Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο της Regina

Ανοίξτε τον κόσμο σας

Πανεπιστήμιο της Regina διεθνείς φοιτητές έχουν την επιθυμία να μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους, τον κόσμο και τα πάντα σε αυτό. Σπουδάσουν σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις νέες εμπειρίες. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε συναρπαστικά νέα προσωπική ανάπτυξη. Πληρούν ενδιαφέροντες ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και πολιτισμούς. Κάντε φιλίες που διαρκούν μια ζωή. Ζήστε εναλλακτικούς τρόπους σκέψης, και να μάθουν από τους άλλους καθώς μαθαίνουν από εσάς. Ανακαλύψτε ένα μέλλον γεμάτο με δυνατότητες για σας και την καριέρα σας. Απολαύστε όλα αυτά τα πράγματα με τη συνεχή υποστήριξη της UR International.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, για παράδειγμα, ο αριθμός των διεθνών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Regina έχει αυξηθεί κατά 77%, βοηθώντας να κάνει πανεπιστημιούπολη μας πιο ποικιλόμορφη από ό, τι σε οποιαδήποτε στιγμή στην ιστορία μας. Φοιτητές από περισσότερες από 66 χώρες καλούν τώρα το σπίτι του Πανεπιστημίου μας, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των φοιτητών, φέρνοντας παγκόσμιες προοπτικές για την πανεπιστημιούπολη μας κοινότητα. Την ίδια στιγμή, πάνω από 800 εγχώριες φοιτητές έχουν επωφεληθεί από τις σπουδές στο εξωτερικό ευκαιρίες για να διευρύνουν την εκπαίδευσή τους σε άλλες χώρες και να αναπτύξουν περαιτέρω σε «πολίτες του κόσμου». Όλες αυτές οι φοιτητές παρακολουθούν το Πανεπιστήμιο της Regina λόγω της ποιότητας του μας ακαδημαϊκά προγράμματα, και έρχονται εδώ γνωρίζοντας ότι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης είναι στη διάθεσή τους μέσω του Διεθνούς γραφείου μας UR. UR International είναι βαθύτατα προσηλωμένη στην επιτυχία των φοιτητών που προσφέρουν ακαδημαϊκή, κοινωνική, δεξιότητες ζωής, και τη γλώσσα υπηρεσίες που βοηθούν παρέχουν στους φοιτητές με τα εργαλεία που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους Πανεπιστήμιο της Regina εκπαίδευσης.

Υψηλή κατάταξη: Ένα από τα κορυφαία 10 ολοκληρωμένη πανεπιστήμια του Καναδά. Η υποστήριξη είναι η δύναμή μας: Από τη στιγμή που εσείς και η οικογένειά σας ικανοποιούν, μέχρι τη στιγμή που θα βρουν απασχόληση μετά την αποφοίτησή τους, θα παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για να ενθαρρύνει και να βοηθήσει στην ακαδημαϊκή και τις ανάγκες σας καριέρα. Κατάσταση των εγκαταστάσεων τέχνης: Ελάτε να ανακαλύψετε το νέο μας πανεπιστημιούπολη. Είναι σύγχρονο, καθαρό και άνετο. Το U του R είναι μια παγκόσμια κοινότητα: Είμαστε αρκετά αρκετά μικρή για να σας δώσει μια πιο εξατομικευμένη και επικεντρωμένη ακαδημαϊκή εμπειρία μεγάλη για να φιλοξενήσει φοιτητές από περισσότερες από 90 χώρες, ακόμα. Μπορείτε να γνωρίσετε τους καθηγητές σας και τα μέλη ΔΕΠ. Ο φοιτητής στην αναλογία διδασκόντων είναι 20: 1.We έχουν επίσης πολλές ενώσεις που μπορείτε να ασχοληθείτε με. Έλεγχος αυτό έξω! Επιτυχία για τη ζωή: Regina είναι το σπίτι σας μακριά από το σπίτι! Είναι ασφαλές, οικονομικά προσιτή και παρέχει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο. Saskatchewan έχει ένα πρόγραμμα υποψηφιότητα μετανάστευσης που είναι ταχύτερη από ό, τι το εθνικό πρόγραμμα και είναι ανοικτή στο Πανεπιστήμιο των αποφοίτων Regina.

Saskatchewan

Saskatchewan έχει μια από τις ισχυρότερες οικονομίες στον Καναδά και υποστηρίζει την ταχύτερη αύξηση του πληθυσμού. Είναι μια επαρχία που χτίστηκε με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Καναδά, Saskatchewan είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε το σύνολο της χώρας. Απευθείας πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Regina μπορεί να σας μεταφέρει στο Βανκούβερ, Τορόντο, και οι περισσότερες άλλες μεγάλες καναδικές πόλεις. Ζήστε την φυσική ομορφιά του Saskatchewan με τη λήψη μια γραφική οδικό ταξίδι και να ανακαλύψετε το καλύτερο δυνατό κρυμμένο μυστικό - τις 100.000 μαγευτικό λίμνες στις πεδιάδες του νότου και βαθιά δάση του Βορρά. Κάντε ένα διάλειμμα από τις σπουδές σας για να απολαύσετε δραστηριότητες όπως κάμπινγκ, ψάρεμα, κυνήγι, κολύμβηση, κανό-καγιάκ, πεζοπορία και σε παρθένες λίμνες λίγο έξω από το Regina. Ψάρεμα στο Saskatchewan είναι μερικά από τα καλύτερα στον κόσμο και μπορείτε να δείτε μια αφθονία της άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων αρκούδες, άλκες, και κάστορες. Το χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες όπως snowboarding, skiiing, πατινάζ, χόκεϊ και το χιόνι πέφτει γύρω σας. Με την αυξανόμενη κοινότητα, ακμάζουσα οικονομία και συναρπαστικό μέλλον, Saskatchewan είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή και να είναι μια επιτυχία.

Peer Παροχή συμβουλών Πρόγραμμα - Σύμβουλοι Peer παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και υποστήριξη σε νέες διεθνείς φοιτητές μας Αγγλικά Coaching - συνδρομή καθημερινή one-on-one αγγλική γλώσσα Συνομιλία Club - πρακτική ομάδα συνομιλίας και κοινωνικές δραστηριότητες για να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στη ζωή στον Καναδά Μελέτη Βοήθεια - καθημερινή βοήθεια για διάφορα θέματα και μαθήματα Ακαδημαϊκά Εργαστήρια και Μαθήματα - εκπαιδευτικά εργαστήρια και μαθήματα προσαρμοσμένα για την επίτευξη της ακαδημαϊκής επιτυχίας των μαθητών

κατοικία ζωή

Η ζωή σε ένα πανεπιστήμιο της Regina διαμονής σας ενθαρρύνει να οικοδομήσουμε φιλίες και να συμμετέχουν σε διαθέσιμες στην πανεπιστημιούπολη τις κοινωνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Οι κατοικίες μας είναι μερικά από τα πιο προσιτή στον Καναδά. Υπάρχουν 1.200 πλήρως επιπλωμένα δωμάτια σε τέσσερις κατοικίες, συμπεριλαμβανομένων ενός καταπληκτικού νέου κατοικίας που έχει ανοίξει πρόσφατα. Θα έχετε πάντα ένα ιδιωτικό υπνοδωμάτιο, αν ζείτε μόνοι σας, με ένα συγκάτοικο, ή σε κοιτώνα ή κατοικίας σε στιλ διαμερίσματος.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

UR International General Video 2014