Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί το νομικό σχολείο του Εδιμβούργου

Φημίζεται για τη διεθνή και διεπιστημονική μας προοπτική, βρισκόμαστε στο επίκεντρο της νομικής εκπαίδευσης και έρευνας για περισσότερα από 300 χρόνια.

Το 1707 σηματοδότησε την ίδρυση της Νομικής Σχολής, γνωστής σήμερα ως Νομικής Σχολής του Εδιμβούργου, που βρίσκεται στο ιστορικό παλιό κολλέγιο στην καρδιά του Εδιμβούργου, πρακτικά τόσο από τα Δικαστήρια του Δικαστηρίου όσο και από το Κοινοβούλιο της Σκωτίας.

Μελετώντας στη νομική σχολή του Εδιμβούργου, θα συμμετάσχετε σε μια ζωντανή, ενεργή κοινότητα κορυφαίων ερευνητών, νομικών και φοιτητών σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσής τους.

Κατάταξη

Όταν επιλέγετε πού να σπουδάσετε, ένα πανεπιστήμιο με ισχυρή φήμη μπορεί να είναι αρκετά υψηλό στη λίστα προτεραιότητας και το όνομα του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου είναι ένα που έχει μεγάλη επίδραση σε όλο τον κόσμο.

  • 14η θέση στην παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το δίκαιο.
  • 25η στον κόσμο και 6η στο Ηνωμένο Βασίλειο για το δίκαιο στο 2018 QS Παγκόσμιο Πανεπιστήμιο κατά Θέμα: Νόμος.
  • 4η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για ερευνητική δύναμη, με βάση την ποιότητα και το εύρος της έρευνας μας (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

Η πόλη

Η πρωτεύουσα της Σκωτίας είναι μια όμορφη, ιστορική πόλη, η οποία έχει τακτικά ψηφιστεί ως ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη για να ζήσει στον κόσμο. Αρκετά μεγάλο για να προσφέρει κάτι για όλους, αλλά αρκετά μικρό για να νιώσει σπίτι, το Εδιμβούργο είναι μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη και πανέμορφη ευρωπαϊκή πόλη με μια ποικιλόμορφη πολυπολιτισμική κοινότητα.

  • Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου είναι η δεύτερη πιο όμορφη στο Ηνωμένο Βασίλειο (Times Higher Education, 2017).
  • Το Εδιμβούργο κατατάσσεται στις κορυφαίες 20 καλύτερες πόλεις σπουδαστών στον κόσμο, 2η στο Ηνωμένο Βασίλειο (QS Best Student Cities 2017).
  • Το Εδιμβούργο κατέλαβε την 2η θέση στον κόσμο για την ποιότητα ζωής (Deutsche bank, 2017).
  • Το Εδιμβούργο ονομάστηκε τρίτη ασφαλέστερη πόλη στον κόσμο σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Αστυνομία Ταξιδιών του Post Office το 2015.

Θα σας υποστηρίξουμε για να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας

Όλοι οι φοιτητές μας έχουν πρόσβαση σε ειδικευμένο σύμβουλο σταδιοδρομίας που μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη για τον προγραμματισμό και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Χτίζουμε επίσης χρήσιμες δεξιότητες στη διδασκαλία και την αξιολόγησή μας, ενθαρρύνοντας τις γραπτές και παρουσιάσιμες ικανότητες των μαθητών μας και τις επικοινωνιακές και αναλυτικές ικανότητές τους, καθώς και αναπτύσσοντας τις γνώσεις σας στην περιοχή που επιλέξατε.

Θα είστε μέρος ενός εντυπωσιακού δικτύου

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής στη Νομική Σχολή του Εδιμβούργου, θα μάθετε απευθείας από ακαδημαϊκούς οι οποίοι ασχολούνται με την πολιτική και την πρακτική, τόσο εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και παγκοσμίως.

Θα σπουδάσετε παράλληλα με φοιτητές που προέρχονται από ένα εξαιρετικό φάσμα χωρών και από επαγγελματικό ή ακαδημαϊκό υπόβαθρο και οι προοπτικές του οποίου θα εμπλουτίσουν μόνο τις ταξικές συζητήσεις.

Φυσικά, ο χρόνος σας μαζί μας δεν είναι μόνο θέμα μελέτης. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει μια μεγάλη επιλογή από φοιτητικές κοινωνίες για να συμμετάσχει ή μπορείτε να εμπλακείτε με τις ίδιες τις φοιτητικές σχολές μεταπτυχιακών φοιτητών της Νομικής σχολής για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε φιλίες εκτός τάξης.

Φοιτητικές κοινότητες

Το Edinburgh Law Postgraduate Hub οργανώνει κοινωνικές εκδηλώσεις για να βοηθήσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Νομικής Σχολής να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον.

Το Edinburgh Law Connections είναι μια κοινότητα αποφοίτων ειδικά για πτυχιούχους LLM ή MSc. Η ομάδα οργανώνει τακτικές εκδηλώσεις δικτύωσης με πρώην μαθητές.

Προσφέρουμε πολλές επιλογές

Αν εξετάζετε ένα διδακτορικό ή ένα διδακτικό πρόγραμμα, θα βρείτε ένα εξαιρετικό εύρος θεμάτων που προσφέρονται εδώ, από την ποινική δικαιοσύνη μέχρι το εμπορικό δίκαιο ή από την πνευματική ιδιοκτησία μέχρι τη διεθνή τραπεζική ρύθμιση.

Μπορείτε να μελετήσετε μαζί μας εδώ στο Εδιμβούργο ή από μακριά χάρη στα προγράμματα Online Learning.

Τοποθεσίες

Εδιμβούργο

Address
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX Εδιμβούργο, Σκωτία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη