The Hebrew University of Jerusalem

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

HUJI - Διεθνές αντίκτυπο

The Hebrew University of Jerusalem κατατάσσεται σταθερά ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ισραήλ και μεταξύ των κορυφαίων 100, παγκοσμίως. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο κατατάχθηκε ως το κορυφαίο ισραηλινό πανεπιστήμιο και το 201-205 ως το καλύτερο από τα 800 κορυφαία ιδρύματα στην κατάταξη 2016-17 της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Παγκόσμιο Πανεπιστήμιο, που δημοσιεύθηκε από το βρετανικό περιοδικό Times Higher Education. Το HUJI ήταν το μόνο ισραηλινό πανεπιστήμιο που κατέχει τα κορυφαία 200 πανεπιστήμια στον κόσμο στην κατάταξη.

Επίσης, The Hebrew University of Jerusalem κατατάσσεται πρώτη στο Ισραήλ και 88η παγκοσμίως στα κορυφαία 100 από τα πιο καινοτόμα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Παράγοντας μια απαράμιλλη αριστεία στην έρευνα, τη διδασκαλία και τη μελέτη, οι παγκοσμίου φήμης μελετητές του Εβραϊκού Πανεπιστημίου έχουν επιτύχει εξαιρετικές ανακαλύψεις σε κλάδους που κυμαίνονται από τη γεωργία έως την έρευνα στον εγκέφαλο, από την οικονομία έως την εκπαίδευση και πολλά άλλα. Αυτά τα επιτεύγματα αντικατοπτρίζονται στον εντυπωσιακό αριθμό επιχορηγήσεων έρευνας που αποκτήθηκαν από τη σχολή του, καθώς και από την καταχώριση ενός δυσανάλογα υψηλού αριθμού διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Άρθρα και μελέτες από πανεπιστημιακούς μελετητές εμφανίζονται συχνά σε διάσημα επιστημονικά και ακαδημαϊκά περιοδικά και η έρευνά τους τους έχει κερδίσει εξαιρετικά βραβεία στο Ισραήλ και στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής, οι καθηγητές και οι απόφοιτοι έχουν κερδίσει επτά βραβεία Νόμπελ, ένα μετάλλιο Fields (το αντίστοιχο βραβείο Νόμπελ στα μαθηματικά), ένα διεθνές βραβείο Canada Gairdner στη βιοϊατρική επιστήμη και 14 βραβεία Wolf.

Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα περήφανο για την εταιρεία μεταφοράς τεχνολογίας «Startup Nation», Yissum , η οποία συγκαταλέγεται στα πιο παραγωγικά και επιτυχημένα πλαίσια επωαστή στον κόσμο:

 • Από την ίδρυσή της το 1964, η Yissum έχει λάβει άδεια για περισσότερες από 530 τεχνολογίες
 • Καταγράφει περισσότερα από 50 νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κάθε χρόνο
 • Η Yissum αποφέρει έσοδα 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως

142205_pexels-photo-2087387.jpeg

Παγκόσμια δραστηριότητα: Οι αριθμοί

Οι φιγούρες μιλούν από μόνες τους:

 • 265 ακαδημαϊκές συμφωνίες με ιδρύματα σε 45 χώρες
 • Συμφωνίες ανταλλαγής φοιτητών με περισσότερα από 90 ιδρύματα σε περισσότερες από 30 χώρες
 • 90 μαθήματα για τη μελέτη περίπου 30 γλωσσών
 • 308 μεταδιδακτορικοί ερευνητές από 34 χώρες
 • Ετήσια εγγραφή περίπου 2000 μαθητών από 80 χώρες στο Rothberg International School.
 • Τον Σεπτέμβριο του 2012, το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο έγινε ένα από τα πρώτα ιδρύματα που προσχώρησαν στο Coursera , το οποίο συνεργάζεται με κορυφαία πανεπιστήμια για να προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα σε ανθρώπους παντού.

Ο αντίκτυπος αισθάνθηκε σε όλο τον κόσμο

Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο υπήρξε ηγέτης στην ενεργό ώθηση προόδου που βελτιώνουν τις ζωές - και σώζουν ζωές - σε όλο τον κόσμο, σε τομείς όπως η γεωργία, η ποιότητα του περιβάλλοντος και η δημόσια υγεία. Φοιτητές από αναπτυσσόμενες χώρες έχουν πραγματοποιήσει προηγμένες σπουδές στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια επέστρεψαν στις χώρες τους, εξοπλισμένοι με την τεχνογνωσία για να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αλλάξουν την πραγματικότητα προς το καλύτερο.

Η Διεθνής Σχολή Rothberg του Πανεπιστημίου για φοιτητές στο εξωτερικό είναι υπερήφανη για τη λίστα μεταξύ των αποφοίτων της: Ηθοποιός Natalie Portman, δημοσιογράφος Thomas Friedman.

Amigos em campus universitário

Γιατί να σπουδάσετε στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο;

 • Κατατάχθηκε Νο 1 στην αριστεία στο Ισραήλ και μεταξύ των κορυφαίων 100 πανεπιστημίων παγκοσμίως
 • Οκτώ νικητές βραβείων Νόμπελ τα τελευταία χρόνια είναι απόφοιτοι HU ή ερευνητές
 • Οι ερευνητές της HU έχουν κερδίσει πολλά βραβεία
 • Προσφέρονται περισσότεροι από 150 τομείς σπουδών , συμπεριλαμβανομένων πολλών διεπιστημονικών προγραμμάτων
 • Καινοτομία και δημιουργικότητα στη διδασκαλία και την έρευνα (Neural Computation, Cognition, Computational Biology, Study of Rationality)
 • Τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις φιλοξενούν μαθητές από όλο τον κόσμο
 • Υπηρεσίες σπουδαστών ανώτερου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών εγκαταστάσεων αιχμής και φοιτητικής στέγασης σε όλες τις πανεπιστημιούπολη
 • Απίστευτη πανοραμική θέα στην πόλη της Ιερουσαλήμ 3000 ετών από τα παράθυρα της τάξης.

Τοποθεσίες

Ιερουσαλήμ

Address
Mt. Scopus 9190501 Jerusalem
Ιερουσαλήμ, Περιοχή Ιερουσαλήμ, Ισραήλ

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη