Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Nottingham Νομική Σχολή είναι ένα από τα Η μεγαλύτερη νομικές σχολές πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια φήμη για την καινοτομία και την παράδοση του υψηλότερα πρότυπα της νομικής κατάρτισης και της εκπαίδευσης. Η αποστολή μας είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία και να έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων. Διαπιστευτήρια της Σχολής μιλούν από μόνα τους.

Αριστεία διδασκαλίας

Δεσμοί μας με κορυφαίες επιχειρήσεις σε τοπικό, εθνικό και διεθνές δίκαιο και τους θαλάμους δικηγόρους »μας κρατήσει στην πρώτη γραμμή της νομικής εκπαίδευσης. NTU είναι στην πρώτη δεκάδα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον αριθμό των φοιτητών που ετήσιας διάρκειας τοποθετήσεων εργασίας (Ε.Χ.Α.Ε. 2013-14). Βραβευμένο Νομική Συμβουλευτικό Κέντρο του έργου μας παρέχει πάνω από 100 ευκαιρίες για να κερδίσει την επιβράβευση, την πρακτική νομική εμπειρία. Θα πρέπει να διδάσκονται από νόμιμα ειδικευμένους υπαλλήλους που έχουν πραγματική πρακτική εμπειρία στον νομικό κλάδο, αλλά και από κορυφαίους ακαδημαϊκούς, των οποίων η έρευνα οδηγεί τα μαθήματά μας. Αναγνωρίζουμε ότι η ευέλικτη μελέτη είναι ολοένα και πιο σημαντικό, προσφέροντας προγράμματα πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Όλες τις προπτυχιακές τους σπουδές νόμος μας αναγνωρίζονται από την Κανονιστική Αρχή Δικηγόρων και Bar Standards Board ως ειδικού νόμου βαθμούς. Legal Practice Course μας έχει λάβει συνεχώς την υψηλότερη δυνατή διαβάθμιση από το Δικηγορικό Σύλλογο / Κανονιστική Αρχή Δικηγόρων από την έναρξή του. Είμαστε ένα από τα μόλις εννέα εκπαιδευτικά ιδρύματα επικυρώνεται από το Δ.Σ. Bar Standards να παραδώσει το Bar επαγγελματικής επιμορφώσεως. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των LLMs, τόσο ακαδημαϊκά και επαγγελματικά, καθώς και υποψήφιους διδάκτορες και Επαγγελματική Διδακτορικό προγράμματα. Ήμασταν η πρώτη που προσφέρει ένα πλήρες LLM φορά σε δεξιότητες υπεράσπισης εκτός των ΗΠΑ. Προσφέρουμε επίσης μια ξεχωριστή σειρά της ανάθεσης ρουλεμάν και CPD μαθήματα για τους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων Πιστοποιητικό Επαγγελματικής μας στο Εμπορικό Σήμα πρακτικής και Μεταπτυχιακό Certificate in Νομικές Υπηρεσίες. Υψηλή βαθμολογία Δίπλωμα Μεταπτυχιακών μας στην πορεία μετατροπής του νόμου έχει ένα ποσοστό επιτυχίας πάνω από 90%. Η υψηλού επιπέδου έρευνας στο Nottingham Νομική Σχολή έχει αναγνωριστεί στο πλαίσιο του REF 2014. Πάνω από το 88% της Σχολής ερευνητικά αποτελέσματα που αξιολογήθηκαν βρέθηκαν να είναι τουλάχιστον διεθνώς αναγνωρισμένη ποιότητα.

Η θέση για να είναι

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις Nottingham Νομική Σχολή, συμπεριλαμβανομένων εικονικές αίθουσες συνεδριάσεων, βιβλιοθήκη £ 13 εκατομμύρια, πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας του υπολογιστή και πρόσφατα ανακαινισμένα κτίρια, εξασφαλίζει ότι οι σπουδαστές μας έχουν το καλύτερο περιβάλλον στο οποίο να μάθει. Έχουμε ένα ολόκληρο τμήμα της βιβλιοθήκης, αφιερωμένης στην Nottingham Νομική Σχολή η οποία περιλαμβάνει περιοδικά, εγχειρίδια, κείμενα επαγγελματίας, εκθέσεις και τη νομοθεσία. Ένα ειδικό σταδιοδρομίες και προσλήψεις υπηρεσία για την επαγγελματική μας μαθήματα παρέχει στους φοιτητές με την καθοδήγηση και βοήθεια στην αναζήτησή τους για μια σύμβαση κατάρτισης ή pupillage. Υπάρχουν συναρπαστικές ευκαιρίες για σπουδές στην Ευρώπη με το πρόγραμμα Διεθνή Θερινά Σχολεία μας. Γιατί να μην ενισχύσει την καριέρα σας με την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να συμμετάσχουν σε ένα από τα πολλά κλαμπ και τις κοινωνίες μας, συμπεριλαμβανομένων Lex Δικηγορικό Σύλλογο, ή να διατηρήσετε τη φόρμα σε εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις μας;

Τοποθεσίες

Νότιγχαμ

Address
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Νότιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη