KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μήνυμα του Dean

Την αυγή του 21ου αιώνα, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Jiao Tong της Σαγκάης αναγκάζεται αμέσως να αγκαλιάσει τις πρωτοφανείς προκλήσεις από τη μεγάλη αλλαγή στην παγκόσμια δομή καθώς και τις σημαντικές ευκαιρίες συγχρονισμού με τη μεταρρύθμιση του συστήματος στην Κίνα.

Γνωρίζουμε σαφώς τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για την ίδρυση του ιδρύματος και τη δυσκολία να ξεπεράσουμε τους πρώτους. Ωστόσο, η σχολή μας και όλοι οι μαθητές, με 6 χρόνια ξεπερνώντας τις μεγάλες δυσκολίες στην πρωτοποριακή εργασία και κάνοντας τα ικανοποιητικά αρχικά επιτεύγματα, απέδειξαν ότι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τον αναμενόμενο στόχο να είμαστε "γνωστοί και διεθνώς γνωστοί" σε μικρότερη χρονική περίοδο , εάν χρησιμοποιήσουμε εσκεμμένα τα "πλεονεκτήματα του καθυστερημένου" για να επιτύχουμε το "άλμα προς τα εμπρός". Αυτό είναι ένα όνειρο που διαρκεί για 110 χρόνια και επίσης μια δέσμευση για τη νέα χιλιετία.

121836_shanghai-jiao-tong-university-3947435_640.jpg

Κοιτάζοντας πίσω την ιστορία, βλέπουμε ότι οι ιδρυτές του προκάτοχού μας - το δημόσιο σχολείο Nanyang, από την αρχή είχαν καθορίσει την αρχή της εκπαίδευσης ως καλλιεργώντας τα νέα ταλέντα διαχείρισης "Specializing Politics" για την προώθηση του εκσυγχρονισμού του κράτους. Για την Ειδική Τάξη των Δυτικών Σπουδών που ιδρύθηκε το 1901, ο καθηγητής Dr. Cai Yuanpei προσλήφθηκε ως κύριος εκπαιδευτής, διδάσκοντας συνταγματισμό, διεθνές δίκαιο και άλλα μαθήματα. Αυτό μπορεί να ονομαστεί η αρχή της σύγχρονης νομικής εκπαίδευσης της Κίνας. Από την πανεπιστημιούπολη Xuhui, τέσσερις εκκρεμείς αποφοίτων προχώρησαν στην εθνική και ακόμη και τη διεθνή σκηνή: Shao Lizi, ο διαπραγματευτής της ειρήνης για να τερματίσει τον εμφύλιο πόλεμο στην Κίνα. Wang Chonghui, η ελίτ διακυβέρνησης με υψηλά νομικά προσόντα. Ο Χουάνγκ Γιανπί, ο επαγγελματικός εκπαιδευτικός, ο οποίος βοήθησε στην πραγματοποίηση του διαλόγου για την εγκαθίδρυση της χώρας με μακροπρόθεσμη ειρήνη και σταθερότητα μέσω της δημοκρατίας. και Xu Mo, ο πρώτος κινέζος δικαστής στο Διεθνές Δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών στη Χάγη. Αντιπροσώπευαν την ένδοξη παράδοση του πανεπιστημίου Shanghai Jiao Tong για την «αποθήκευση των πυλώνων του κράτους» και παρείχαν τα συγκεκριμένα μοντέλα για τη βελτίωση της μελλοντικής νομικής εκπαίδευσης και έρευνας.

Για να συγκεντρωθούν, οι ιστορίες του παρελθόντος μπορεί να αποτελέσουν τις ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Εδώ είναι ένα, όταν ιδρύθηκε το δημόσιο σχολείο Nanyang το 1896, ο Δρ John C. Ferguson, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στις ΗΠΑ, δέχτηκε την εμπλοκή ως επιβλέποντα, υπεύθυνος για το σχεδιασμό των εγκαταστάσεων του σχολείου και του συστήματος σπουδών. Το 2007, όταν η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Jiao Tong της Σαγκάης πρωτοεμφανίστηκε και χρειάστηκε ώθηση για ανάπτυξη, ο κ. Leo KoGuan, Αμερικανός επιχειρηματίας της Κίνας, έδωσε γενναιόδωρα χρήματα για την ανασυγκρότηση της νομοθεσίας και τη βελτίωση των γενικών συνθηκών διδασκαλίας και έρευνας. Αυτή η σύμπτωση δημιουργεί πλούσιους συνδυασμούς και την αίσθηση της αποστολής: η διαδικασία μας από τώρα και στο εξής θα είναι η επιτομή της ιστορίας της δόξας του πανεπιστημίου μας, θα αξίζει την αρχή της μεταρρύθμισης για την επικοινωνία των δυτικών και ανατολικών πολιτισμών και θα περιλαμβάνει την αλληλεπίδραση των υπερδυνάμεων στις δύο πλευρές του Ειρηνικού Ωκεανού και στην εξερεύνηση των νέων τρόπων διακυβέρνησης στο πεδίο των θεσμικών σχεδίων.

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Νομική Σχολή της Σαγκάης Πανεπιστήμιο Jiao Tong ήταν η ονομασία KoGuan Σχολή του Νόμου. Μπορούμε να προβλέψουμε τις ευκαιρίες που μας προσφέρθηκαν από την αλλαγή του 2008, το «Πρώτο Έτος Εθελοντών», για την έναρξη της νέας κοινωνίας των πολιτών και τη δημιουργία του στρώματος θεριζοαλωνίου που είναι απαραίτητο για την καλλιέργεια των πυλώνων του κράτους που προσαρμόζεται στη νέα κατάσταση τον 21ο αιώνα. Σύμφωνα με τον μελλοντικό σχεδιασμό του Πανεπιστημίου, η νομική εκπαίδευση και έρευνα θα αποτελεί θέμα προτεραιότητας στο μέλλον, ένα σημαντικό μέρος που απαιτείται για την κατασκευή του πανεπιστημίου παγκόσμιας κλάσης και το επίκεντρο των σχολείων ή τμημάτων των φιλελεύθερων τεχνών και των κοινωνικών επιστημών για "Επιλεκτική άσκηση αριστείας". Για να συνειδητοποιήσουμε τις παραπάνω ευγενείς φιλοδοξίες, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλη τη σοφία μας και να κάνουμε τις συντονισμένες προσπάθειες για την οικοδόμηση της σχολής δικαίου του KoGuan στη βάση για την καλλιέργεια των εξαιρετικών ταλέντων, το παλάτι για τη μελέτη των θεσμικών αρχών και των θεωριών για κράτος δικαίου, φόρουμ για τη διεξαγωγή διαλόγου με συναδέλφους της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας για τον νέο αιώνα.

Για να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας, θα παράσχουμε επαρκή χώρο στην ικανότητά μας να παρουσιάσουμε τις ικανότητές μας και να επιτύχουμε την προσωπική ανάπτυξη και να διατηρήσουμε την πόρτα ανοιχτή τόσο για τα εγχώρια όσο και για τα ξένα ταλέντα. Θα συγκεντρώσουμε μια ομάδα κορυφαίων νομικών ελίτ με κοινούς στόχους και υψηλά επιτεύγματα, οι οποίοι θα αφιερωθούν στη νομική έρευνα, διδασκαλία και δικαιοσύνη. Εδώ θα δημιουργήσουμε μια νέα ερμηνευτική κοινότητα, η οποία θα παρέχει την απαραίτητη βάση γνώσης για την εδραίωση της δημοκρατίας και της έννομης τάξης της Κίνας.

Όταν επιλέγετε το σχολείο νόμου KoGuan, αν είστε μελετητής ή φοιτητής, έχετε επιλέξει την αριστεία! Σας περιμένουμε από εδώ.

KONG Xiangjun (Κοσμήνιος, Κογκουάν Προεδρεύων Καθηγητής του Δικαίου)

121834_china-4361536_640.jpg

Ιστορική επισκόπηση

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο κ. Sheng Xuanhuai και μια ομάδα προνοητικών ανθρώπων ίδρυσαν το δημόσιο σχολείο Nanyang στη Σαγκάη - τον προκάτοχο του Πανεπιστημίου Shanghai Jiao Tong - με την πεποίθηση ότι "η πρώτη προτεραιότητα για την ενίσχυση του έθνους είναι να καλλιεργήσουμε ταλέντα και να καλλιεργήσουμε ταλέντα, πρέπει πρώτα να τρέξουμε καλά σχολεία ". Στις 14 Δεκεμβρίου 1920, το σχολείο μετονομάστηκε σε Πανεπιστήμιο Jiao Tong.

Η νομική εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο μπορεί να ανιχνευθεί στο ειδικό πολιτικό πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται κατά την περίοδο του δημόσιου σχολείου Nanyang. Υπό την προεδρία του κ. Cai Yuanpei, το πρόγραμμα σπουδών ξεκίνησε το 1901 και περιελάμβανε μαθήματα σχετικά με τα συντάγματα, το διεθνές δημόσιο δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες. Εκλεκτοί αποφοίτοι όπως οι Xu Mo, Li Shutong (Master Hong Yi) και ο Wang Chonghui ήταν από αυτή την τάξη. Ο Xu Mo ήταν ο πρώτος κινέζος δικαστής στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης του ΟΗΕ, ο Li Shutong ήταν ο πρώτος μελετητής που μεταφράζει και εισάγει νομικά έργα από τη Δύση και ο Wang Chonghui ήταν ο πρώτος Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Κίνας, ο οποίος υπέγραψε Χάρτη του ΟΗΕ ως εκπρόσωπος της κινεζικής κυβέρνησης και διορίστηκε δύο φορές δικαστής στο Διεθνές Δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών.

Η ιστορία της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Jiao Tong της Σαγκάης μπορεί να ανιχνευθεί στο Τμήμα Διδασκαλίας και Έρευνας του Νόμου που ιδρύθηκε το 1986. Μετά από έξι χρόνια εξερεύνησης, το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ιδρύθηκε επίσημα το 1992. Η πρώτη ομάδα προπτυχιακών φοιτητών ο νόμος εισήχθη το 1993, αρχίζοντας έτσι τη σύγχρονη ιστορία της επαγγελματικής εκπαίδευσης στο δίκαιο του πανεπιστημίου. Το 1996 ιδρύθηκε το Νομικό Τμήμα, το οποίο απέκτησε το δικαίωμα να απονείμει τα διπλώματα νόμου το 1998. Στις 8 Ιουνίου 2002 ιδρύθηκε η Νομική Σχολή και 25 εκατομμύρια RMB γιουάν προορίζονταν για την εκτέλεση της πρώτης φάσης κατασκευής. Έτσι, η Νομική Σχολή εντάχθηκε σε μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης.

Στις 31 Ιουλίου 2007, το Ίδρυμα Leo KoGuan των Ηνωμένων Πολιτειών δωρίζει γενναιόδωρα 30 εκατομμύρια δολάρια στη Νομική Σχολή για να κατασκευάσει ένα κτίριο δικαίου στην πανεπιστημιούπολη Xuhui, να προσλάβει διάσημους καθηγητές στο δίκαιο, να δημιουργήσει ένα ακαδημαϊκό σήμα και να καλλιεργήσει ταλέντα για τη διοίκηση της χώρας και τη διδασκαλία της επόμενης γενεάς μεγάλων νομικών. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2008, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Jiao Tong της Σαγκάης μετονομάστηκε σε "Leo KoGuan School of Law της Σαγκάης Πανεπιστήμιο Jiao Tong" προκειμένου να τιμήσει την μεγαλοπρεπή πράξη του Ιδρύματος Leo KoGuan. Από το 2012, το σχολείο μας έχει τοποθετηθεί ως τα 100 κορυφαία νομικά σχολεία από την QS World University Rankings για τρία συναπτά έτη. Επί του παρόντος, τα διεθνή προγράμματα στο σχολείο νόμου KoGuan περιλαμβάνουν το πρόγραμμα SJD, το LL.M. Το Πρόγραμμα και τα Καλοκαιρινά Προγράμματα στο Κινέζικο Δίκαιο, το Πρόγραμμα Επισκέπτων Φοιτητών / Φοιτητών και τα Προγράμματα Ανταλλαγής Φοιτητών.

121835_shanghai-1484452_640.jpg

Τοποθεσίες

Σαγκάη

Address
KoGuan Law School
Shanghai Jiao Tong University
800 Dong Chuan Road
Minhang District, Shanghai

200240 Σαγκάη, Σαγκάη, Κίνα

Ask a Question

Άλλη