BAU International Academy of Rome

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνής Ακαδημία της Ρώμης Είναι μέλος του BAU Παγκόσμιο Δίκτυο Εκπαίδευσης, Μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς ομάδες από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα σε παγκόσμιο. Στο BAU IAR στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές εκπαίδευσης και επαγγελματικών ευκαιριών για τους μαθητές του παγκόσμιου δικτύου μας και για τους πολίτες της ΕΕ που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τις σπουδές και τη σταδιοδρομία τους στις περισσότερες αναδυόμενες αγορές της αγοράς του 21ου αιώνα. Τα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για τους διαχειριστές, καλλιτέχνες, σχεδιαστές, επιχειρηματίες και επαγγελματίες σε κάθε τομέα είναι σε θέση να συνδυάσουν τις δεξιότητες διαχείρισης και στάση αυτο-μίζα με το πάθος για την καινοτομία και την κινητικότητα πέρα ​​από τα σύνορα. Στο BAU IAR θα μάθετε ότι η επιχείρηση είναι ουσιαστικά μια μορφή τέχνης και τον τρόπο τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη διεθνοποίηση κάνει το Κατασκευασμένο στην Ιταλία ένα premium brand σε όλο τον κόσμο. Η Πύλη της Ανατολής στη Ρώμη, στην Piazza Venezia. Στο Διεθνής Ακαδημία BAU της Ρώμης θα μάθετε και την εμπειρία τους λόγους για τους οποίους οι ιταλικές αγαθών αναγνωρίζονται ως εικόνες του στυλ, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας σε όλο τον κόσμο, και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και της επαγγελματικής ζωής με την αξιοποίηση της φήμης και των δυνατοτήτων της Made in Italy Μάρκα.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ BAU

Διεθνής Ακαδημία BAU της Ρώμης είναι μέλος ενός παγκόσμιου δικτύου κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα.

MADE IN ITALY ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μελέτη σε βάθος οι κρίσιμοι παράγοντες επιτυχίας και τους βασικούς ανταγωνιστικούς τομείς του Made in Italy Brand.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΣΗΣ

Στο πλαίσιο της επιχείρησης επισκέψεις, συναντήσεις, δημιουργικά εργαστήρια για να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας στις αναδυόμενες αγορές.

Διεθνές κατηγορίες

Ελάτε σε επαφή με φοιτητές από όλο τον κόσμο και βυθιστείτε σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Μια ομάδα ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

Οι ειδικοί σε επιλεγμένους τομείς: καθηγητές, διευθυντές, μελετητές, συμβούλους των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων.

Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς

Μια προσφορά με βάση τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας της Μπολόνια και το σύστημα πιστωτικές μονάδες ECTS.

Μελέτη και ζει στη Ρώμη

Σπουδές στη Ρώμη σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την κορυφαία πολιτιστική, πολιτικό και θρησκευτικό κέντρο του δυτικού πολιτισμού, λίκνο των χιλιάδων ετών πολιτιστικές παραδόσεις. Η εμπειρία της ζωής στην πόλη που παρέχει πολύτιμα μαθήματα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας γεμάτη από αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς θησαυρούς, το κέντρο της μόδας, της πολυτέλειας και χειροτεχνίας: μια πόλη όπου ο νέος έρχεται πάντα από τη μόλυνση του παλιού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Law Πιστοποιητικά » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Μονοετή MBAs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

Competition Law Certificate

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 ημέρες October 2018 Ιταλία Rome

[+]

Προβλεπόμενα μαθησιακά αποτελέσματα

Νόμος 192/1998 [-]

Direct & Cross Examination in Legal Practice Certificate

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 ημέρες October 2018 Ιταλία Rome

[+]

Οι κρίσιμοι παράγοντες επιτυχίας για να πετύχει σε αυτό το προσόν, που είναι απαραίτητη σε κάθε επίλυσης διαφορών

[-]

Environmental Law Certificate

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 ημέρες October 2018 Ιταλία Rome

[+]

Ιταλικά Ρυθμιστική Αρχή Ηλεκτρισμού φυσικού αερίου και νερού δημοσιεύσεις [-]

πιστοποιητικό πνευματικής ιδιοκτησίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 ημέρες October 2018 Ιταλία Rome

Αυτό φυσικά μπορεί να προσφέρονται είτε σε 6 εβδομάδες κατά τη διάρκεια 3 μήνες, 10 ώρες την εβδομάδα και 15 ώρες στον τελικό εβδομάδα που θα διεξαχθεί στο BAU Διεθνές Βερολίνο, Διεθνές Πανεπιστήμιο της BAU Ουάσιγκτον ή στο BAU Bahcesehir Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης για ένα συνολικό ποσό των 6 ECTS credits? ή συγκεντρώνονται σε 30hrs πάνω από 10 ημέρες για μια πλήρη εμβάπτιση σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για το συνολικό ποσό των 4 πιστωτικές μονάδες ECTS, που μπορεί να συνδυαστεί είτε με Δίκαιο Ανταγωνισμού ή νομικό αγγλικά. [+]

Αυτό φυσικά μπορεί να προσφέρονται είτε σε 6 εβδομάδες κατά τη διάρκεια 3 μήνες, 10 ώρες την εβδομάδα και 15 ώρες στον τελικό εβδομάδα που θα διεξαχθεί στο BAU Διεθνές Βερολίνο, Διεθνές Πανεπιστήμιο της BAU Ουάσιγκτον ή στο BAU Bahcesehir Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης για ένα συνολικό ποσό των 6 ECTS credits? ή συγκεντρώνονται σε 30hrs πάνω από 10 ημέρες για μια πλήρη εμβάπτιση σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για το συνολικό ποσό των 4 πιστωτικές μονάδες ECTS, που μπορεί να συνδυαστεί είτε με Δίκαιο Ανταγωνισμού ή νομικό αγγλικά. ... [-]


Βίντεο

Rome Italy - Into Your Bloodstream - City and Culture

Επικοινωνία

BAU INTERNATIONAL ACADEMY OF ROME

Διεύθυνση Via IV Novembre, 114
00187 Rome, Lazio, Ιταλία
Ιστοσελίδα http://www.baurome.com/
Τηλέφωνο +39 06 5656 8872