Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Το YK Business School (YKBS) ιδρύθηκε το 2002 ως ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με εξειδίκευση στην παροχή υποστηριζόμενης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στους τομείς των επιχειρήσεων, της διοίκησης, της διαχείρισης και του δικαίου.

Από το 2012, το YKBS λειτουργεί από ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα που βρίσκεται στο Highlands. Η πανεπιστημιούπολη αποτελείται από ένα προορισμένο συγκρότημα που έχει σχεδιαστεί και σχεδιαστεί για να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον και δροσερό κλίμα εγγενές στο κεντρικό οροπέδιο. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με σύγχρονες εγκαταστάσεις και οι τελευταίες διαδραστικές μέθοδοι μάθησης είναι επίσης διαθέσιμες. Εσωτερικά παιχνίδια και ένα γυμναστήριο με ντους προστέθηκαν πρόσφατα για να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές. Έχουν δημιουργηθεί επαρκείς χώροι στάθμευσης και ένας ενδημικός κήπος για την ευημερία των μαθητών. Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με WIFI που είναι προσβάσιμο από τους σπουδαστές.

Το YKBS προσφέρει δημοφιλή προγράμματα από το Διοικητικό Κολλέγιο της Νότιας Αφρικής (MANCOSA) και το Regent Business School (RBS), τόσο από τη Νότια Αφρική, το Πανεπιστήμιο BPP και το ABE από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2013, η YKBS άρχισε να παρέχει προπτυχιακά προγράμματα με πλήρη απασχόληση. Το YKBS εξουσιοδοτείται από την Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (TEC) του Μαυρικίου να παραδώσει τριτοβάθμια προγράμματα. Τα προγράμματα που προσφέρονται από την YKBS έχουν γίνει πολύ επιτυχημένα λόγω της προσιτής τιμής τους, της προσβασιμότητας και της διαπίστευσης. Εκτός αυτού, τα προγράμματα είναι ανταγωνιστικά και η παράδοσή τους είναι πρακτική τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους βιομηχανικούς. Παρέχει ίσες ευκαιρίες για την αυξανόμενη νεολαία να ενδυναμωθεί μέσω της Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης σε προσιτή τιμή.

Η επιτυχία των προγραμμάτων YKBS προέρχεται από βασικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των μαθητών. Η ακαδημαϊκή υποστήριξη που προσφέρεται στους μαθητές είναι ευνοϊκή για την αγορά-στόχο, η οποία είναι γενικά εργαζόμενοι. Η δύναμη του YKBS στηρίζεται στην ικανότητά του να προσφέρει ποιμενική φροντίδα στους μαθητές σε ατομική βάση.

Αποστολή

Η αποστολή του YKBS προσπαθεί να δημιουργήσει μια εκπαιδευτική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή μέσω της ποιότητας, της έρευνας και της εκπαίδευσης σε άτομα και κοινωνία. Το YKBS επιδιώκει να συμβάλει στην αλλαγή των εκπαιδευτικών απαιτήσεων του Μαυρίκιου και των γειτονικών χωρών μέσω μαθησιακών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φοιτητών, της κυβέρνησης και του ιδιωτικού τομέα.

Οραμα

Το όραμα του YKBS πρέπει να αναγνωριστεί ως κορυφαίο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δεσμεύεται στην ποιοτική εκπαίδευση σε περιβάλλον φροντίδας. Το YKBS θα προσφέρει εκπαίδευση και έρευνα μεταμόρφωσης, προάγοντας τις προσδοκίες και δημιουργώντας ευκαιρίες για τους ανθρώπους, σε εθνικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
Address
Belle Terre Road, Highlands, Vacoas-Phoenix
73604 Vacoas-Phoenix, Plaines Wilhems District, Μαυρίκιος