Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Toulouse Business School (TBS) είναι μέρος μιας αριστοκρατική ομάδα των διεθνών σχολών διοίκησης επιχειρήσεων που κατέχουν το Triple Crown διαπίστευσης - EQUIS, AMBAΚαι AACSB. Το επίτευγμα αυτό έχει επιτευχθεί με μόνο το 1% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο. Αυτές οι διαπιστεύσεις είναι ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς ποιότητας και απονέμεται από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς με βάση αρκετά χρόνια πρότυπα ελέγχων και διασφάλισης της ποιότητας. TBS ιδρύθηκε το 1903 από την Τουλούζη Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας. Σήμερα, TBS είναι ένας από τους κορυφαίους ολοκληρωμένη σχολές διοίκησης της Γαλλίας, η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται σε συναρπαστικές κατευθύνσεις, με περισσότερους από 160 συνεργασίες σε όλο τον κόσμο, Ένα δίκτυο πάνω από 27.000 απόφοιτοι, 4000 μαθητές, 3 πανεπιστημιουπόλεις και 2 sites.

Πανεπιστημιουπόλεις

Τουλούζη, Γαλλία Βαρκελώνη, Ισπανία Καζαμπλάνκα, Μαρόκο

2 τοποθεσίες

Παρίσι, Γαλλία Λονδίνο, Αγγλία

TBS - Βαρκελώνη

TBS Βαρκελώνη ιδρύθηκε το 1995 από την Τουλούζη Ομάδα ESC και τη γαλλική Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας στη Βαρκελώνη με την πρωτοποριακή στόχο το άνοιγμα ενός εξαιρετικά διεθνές σχολείο των επιχειρήσεων με το ποιότητα των Grandes Écoles που θα επιτρέπουν στους μαθητές του να μετακινούνται εύκολα εντός των γλωσσικών, πολιτιστικών και επιχειρηματικών σφαίρες.

Βαρκελώνη - ένα από ένα είδος

Σπουδάζουν στην Βαρκελώνη είναι μια μοναδική εμπειρία, γι 'αυτό TBS επέλεξε να βρεθεί νέα πανεπιστημιούπολη του. Με πάνω από 215.000 φοιτητές, η Βαρκελώνη είναι το σπίτι στο δεύτερο μεγαλύτερο φοιτητικό πληθυσμό της Ισπανίας, η οποία καθιστά για μια συναρπαστική, ζωντανή χώρο όπου φαίνεται πιθανό τα πάντα.

6ο καλύτερη πόλη για να σπουδάσουν στην Ευρώπη (QS κατάταξη "Top 10 σπουδαστών πόλεις στην Ευρώπη 2015») 10η πιο προσιτή φοιτητική πόλη στην Ευρώπη (κατάταξη QS 2015) 8η πιο ελκυστική πόλη στην Ευρώπη (Ernst & Young Ευρωπαϊκή Έρευνα Ελκυστικότητα 2015) Top 10 των επενδύσεων ελκυστικές πόλεις σε όλο τον κόσμο (KPMG παγκόσμιες πόλεις Investment Monitor 2015) "ICapital": Πρωτεύουσα της Βραβείο Καινοτομίας 2015 της Ευρωπαϊκής

Τα προγράμματά μας

Στην εποχή μας TBS Βαρκελώνη είναι το σπίτι σε 550 φοιτητές και προσφορές 3 προγράμματα σπουδών:

Bachelor στην Managemen t: Σχεδιασμένο για να αναπτύξουν τις θεμελιώδεις δεξιότητες που απαιτούνται για μια διεθνή καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ηγεσίας, το μάρκετινγκ, τη λήψη αποφάσεων, τη διαπραγμάτευση, τη διανομή, τις πωλήσεις, τη χρηματοδότηση και τις προσλήψεις.

MSc Μάρκετινγκ: Σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξειδίκευση στο μάρκετινγκ B2C, B2B marketing και Διεθνείς Επιχειρήσεις. Ένα προαιρετικό fast track στη μόδα και Luxury είναι επίσης διαθέσιμη.

MSc Finance: Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια καλή κατανόηση των βασικών αρχών της χρηματοδότησης, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική και επαγγελματική εφαρμογή.

Καριέρα Starter Υπηρεσία

Η υπηρεσία αυτή παρέχει εξατομικευμένη και συνεχή καθοδήγηση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των μαθητών μας. Βοηθάμε μας να οικοδομήσουμε μια πορεία σταδιοδρομίας κατά τη διάρκεια δικές τους μελέτες και στη συνέχεια, με την εξομάλυνση της μετάβασης μεταξύ του σχολείου και των επιχειρήσεων.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε μια σειρά από ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες καριέρα εστιασμένη όπως:

εξατομικευμένες δραστηριότητες

Ατομικές συνεντεύξεις για να επιλέξετε το κατάλληλο οικοτροφείο Εξατομικευμένη παρακολούθηση Αξιολόγηση του επιπέδου των σπουδαστών των διαπροσωπικών δεξιοτήτων

ομαδικές δραστηριότητες

θέσεις εργασίας την ημέρα

συνέδρια Εταιρειών

Εργαστήρια για να βρείτε βρουν πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας

Τοποθεσίες σε Βαρκελώνη

TBS Μπαρτσελόνα έχει 3 θέσεις στην καρδιά της Βαρκελώνης:

Trafalgar Κτίριο

Αυτή είναι η έδρα της TBS της Βαρκελώνης », που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Στεγάζει τις περισσότερες από τις αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία.

Διεύθυνση: Trafalgar, 10, 08010 Βαρκελώνη

Γραφεία: Διευθυντής, Ακαδημαϊκά Τμήματα, Προσανατολισμού και Επιχειρηματικών Σχέσεων, Διεθνών Σχέσεων, Διοίκησης και Πληροφορικής.

Ώρες λειτουργίας: 8πμ έως 21:00.

κτίριο Bailen

Διεύθυνση: Συμβούλιο των Εκατό 419, 08009 Βαρκελώνη

Εγκαταστάσεις και επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας

Ώρες λειτουργίας: 8 το πρωί μέχρι 21:00.

Βιβλιοθήκη

Διεύθυνση: Trafalgar 6, 08010 Βαρκελώνη

Ώρες λειτουργίας: 10 π.μ. έως 19:00

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Video International TBS

Address
Trafalgar street, 10,
08010 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία