ITM University, School of Law

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο ITM Νομική Σχολή είναι η επόμενη γενιά Νομική Σχολή ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή παγκόσμιας κλάσης νομική εκπαίδευση, η οποία αποσκοπεί στην προετοιμασία επαγγελματιών νομικών που θα παίξουν αποφασιστικό ηγετικό ρόλο, όχι μόνο ως συνήγοροι εξάσκηση στα δικαστήρια, αλλά και ως ακαδημαϊκοί, οι νομοθέτες, οι δικαστές, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, δημόσιοι υπάλληλοι, ακτιβιστές της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και νομικός σύμβουλος στον ιδιωτικό τομέα, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής δεοντολογίας και το πνεύμα της δημόσιας υπηρεσίας.

Ο Hon'ble Πρόεδρος της Ινδίας Smt. Pratibha Devisingh Patil, στα εγκαίνια της Εθνική Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Δελχί στις 3 Σεπτεμβρίου του 2008 τόνισε ότι "... Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, όταν οι τεράστιες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον κόσμο. Τα νομικά συστήματα έχουν να αντιμετωπίσουν τον αντίκτυπο των τεχνολογιών του 21ου αιώνα στους τομείς της Πληροφορικής, των βιο-τεχνολογίας, της ιατρικής και της πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιχειρήσεων και του εμπορίου λειτουργούν πλέον σε ένα διεθνές περιβάλλον. Νομικής εκπαίδευσης πρέπει να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του νόμου να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και τις διαστάσεις που λειτουργεί σε μια παγκόσμια ολοκληρωμένη κόσμο. Ειδικεύονται στο διεθνές δίκαιο και τη γνώση σχετικά με τα νομικά συστήματα άλλων χωρών εξακολουθεί να απουσιάζει στη χώρα μας. Μαθήματα του νόμου πρέπει να λαμβάνουν διεθνείς και συγκριτικό δίκαιο προοπτικές στη διδακτέα ύλη, μαζί με την απαραίτητη κατανόηση του εσωτερικού δικαίου ... »Το Hon'ble πρωθυπουργός της Ινδίας, Δρ Manmohan Singh, ενώ εγκαινιάζοντας τη Διάσκεψη των Εθνικών διαβούλευσης για μεταρρυθμίσεις δεύτερης γενιάς στη Νομική Εκπαίδευση στο Νέο Δελχί στις 1 του Μάη 2010 ορθώς επεσήμανε ότι "... οι πιο ενδιαφέρουσες εργασίες σε νομική εκπαίδευση στην Ινδία είναι να βρεθεί μια σωστή ισορροπία για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές μας διδάσκονται μια δίκαιη μείγμα των μαθημάτων που τους δίνουν τη γνώση και την κατάρτιση στην ινδική νομοθεσία, αλλά την ίδια στιγμή την προετοιμασία τους για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της παγκοσμιοποίησης, όπου η εγχώρια νομικοί μηχανισμοί αλληλεπιδρούν τόσο με τα διεθνή και ξένα νομικά συστήματα. Αυτή η αλληλεπίδραση πρόκειται να εμβαθύνει στα επόμενα χρόνια και νομικές σχολές μας πρέπει να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν αυτή την πρόκληση ... "Γνωρίζοντας καλά καλά ότι σήμερα, νομική εκπαίδευση πρέπει να πληροί όχι μόνο τις απαιτήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου και τις νέες ανάγκες του εμπορίου, του εμπορίου και τη βιομηχανία, αλλά και οι απαιτήσεις της παγκοσμιοποίησης, ITM ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ θα διασφαλίσει την ακαδημαϊκή αριστεία και να προετοιμάσει τους επαγγελματίες νομικούς, εξοπλισμένες για να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις και τις διαστάσεις της διεθνοποίησης, όπου η φύση και η οργάνωση του δικαίου και τη νομική πρακτική υποβάλλονται σε μια παραδειγματική στροφή. Δέσμευση ITM Νομικής Σχολής στην αυστηρή και συναρπαστική νομική κατάρτιση είναι στενά συνδεδεμένη με τη δέσμευση του Πανεπιστημίου ITM στη διαδρομή σπάζοντας υποτροφία. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα των μεθοδολογιών και φέρνοντας να φέρουν ιδέες από πολλές άλλες ακαδημαϊκές πειθαρχίες, τη σχολή ITM Νομική Σχολή θα τα βάθη της τα πάντα.

ITM Νομική Σχολή θα είναι ένα μέρος της συνεχούς δραστηριότητας και αδιάκοπο ζωτικότητα. Η σειρά των εμπειριών και των ευκαιριών της Νομικής Σχολής θα προσφέρει? το φάσμα των ακαδημαϊκών και των εξωσχολικών δραστηριοτήτων μαζί με μια ποικιλία των διδασκόντων και των φοιτητών θα κάνει κάθε μέρα μια πιθανή περιπέτεια για κάθε και κάθε φοιτητής στο ILS.

Τοποθεσίες

Gurugram

Address
ITM University
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Χάρινα, Ινδία

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Πτυχίο Νομικής (LLB)

Ask a Question

Άλλη