Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Manchester Met έχει μια περήφανη κληρονομιά που χρονολογείται από το 1824. Είμαστε επίσης ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο με πάνω από 38.000 μαθητές.

Βρισκόμαστε ανάμεσα στα 200 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου ηλικίας κάτω των 50 ετών, σύμφωνα με την Times 2019, που αποτελεί μέτρο της δέσμευσής μας να παρέχουμε και να στηρίξουμε την έρευνα και τη διδασκαλία της ποιότητας.

Εγκαταστάσεις

Έχουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 4.000 φοιτητές PC καθώς και μια βιβλιοθήκη πανεπιστημιούπολη που είναι ανοιχτή 24/7 κατά τη διάρκεια της προθεσμίας. Έχουμε επίσης προγραμματισμένο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους £ 400 εκατομμυρίων για να ενισχύσουμε τις εγκαταστάσεις διδασκαλίας και έρευνας, τα κτίρια και τους δημόσιους χώρους.

Ερευνα

Το 85% της έρευνάς μας έχει τον «παγκόσμιο ηγετικό» ή «διεθνώς εξαιρετικό» αντίκτυπο σύμφωνα με το Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας (REF) 2014-21 και η Business School μας έχει κύρους πιστοποιήσεις AACSB και AMBA, τοποθετώντας την ανάμεσα σε μια ελίτ ομάδα σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως .

Υποστήριξη σπουδαστών

Έχουμε πολύ έμπειρο προσωπικό που προσφέρει συμβουλές σταδιοδρομίας και δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας και έχουμε επίσης ένα ειδικό διεθνές γραφείο για να εξασφαλίσουμε ότι οι διεθνείς σπουδαστές λαμβάνουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να πετύχουν.

Βασικά στοιχεία

  • Εμπειρία φοιτητών: Έχουμε πάνω από 3.500 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 140 χώρες
  • Εξαιρετική τοποθεσία: Το Μάντσεστερ είναι η καλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου για να ζήσει σε (* Global Survey Liveability 2018
  • Προσιτότητα: Έχουμε μια σειρά υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές μέχρι £ 5.000
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Manchester Metropolitan University

Το LLM μας στη Νομική Πρακτική με το LPC συγκεντρώνει τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις για να εκπαιδεύσει ως δικηγόρος και δεξιοτήτων νομικής έρευνας σε επίπεδο μάστερ ... [+]

Συνδυάστε την κατάρτιση του δικηγόρου σας με ένα LLM. Αποκτήστε εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και ξεχωρίστε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το LLM στη Νομική Πρακτική με το LPC συγκεντρώνει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να εκπαιδεύσει ως δικηγόρος και δεξιοτήτων νομικής έρευνας σε επίπεδο μάστερ που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

International students: Introducing our University

Location address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

Manchester, Αγγλία, M15 6BH GB
Social Media