University of Regina

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 2017, το University of Regina κατατάχθηκε στα κορυφαία 200 καλύτερα νεαρά πανεπιστήμια στον κόσμο από την Times Higher Education, με βάση την εδραιωμένη φήμη μας για την αριστεία και τα καινοτόμα προγράμματα που οδηγούν σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα.

Τα δίδακτρα παραμένουν κάτω από τον εθνικό μέσο όρο και το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται δεύτερο σε εθνικό επίπεδο μεταξύ περιεκτικών πανεπιστημίων στο επίπεδο φοιτητικής οικονομικής υποστήριξης - υποτροφιών, βραβείων και υποτροφιών - διαθέσιμο ως ποσοστό των διδάκτρων.

Στο Regina, η κύρια πανεπιστημιούπολη και η ιστορική πανεπιστημιούπολη College Avenue βρίσκονται σε 239 στρέμματα και προσφέρουν μια ελκυστική μελέτη και περιβάλλον εργασίας για τους φοιτητές, τη σχολή και το προσωπικό μας. Και οι δύο πανεπιστημιουπόλεις Regina βρίσκονται στο Wascana Center, ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα στη Βόρεια Αμερική.

Προγράμματα

Προσφέρουμε περισσότερα από 120 προπτυχιακά προγράμματα και 78 μεταπτυχιακά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών εξειδικευμένων προγραμμάτων όπως οι αστυνομικές σπουδές και η δημόσια πολιτική.

Η Σχολή Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών προγραμμάτων που στοχεύουν στην προετοιμασία των σπουδαστών για σταδιοδρομία στη μηχανική πετρελαίου, στη μηχανική συστημάτων λογισμικού, στην περιβαλλοντική μηχανική συστημάτων και στη μηχανική ηλεκτρονικών και βιομηχανικών συστημάτων. Όλα είναι πλήρως διαπιστευμένα από το Συμβούλιο Καναδικής Διαπίστευσης Μηχανικών.

Το francophone La Cité Universitaire είναι ένας κόμβος για τη μελέτη της γαλλικής γλώσσας και του πολιτισμού των γαλλόφωνων περιοχών και των χωρών σε όλο τον κόσμο. Το La Cité προσφέρει ένα πλήρες φάσμα προγραμματισμού στα γαλλικά ως δεύτερη γλώσσα που ικανοποιεί τις ανάγκες των μαθητών από αρχάριους έως προχωρημένους.

Εκτιμούμε την εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς και παρέχουμε προγράμματα και πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν αυτόν τον στόχο, όπως το Πιστοποιητικό στις Εκτεταμένες Σπουδές στην Περιεκτική Εκπαίδευση, το οποίο ενισχύει τις γνώσεις και την τεχνογνωσία στην προώθηση μιας τάξης χωρίς αποκλεισμούς και την πρωτοβουλία IPSE για ενήλικες που έχουν διανοητική αναπηρία. Το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει την ένταξη και την ποικιλομορφία μέσω προγραμμάτων όπως το Colorful Campus House, μια επιλογή στέγασης ειδικά για φοιτητές 2LGBTQ. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το UR Pride Center, το Colorful Campus House διέθεσε δύο διαμερίσματα έξι υπνοδωματίων στην κατοικία College West για αυτή την πρωτοβουλία. Επίσης, στο College West, ένα νέο σαλόνι πολλαπλών χρήσεων στον τέταρτο όροφο διαθέτει ειδικό αερισμό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χώρος για λεκέδες, εξασφαλίζοντας ότι οι αυτόχθονες φοιτητές μπορούν να ασκούν ελεύθερα την κουλτούρα τους και να δημιουργούν μια αίσθηση ότι ανήκουν.

Πανεπιστημιακά προγράμματα όπως η νοσηλευτική ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επαρχίας και η ισορροπία της υποτροφίας, της έρευνας και της δημόσιας υπηρεσίας που αποτελεί την τριμελή μας ακαδημαϊκή αποστολή προσελκύει τους σπουδαστές και τη διεθνή προσοχή. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το πρώτο Καναδικό Πανεπιστήμιο που προσφέρουμε πτυχίο Bachelor of Arts στις Αστυνομικές Σπουδές. Το πρόγραμμα έχει οδηγήσει σε σημαντικές συνεργασίες με αστυνομικές υπηρεσίες στην επαρχία και όχι μόνο. Είμαστε επίσης υπερήφανοι που προσφέρουμε καινοτόμα διεπιστημονικά προγράμματα σπουδών. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα Creative Technologies, με έδρα τη Σχολή Μέσων, Τέχνης και Επιδόσεων, συγκεντρώνει καλλιτέχνες, επιστήμονες και πολιτιστικούς θεωρητικούς που μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα μαθήματα στη μηχανική, την επιστήμη των υπολογιστών και τις καλές τέχνες, όπως τα νέα μέσα , παραγωγή ταινιών, κινούμενα σχέδια και σχεδιασμός λογισμικού.

Βιωματική μάθηση και καριέρα έτοιμοι απόφοιτοι

University of Regina βιώνουν τα καλύτερα αποτελέσματα απασχόλησης όλων των μεταπτυχιακών πτυχιούχων στο Σασκάτσουαν. Είμαστε ηγέτες στον κρίσιμο τομέα της βιωματικής μάθησης και οι απόφοιτοί μας εγκαταλείπουν την πανεπιστημιούπολη μας έτοιμοι να πετύχουν στον κόσμο. Το 1969 ήμασταν το πρώτο πανεπιστήμιο στον Δυτικό Καναδά που προσφέραμε συνεταιριστικές τοποθετήσεις και τώρα προσφέρουμε το Πρόγραμμα Συνεργατικής Εκπαίδευσης & Πρακτικής Άσκησης σε περισσότερα από 50 προγράμματα στις Σχολές Τεχνών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών και Επιστημών .

Τα βιωματικά στοιχεία μάθησης στα προγράμματα σπουδών μας έχουν ως αποτέλεσμα οι σπουδαστές μας συνεργατικής εκπαίδευσης να κερδίζουν περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια σε μισθούς ετησίως. Κατά την τελευταία δεκαετία, οι τοποθετήσεις σε συνεργασίες και οι πρακτικές πρακτικής άσκησης αυξήθηκαν κατά 60%, καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε πτυχιούχους που είναι έτοιμοι για επαγγελματική σταδιοδρομία και συνδέουν μαθητές με πιθανούς εργοδότες.

Εκτός από τα παραδοσιακά συνεργατικά προγράμματα και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, είμαστε οι πρώτοι στον Καναδά που εγγυώνται την απασχόληση που σχετίζεται με τη σταδιοδρομία για όσους εγγράφονται στο Πρόγραμμα Εγγυήσεων UR. Ιδρύθηκε το 2009, το Πρόγραμμα Εγγυήσεων UR παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε κρίσιμες ακαδημαϊκές, ηγετικές και υπηρεσιακές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της προπτυχιακής τους μελέτης. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα πρέπει να διαθέτουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Εάν ένας φοιτητής δεν είναι επιτυχής, το Πανεπιστήμιο θα πληρώσει για ένα έτος αξίας (30 μονάδες) πρόσθετων προπτυχιακών διδάκτρων και αμοιβών μαθημάτων.

Το University of Regina υπερηφανεύεται ότι είναι μια πανεπιστημιούπολη χωρίς αποκλεισμούς για όλους και καλωσορίζουμε τους μαθητές από όλο τον κόσμο να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους. Υπάρχει μια θέση για όλους στο University of Regina και ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας!

Τοποθεσίες

Βασίλισσα

Address
3737 Wascana Pkwy
SK S4S 0A2 Βασίλισσα, Saskatchewan, Καναδάς

Ask a Question

Άλλη