Max the Mutt College of Animation, Art & Design

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προετοιμασία για καριέρες όπου οι δεξιότητες και η επαγγελματισμό καταμετρούνται

Το Κλασικό Κολλέγιο Κινούμενων Σχέσεων, Τέχνης και Σχεδιασμού του Max Mutt παρέχει ένα περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές ενθαρρύνονται να εργάζονται σκληρά για να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους. Το σχολείο εγγυάται μικρό μέγεθος τάξεων με σοβαρή ατομική εκπαίδευση από εκπαιδευτές υψηλής ειδίκευσης που εργάζονται επαγγελματίες στους τομείς τους. Πιστεύουμε στο να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια σταθερή, καλά στρογγυλευμένη εκπαίδευση και την ενθάρρυνση να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν ως καλλιτέχνες. Ταυτόχρονα, αναμένουμε από τους μαθητές να συμπεριφέρονται με επαγγελματικό τρόπο, ο οποίος περιλαμβάνει την ικανότητα να κατευθύνουν, να εκπληρώνουν τις προθεσμίες, να συνεργάζονται και να εκπληρώνουν τις ευθύνες τους. Η ανάπτυξη καλών εργασιακών συνηθειών είναι σημαντική για την προετοιμασία μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας σε κινούμενα σχέδια, σχεδιασμό ιδεών, διαφήμιση, γραφιστική, κατεύθυνση τέχνης, κόμικς ή γραφικά μυθιστορήματα.

Οι απόφοιτοι του Max The Mutt απασχολούνται και ζητούνται. Οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας μας έχουν πει ότι εντυπωσιάζονται από το ομοιόμορφα υψηλό επίπεδο ποιότητας των εργασιών των αποφοίτων μας. Βοηθούμε τους εργοδότες σε τακτική βάση, συνδέοντας τους με ειδικευμένους φοιτητές. Επίσης διατηρούμε επαφή με τους αποφοίτους μας και τους ενημερώνουμε τακτικά για τις θέσεις εργασίας.114538_photo-1439436556258-1f7fab1bfd4f.jpgHans Eiskonen / Unsplash

Max The Mutt Story: μια συνέντευξη με τη Maxine Schacker

Πρόκειται για ένα σχολείο που ιδρύθηκε και διευθύνεται από καλλιτέχνες και εμψυχωτές, το οποίο ξεκίνησε το 1996 στο στούντιό μου και συνέβη «τυχαία». Έκανα ζωγραφισμένες μέρες και διδάσκω μερικές βραδιές. Σταδιακά, όταν οι μαθητές ρώτησαν αν ήξερα κάποιον που θα μπορούσε να διδάξει άλλες δεξιότητες όπως η προοπτική, είχα προσκαλέσει συναδέλφους να διδάσκω έξω από το χώρο στούντιο μου. Όταν όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να ρωτούν αν ήξερα κάποιον που θα μπορούσε να διδάξει κλασική κινούμενη εικόνα, κάλεσα την Tina Seemann. Είχαμε συναντηθεί όταν δούμε και οι δύο μας στο Sheridan College. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ήταν το μόνο παιχνίδι στην πόλη. Δεν υπήρχε πουθενά αλλού να στραφούν για κλασικές δεξιότητες. Έφτασε στο mentor της, Jim Macaulay, και καταφέραμε να βρούμε έναν τρόπο να διδάξουμε την κλασική κινούμενη εικόνα μέσα στα όρια του στούντιο μου. Οι δύο από μας δεν είχαν ιδέα για την περιπέτεια που ξεκινούσαμε. Εκείνη την εποχή, έγινε η μόνη επιλογή στο Τορόντο για την εκπαίδευση της κλασικής κίνησης.

Η εντολή μας από την αρχή ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσιτοί, χωρίς να διακυβεύουμε την ποιότητα της διδασκαλίας προσπαθώντας παράλληλα να πληρώσουμε όλους όσους εργάζονται μαζί μας δίκαια. Δεν είναι εύκολος στόχος. Οι εκπαιδευτές μας δούλεψαν πάντοτε επαγγελματίες, οι οποίοι ανέλαβαν να συμμετάσχουν σε αυτό το σχολείο βάσης με το πάθος τους να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους, την προοπτική των μικρών τάξεων, τους φοιτητές με κίνητρα και ένα περιβάλλον που σέβεται την εισήγησή τους.

Καθώς προσφέρθηκαν περισσότερα μαθήματα στούντιο και προστέθηκαν περισσότεροι καλλιτέχνες και animation, απαντήσαμε στα αιτήματα και κατέληξε σε ένα πλήρες πρόγραμμα animation! Η Nelvana και η CBC πλήρωναν και τους υπαλλήλους να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες που μας πήραν μαθήματα. Καθώς σταδιακά μετατράπηκε σε σχολείο, ξεκινήσαμε να επεκτείνουμε σε άλλους χώρους στο αρχικό μας κτίριο, την Λεωφόρο Spadina 96. Ήμασταν διάσπαρτα, με στούντιο στον 9ο και 3ο όροφο, και χρειαζόμασταν να βρούμε ένα χώρο που θα ήταν εξ ολοκλήρου δικός μας και ενωμένος. Σε αυτό το σημείο δεν προσφέραμε κατάρτιση στον υπολογιστή - είμαστε μια κλασική σχολή ζωγραφικής με ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα βασικά προγράμματα παραδοσιακών καλλιτεχνικών δεξιοτήτων. Τελικά υποβάλαμε αίτηση για να γίνουμε Registered Career College και η αίτησή μας εγκρίθηκε.

Όταν μετακομίσαμε στο 952 Queen Street West, προσθέσαμε μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στο πρόγραμμα σπουδών. Προσθέσαμε επίσης 2 νέα προγράμματα, πρώτα Εικονογράφηση για τις διαδοχικές τεχνικές, και στη συνέχεια το Concept Art for Animation

Ο στόχος μας είναι και πάντα υπήρξε να δημιουργούμε και να διατηρούμε μια ζωντανή, ηθική κοινότητα αφιερωμένη στη μεταβίβαση δεξιοτήτων σε επερχόμενες γενιές.

Έχουμε ακόμα την εντολή να διαθέτουμε ταλέντα και τώρα μπορούμε να προσφέρουμε περιορισμένες υποτροφίες, περισσότερες υποτροφίες (συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαίων από το Ίδρυμα Υποτροφιών του Μπράντλεϊ Μάρκ Τζόνστον και το δικό μας δάνειο) σε ειδικευμένους φοιτητές, δηλαδή σε όσους έχουν οικονομικές ανάγκες, ταλέντο , και μια επαγγελματική στάση.

Σίγουρα θέλουμε να είμαστε σε θέση να πληρώσουμε όλους όσους εργάζονται για μας δίκαια, συμπεριλαμβανομένων των εαυτών μας, αλλά ο στόχος ήταν πάντα η κοινότητα. Ποτέ δεν πληρώσαμε καλύτερα από τους ανθρώπους με τους οποίους εργαζόμαστε.

Η αίσθηση της κοινότητας και του κοινού πάθους για τις τέχνες με τις οποίες ασχολούμαστε έχει εξαγάγει πολυάριθμους καλλιτέχνες πρώτης τάξεως στο Max The Mutt, μερικούς γεννημένους και εκπαιδευμένους στον Καναδά και πολλούς γεννημένους και μορφωμένους στο εξωτερικό. Η ποικιλομορφία στο περιβάλλον και στην εκπαίδευσή μας εμπλουτίζει την κοινότητά μας: μοιραζόμαστε ιδέες και πόρους.

Έχουμε επωφεληθεί από την ανοιχτότητά μας σε προτάσεις από αυτούς τους πρώτους επαγγελματίες και από άλλους σε αυτούς τους τομείς, τόσο στον Καναδά όσο και στο εξωτερικό, οι οποίοι προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν κατά το σχεδιασμό και τον επανασχεδιασμό του προγράμματος σπουδών.

Βρισκόμαστε τώρα στη θαυμάσια θέση της πρόσληψης αποφοίτων της MTM οι οποίοι είναι τώρα επιτυχημένοι επαγγελματίες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουμε για να διδάξουμε τις επερχόμενες γενιές.

Πιστεύουμε ότι παίρνουμε σοβαρά το έργο, όχι τους εαυτούς μας. Η ταπεινοφροσύνη και ο σεβασμός είναι οι πρώτες απαιτήσεις για ανάπτυξη και για ένα ευτυχισμένο δημιουργικό, παραγωγικό περιβάλλον. Αναζητούμε σπουδαστές και διδάσκοντες που μοιράζονται αυτές τις αξίες.

Κάθε σχολείο δημιουργεί έναν πολιτισμό και κανένα σχολείο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για όλους. Αναζητούμε συγγενικά πνεύματα που έχουν στόχους που εξυπηρετούνται καλά από αυτό το είδος σχολείου.

Παρακαλώ σημειώστε: Το Max the Mutt είναι εγγεγραμμένο ως ιδιωτικό κολλέγιο σταδιοδρομίας στο πλαίσιο του νόμου περί ιδιωτικών επαγγελματικών σταδιοδρομιών, 2005 με το Υπουργείο Προηγμένης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Οντάριο . Ο αριθμός εγγραφής μας είναι 101408. Εφόσον δεν διαχειριζόμαστε το OSAP, δεν έχουμε αντίστοιχο τετραψήφιο κωδικό. Η ESDC δεν περιλαμβάνει πλέον καταχωρισμένους καταχωρημένους PCCs online, ωστόσο, υπάρχει μια επιστολή που επιβεβαιώνει την εγγραφή μας.

Τοποθεσίες

Τορόντο

Address
Danforth Avenue,2944
M4C 1M5 Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη