γιορτάζουμε την ποικιλομορφία και τη διεθνή πτυχή των προγραμμάτων μας που σχεδιάζονται για να ανταποκριθούν στους επαγγελματικούς στόχους των μαθητών μας, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της παγκόσμιας βιομηχανίας φιλοξενίας. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο των μαθημάτων περιλαμβάνει το Hotel Management, Travel

Από τη Σαγκάη και το Πεκίνο στο Τορόντο και τη Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη στο Ντουμπάι, Λονδίνο στη Βηρυτό, Αθήνα στο Αμμάν, Βρυξέλλες στο Κουβέιτ, Βισμπάντεν στη Μελβούρνη, Ζυρίχη στη Θεσσαλονίκη, Μαδρίτη στο Μαϊάμι, Γιοχάνεσμπουργκ στην Ισλανδία, Φινλανδία στο Ανόι. αποδεικνύοντας ότι είναι ενημερωμένοι και αφοσιωμένοι επαγγελματίες.

Η παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται και ο τουρισμός εξακολουθεί να είναι ένα από τα ισχυρότερα οχήματα στην ανάπτυξη αυτή, όπως συμβαίνει συνήθως για μισό αιώνα! (Έκθεση ITB Berlin Μάρτιος 2012). Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, ένα δισεκατομμύριο τουρίστες θα ταξιδέψουν το 2012! "Αυτό είναι το κλειδί για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την τόνωση της οικονομίας". Αυτός ο "έκτακτος αριθμός" θα συμβάλει σε περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης, υψηλότερες δυνατότητες εισοδήματος και αμέτρητες προοπτικές ανάπτυξης.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, το Alpine Center έχει προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα της φιλοξενίας και της διαχείρισης του τουρισμού, με αποτέλεσμα τις τεράστιες επιτυχίες των αποφοίτων μας. Η Alpine έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος φορέας φιλοξενίας στην κατεύθυνση της σταδιοδρομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με αξιοθαύμαστο ποσοστό απασχολησιμότητας σχεδόν 100%. Το ποσοστό αυτό δεν αντικατοπτρίζει μόνο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των σπουδαστών μας, αλλά και τις εργατικές δραστηριότητες της δυναμικής καριέρας της Alpine

Εξετάζουμε τα προγράμματά μας, αναθεωρούμε τα διαπιστευτήρια της σχολής μας παγκόσμιας κλάσης, διαβάζουμε τις ιστορίες επιτυχίας των αποφοίτων μας και τις μαρτυρίες των μαθητών μας και στη συνέχεια μαζί μας για μια λαμπρή καριέρα!

Alpine Centre Αποστολή και όραμα

Το όραμά μας

Μετά από δύο δεκαετίες υπηρεσίας στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, το Alpine Center επιβεβαίωσε τη στρατηγική του θέση για το μέλλον. Είναι και θα συνεχίσει να είναι μία από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης ξενοδοχείων και τουρισμού στην Ευρώπη και πρωτοπόρο στην ανάπτυξη και προσφορά ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών αιχμής που αναγνωρίζονται από τη βιομηχανία παγκοσμίως και έχουν σχεδιαστεί για να εξοπλίζουν τους σπουδαστές με τις απαραίτητες δεξιότητες για να ανταγωνίζονται σε μια παγκόσμια αγορά.

Η αποστολή μας

Ως κορυφαία ξενοδοχειακή και τουριστική σχολή, το Alpine Center θα επιτύχει το όραμά του με τις ακόλουθες ενέργειες: διατήρηση μιας οικονομικά προσιτής και υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης. παροχή σχετικών προγραμμάτων σπουδών. συνεχιζόμενη έμφαση στην ελβετική φιλοσοφία της διαχείρισης - με μεγαλύτερη εστίαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις επαγγελματικές σπουδές. επεκτείνοντας το πλεονέκτημά της ότι είναι ο ηγέτης στη σύνδεση των προγραμμάτων φιλοξενίας και της βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο μέσω της εκπαίδευσης, της συνεργασίας και των εταιρικών σχέσεων.

Ο ηγετικός ρόλος του Alpine Centre στην Ευρώπη και στον κόσμο θα συνεχίσει να ενισχύεται με τη δέσμευσή του στην ανάπτυξη του πλήρους δυναμικού όλων των φοιτητών του σε ένα διεγερτικό και αυστηρό μαθησιακό περιβάλλον. Θα προσφέρει συνεχή βελτίωση των προγραμμάτων σπουδών, νέα προγράμματα σπουδών (συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών διά βίου μάθησης για τους επαγγελματίες), νέες και διευρυμένες εγκαταστάσεις και μια συνολική δέσμευση για την αριστεία στην εκπαίδευση.

Η προοπτική μας για το περιβάλλον

Η ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία εξαρτάται από την υγεία του φυσικού περιβάλλοντος για την επιτυχία της. Ως εκ τούτου, οι βιώσιμες περιβαλλοντικές πρακτικές όχι μόνο καθορίζουν την επιτυχία των επιχειρήσεων του αύριο αλλά και την τύχη της ίδιας της βιομηχανίας. Η σχολή των Άλπεων ενσωματώνει τις περιβαλλοντικές ανησυχίες στις λειτουργίες και τα μαθήματα διαχείρισης και φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη αποτελούν θετική απόδειξη για τους μαθητές ότι αυτά είναι εφικτά και αποτελεσματικά για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ο στόχος μας

  • Για να καλωσορίσουν σπουδαστές που είναι ώριμοι, επινοημένοι, εργατικοί και αφοσιωμένοι στην καριέρα τους.
  • Για να προσφέρουμε στους φοιτητές μας εκπαίδευση πρώτης ποιότητας στο Ελβετικό Άλπεις Δίπλωμα, προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (BA (Hons) και Master's degrees).
  • Να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αποκτήσουν μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.
  • Να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας σπουδαίες ευκαιρίες σταδιοδρομίας βοηθώντας τους να βρουν κατάλληλες τοποθετήσεις στο χώρο (πρακτική άσκηση) που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των σπουδών τους.
  • Για να εξασφαλιστεί ότι μετά την αποφοίτησή τους οι φοιτητές της Alpine είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουν την καριέρα τους με εμπιστοσύνη και θετική και επαγγελματική στάση
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Online Diplomas » Όψη Προπαρασκευαστικό Έτος » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη BAs » Όψη Διπλώματα » Όψη Μαθήματα » Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) »