Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Focus Education Center του Καναδά προετοιμάζει τους φοιτητές για να επιτύχουν υψηλές βαθμολογίες σε διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις γλωσσών και μεταπτυχιακών σπουδών. Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας!

Ειδικευόμαστε στην προετοιμασία της ομάδας IELTS . Το πρόγραμμα IELTS βοηθά τους μαθητές να δημιουργήσουν στρατηγικές και δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχουν την ημέρα της εξέτασης.

Για τους φοιτητές που πρέπει να φτάσουν στο επίπεδο IELTS, προτείνουμε το πρόγραμμα Focus on English, το οποίο είναι μια αγγλική ως δεύτερη αγγλική γλώσσα (ESL) που βοηθά τους μαθητές σε όλα τα επίπεδα να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες σε όλους τους τομείς.

Το πρόγραμμα γενικής αγγλικής διδάσκει ευχέρεια μέσω γραμματικών οδηγιών και ασκήσεων στην τάξη. Ο πρωταρχικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους μαθητές να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα στην αγγλική γλώσσα σε ένα χαλαρό κοινωνικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα να ενισχύουν την κατανόηση της αγγλικής γλώσσας.

Υπάρχει ένας αυξανόμενος καναδικός πληθυσμός που φιλοδοξεί να γίνει ιατρός που παρευρίσκεται σε ιατρική σχολή στο εξωτερικό σε προορισμούς όπως η Καραϊβική και οι ευρωπαϊκές χώρες. Για να βοηθήσετε τοπικούς καναδούς φοιτητές, προσφέρουμε το μάθημα USMLE Step 1 High Yield Review. Επιπλέον, για την ανάπτυξη των διεθνών ιατρικών πτυχιούχων (IMG's) που επιθυμούν να χαρακτηριστούν ιατρικοί γιατροί στον Καναδά, προσφέρουμε το μάθημα προετοιμασίας MCCEE (Ιατρικό Συμβούλιο Καναδά Αξιολόγησης).

Το Microsoft Office και τα Microsoft Windows είναι η απαίτηση της ημέρας και χρειάζονται σε κάθε τομέα. Η εξειδικευμένη σχολή μας διδάσκει και σας καθοδηγεί να αποκτήσετε τον εαυτό σας ένα αποτελεσματικό επαγγελματικό γραφείο.

Επιπλέον, έχουμε ειδικούς λογιστές που διδάσκουν τα Γρήγορα Βιβλία είτε σε ομαδική είτε σε μεμονωμένες συνεδρίες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά