Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ζωή στο σχολείο

Το ημερήσιο πρόγραμμα στο σχολείο χωρίζεται μεταξύ των τάξεων. θεωρία και πρακτική, στους χώρους υπολογιστών και στα στούντιο. Τα μαθήματα οδηγούνται από κατάλληλους διδάσκοντες που φέρνουν την εμπειρία τους στο μαθησιακό περιβάλλον ακολουθώντας τη μεθοδολογία του σχολείου. Υπάρχουν επίσης οι ώρες για τη μελέτη και την πρακτική που διεξάγονται στο σχολείο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και μεταξύ συναδέλφων των οποίων τα ταλέντα, η γνώση και η δίψα για μάθηση κάνουν το σχολείο ένα συναρπαστικό και δημιουργικό μέρος για να σπουδάσουν.

school

Οι σπουδαστές μας προέρχονται από όλες τις γωνιές του πλανήτη με ένα στόχο: να μαθαίνουν όσο το δυνατόν περισσότερο, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε λεπτό που βρίσκονται εδώ, να επιτύχουν το όνειρό τους. Η Σχολή Microfusa διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και προσόντων, με διαφορετικά ωράρια και διάρκεια. Πριν από μακρύ φοιτητές από πολύ διαφορετικό υπόβαθρο, αλλά με παρόμοια συμφέροντα συναντώνται και αρχίζουν να συνεργάζονται σε έργα. Οι καθηγητές στο alt = "σχολείο είναι υψηλά προσόντα στον τομέα τους και να παραδώσει την παροχή κινήτρων και τη δυναμική τάξεις. Οι φοιτητές παρακολουθούν τα δύο θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα θα βρείτε τις εξηγήσεις και τις διαδηλώσεις, χρήσιμο, πληροφοριακό και εμπνέει. Microfusa προσφέρει σημαντικά περισσότερο χρόνο στους μαθητές, ώστε να μπορεί να εξασκηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας και στα στούντιο.Ο στόχος μας είναι να καλλιεργούμε την επιθυμία να Microfusa διάρκεια του χρόνου η Microfusa φιλοξενεί επιπλέον συναντήσεις, όπως συνέδρια (masterclasses), εκδηλώσεις επίδειξης προϊόντων, επισκέψεις κλπ.

school

Στην Microfusa υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες και έργα και πάντα ακούμε για προτάσεις και θέσεις εργασίας. Εάν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε internships, συνεργασίες ή να συνεργαστούμε με εταιρείες, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να το κάνουμε. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία για όλους όσους περνούν από τις πόρτες μας, αλλά το γεγονός παραμένει ότι υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που εργάζονται στον κλάδο σήμερα που ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Το πρόγραμμα που διδάσκεται στην τάξη μπορεί επίσης να προσεγγιστεί με τη μορφή εγχειριδίου κατάρτισης που είναι διαθέσιμο ως βιβλίο σκληρού δίσκου ή στην εικονική πανεπιστημιούπολη.

Η ζωή στη Βαρκελώνη

barcelona

Το περιβάλλον Το σχολείο μας καλωσορίζει κάθε χρόνο φοιτητές από όλο τον κόσμο. Ένα από τα πράγματα που τα φέρνουν στη Microfusa Βαρκελώνης είναι η γοητεία της ίδιας της πόλης. Χωρίς να Microfusa από τις άλλες πόλεις στις οποίες η Microfusa έχει εγκρίνει κέντρα, το γεγονός παραμένει ότι η Βαρκελώνη έχει γίνει μια από τις δημοφιλέστερες ευρωπαϊκές πόλεις. Η πόλη διαθέτει μια μεγάλη πολιτιστική ποικιλομορφία, μεγάλη αρχιτεκτονική και φιλοξενεί ένα τεράστιο αριθμό ετήσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ. Ο λαός της Βαρκελώνης είναι γνωστός για τη ζεστασιά και την ανεκτικότητα. Για φοιτητές που προέρχονται από άλλες περιοχές ή χώρες, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδυάσουν τις σπουδές τους με την ανακάλυψη της Βαρκελώνης. Μόλις βρείτε εδώ, θα βρείτε μια πόλη που πραγματικά μπορεί να περιγραφεί τόσο ως αρχαία όσο και ως μοντέρνα. Η αρχιτεκτονική καλύπτει τις χιλιετίες από τη ρωμαϊκή εποχή έως τη σύγχρονη εποχή με αριστουργήματα του καταλανικού νεωτεριστικού κινήματος από αρχιτέκτονες όπως ο Antoni Gaudi Lluis Domenech I Montaner και ο Puig μεταξύ άλλων. (La Sagrada Familia, Parc Guell και το νοσοκομείο του Sant Pau απέχουν λίγα μόνο λεπτά από το κέντρο μας). Αλλά δεν σταματά εκεί! Οι πολιτιστικές προσφορές της πόλης είναι τεράστιες: μουσεία παγκόσμιας κλάσης, εκθέσεις, θέατρο, συναυλίες καθώς και μουσικά φεστιβάλ όπως το Sonar και το Primavera Sound, τα οποία προσελκύουν τους κορυφαίους καλλιτέχνες του κόσμου.

barcelona

Διαμονή Μια από τις βασικές απαιτήσεις των σπουδαστών που φθάνουν από αλλού είναι διαμονή. Στη Βαρκελώνη υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι διαμονής. Το πιο κοινό είναι να βρείτε ένα δωμάτιο σε ένα κοινό διαμέρισμα. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που παρέχουν υπηρεσίες επίπεδου κυνηγιού. Συνήθως οι φοιτητές μας νοικιάζουν πρώτα ένα δωμάτιο κοντά στο σχολείο και καθώς το έτος προχωράει βρίσκουν καλύτερες ή φθηνότερες επιλογές μέσω άλλων μαθητών στο σχολείο ή στον πίνακα ανακοινώσεων. Μια άλλη επιλογή είναι να βρείτε ένα dorm. Αυτά συνήθως προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες στην ιδιωτική μίσθωση, όπως υπηρεσίες καθαριότητας και ρούχων. Άδειες και θεωρήσεις Εάν δεν είστε ισπανός πολίτης ή από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, την Πολωνία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρουμανία και τη Σουηδία) ή το Λιχτενστάιν, την Ισλανδία, τη Νορβηγία και την Ελβετία, για να παρακολουθήσετε μαθήματα άνω των έξι μηνών, . Για να λάβετε αυτό το έγγραφο, πρέπει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα στο ισπανικό προξενείο της χώρας κατοικίας σας. Χρειάζεται μια θεώρηση διαμονής σπουδαστών (τύπου D), η οποία, μόλις φτάσετε στην Ισπανία, θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για το δικό σας ΝΗΕ από το αστυνομικό τμήμα. Έχετε 30 ημέρες μετά την άφιξή σας για να ολοκληρώσετε αυτό. Το NIE θα σας επιτρέψει να παραμείνετε νόμιμα στη χώρα και να ταξιδέψετε σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ που έχουν υπογράψει τη συνθήκη ελεύθερης κυκλοφορίας στην κυβέρνηση της Ισπανίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

#UnDJcrea: Microfusa Making Djs & Producers

Location address
Ronda Guinardó, 65
Barcelona, Καταλονία, 08024 ES
Social Media
Location address
Calle de Isabel la Católica, 6
28013 Madrid

Madrid, Κοινότητα Μαδρίτης, 28013 ES
Social Media
Location address
Ronda de Guinardo 65
Spain Online, 08024 ES
Social Media