Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το Μάαστριχτ το 1981 και έχοντας κέντρα στο Λουξεμβούργο και στη Βαρκελώνη, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (EIPA) είναι κορυφαίο κέντρο αριστείας στην Ευρώπη για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και τις νέες προκλήσεις για τη δημόσια διοίκηση.

Είναι η αποστολή μας για την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα κράτη μέλη της και τις χώρες που συνδέονται με EIPA με την παροχή σχετικών και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την ανάπτυξη των ικανοτήτων των δημοσίων υπαλλήλων που ασχολούνται με θέματα της ΕΕ. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για τους υπαλλήλους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ και σε συναφείς φορείς, στους δημόσιους υπαλλήλους στο πλαίσιο των εθνικών και περιφερειακών διοικήσεων των κρατών μελών, τις υποψήφιες χώρες και άλλες χώρες στο πλαίσιο της σχέσης τους με την ΕΕ.

Καθώς συνεχίζουμε στο δρόμο προς ένα επιτυχημένο μέλλον, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας να παραμένει στο επίκεντρο των εργασιών μας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζει EIPA από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί EIPA

EIPA είναι ο τόπος όπου οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα ευρωπαϊκά θέματα μπορούν να μάθουν σε ένα πολυ-πολιτισμικό περιβάλλον που επωφελούνται από το μοναδικό συνδυασμό μας πρακτική τεχνογνωσία και επιστημονική αριστεία.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σχετικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την ανάπτυξη των ικανοτήτων των δημοσίων υπαλλήλων που ασχολούνται με τις υποθέσεις της ΕΕ. Για την εκπλήρωση της βασικής αποστολής μας δουλεύουμε γύρω από τρεις άξονες: Μάθηση και Ανάπτυξη, παροχή συμβουλών και έρευνα.

Οι δραστηριότητες κατάρτισης συμπληρώνεται και εμπλουτίζεται από τις αποστολές της εφαρμοσμένης έρευνας και παροχής συμβουλών, και είναι προς όφελος των εθνικών και περιφερειακών δημόσιων διοικήσεων, καθώς και των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων. Το έργο μας συμβάλλει σε μια καλύτερη γνώση της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και τις ευρωπαϊκές πολιτικές, ενώ παράλληλα ενισχύει την ικανότητα των δημοσίων υπαλλήλων για να εκτελέσει αποτελεσματικά σε αυτόν τον τομέα.

Μαθαίνοντας μεθοδολογία

Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από μια διεπιστημονική μεθοδολογία μάθησης και ένα έντονα συγκριτική προσέγγιση. EIPA παρέχει μια συνολική άποψη, η οποία, με την παρουσίαση των αντιθέσεων, αντικατοπτρίζει την ευρωπαϊκή ποικιλομορφία όσον αφορά τη διακυβέρνηση και τη διοίκηση. Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν ένα συνεργατικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για μάθηση και να προσθέσει αξία στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την προσωπική ανάπτυξη.

Τα θέματα παρουσιάζονται με τη συστηματική χρήση των μελετών περιπτώσεων, ασκήσεις προσομοίωσης και των ομάδων εργασίας. Τα διαφορετικά εκπαιδευτικά και επαγγελματικά προσόντα των διδασκόντων και των εκπροσώπων μας εμπλουτίσουν την εμπειρία. Επιπλέον, τα περισσότερα σεμινάρια και μαθήματα κατάρτισης συγκεντρώνονται συμμετέχοντες από πολλά κράτη μέλη της ΕΕ και στις υποψήφιες χώρες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

MLS

European Institute of Public Administration EIPA

Μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Νομικές Σπουδές - Το MELS Online είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 2 ετών για επαγγελματίες που παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ευρωπαϊκού ... [+]

Εισαγωγή στο πρόγραμμα

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαστών και Δικηγόρων - η κεραία του Λουξεμβούργου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης ( EIPA ) - προσφέρει ένα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα που οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Ευρωπαϊκές Νομικές Σπουδές. Από το 2010, προσφέρεται ως ένα συνδυασμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης, που συνδυάζει διαλέξεις πρόσωπο με πρόσωπο, e-Learning και εξ αποστάσεως μάθηση.... [-]

Λουξεμβούργο Luxembourg City
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Institut Européen d'Administration Publique
Address
Circuit de la Foire Internationale 2 L-1347 Luxembourg
Luxembourg City, Luxembourg District, Λουξεμβούργο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+352 42 62 30 1