The University of Law Postgraduate Programmes

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες νομικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, με πλούσια κληρονομιά και φήμη για την καινοτομία. Στην πραγματικότητα, έχουμε εκπαιδευτεί περισσότεροι δικηγόροι στην Αγγλία από οποιονδήποτε άλλο. Με πανεπιστημιουπόλεις που εδρεύουν σε πολλές από τις πιο ζωντανές και ενδιαφέρουσες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτός από μια πανεπιστημιούπολη στο Χονγκ Κονγκ, το Πανεπιστήμιο του Νόμου προσφέρει μια επαγγελματική εμπειρία εκμάθησης πρώτης κατηγορίας σε μια ποικιλία επιλογών τοποθεσιών.

Πρωτοποριακή διδασκαλία

Ειδικευόμαστε στη διδασκαλία και την εστίαση της ενέργειας μας στην ανάπτυξη καινοτόμων, υψηλής απόδοσης μεθόδων διδασκαλίας και εκμάθησης που εξοπλίζουν τους μαθητές για την επαγγελματική σταδιοδρομία τους. Έχουμε περισσότερους από 250 εξειδικευμένους και έμπειρους δικηγόρους, συμβολαιογράφους και δικαστές ως εκπαιδευτικούς μας, που μας επιτρέπουν να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις πρακτικές δεξιότητες που μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά κατά την έναρξη της καριέρας σας στο δίκαιο.

Τα Μεταπτυχιακά μας Μαθήματα

Προσφέρουμε μια σειρά από μεταπτυχιακές νομικές σπουδές και πτυχία Master σχεδιασμένα από ειδικευμένους εμπειρογνώμονες για να βοηθήσουν τους μαθητές να προχωρήσουν σε οποιοδήποτε στάδιο της σταδιοδρομίας τους. Τα μαθήματά μας είναι εστιασμένα στην απασχόληση, επιδιώκοντας βασικές δεξιότητες σε ένα περιβάλλον διδασκαλίας βασισμένο στην πραγματική νομική πρακτική. Μερικές από τις σπουδές μας είναι διαθέσιμες σε πολλά μαθήματα για να βοηθήσουμε τους μαθητές να εργαστούν και να σπουδάσουν ταυτόχρονα.

Προσφέρουμε τα ακόλουθα μεταπτυχιακά μαθήματα:

  • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νομική (GDL)
  • MA Law
  • LPC (Μάθημα νομικής πρακτικής)
  • Bar Επαγγελματική Εκπαίδευση
  • MA (Master of Arts) Μαθήματα σε μια ποικιλία νομικών ειδικοτήτων
  • LLM (Master of Laws) Μαθήματα σε μια ποικιλία νομικών ειδικοτήτων
  • MSc Νομική Τεχνολογία
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Νομική Τεχνολογία

Το 97% του πλήρους χρόνου μας 2016/17 και οι επιταχυνόμενοι σπουδαστές LPC του 2017/17 που αποφοίτησαν το καλοκαίρι του 2017, εξασφάλισαν απασχόληση, σύμβαση κατάρτισης ή περαιτέρω μελέτη εντός εννέα μηνών από την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος *.

Το 71% των φοιτητών BPTC πλήρους απασχόλησης που αποφοίτησαν από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΟΧ το 2017 εξασφάλισαν μια προσπάθεια εντός ενός έτους από την επιτυχή ολοκλήρωση της πορείας τους **.

Ενισχυμένη Απασχολησιμότητα

Πιστεύουμε στην εκπαίδευση των μαθητών για τον πραγματικό κόσμο από τη στιγμή που θα αποδεχτούν ένα μέρος μαζί μας. Η έμπειρη σταδιοδρομία μας και η υπηρεσία απασχόλησης και οι βραβευμένες κλινικές pro bono προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία από την αρχή.

Η υπόσχεσή μας για την απασχόληση

Υποστήριξη σπουδαστών

Είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο φοιτητικής υποστήριξης που προσφέρουμε. χάρη στις υποτροφίες και τις υποτροφίες μας και τις επιλογές χρηματοδότησης, μπορούμε να βοηθήσουμε τους ταλαντούχους φοιτητές από όλα τα περιβάλλοντα να πετύχουν.

Διεθνείς φοιτητές:

Θα συμμετάσχετε σε φοιτητές από περισσότερες από 120 διαφορετικές εθνικότητες, οι οποίοι συμβάλλουν σε μια ακμάζουσα διεθνή κοινότητα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Διαθέτουμε μια ομάδα φορέων υποστήριξης σπουδαστών που είναι εδώ για να παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την ευημερία.

Πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις της Visa μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου.

Πώς να εφαρμόσει

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης για τα μαθήματά μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας - Εφαρμογή τώρα

Ελα και δες μας

Οι ανοιχτές μέρες μας σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε πώς διδάσκονται τα μαθήματά μας, να συνομιλήσετε με το προσωπικό, να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας και να γνωρίσετε πώς στηρίζουμε τη φιλοδοξία σας

* Το 97% του πλήρους χρόνου μας 2016/17 και επιταχύνθηκε το 2017/17 LPC φοιτητές που αποφοιτούν το καλοκαίρι του 2017 εξασφάλισε την απασχόληση, ένα συμβόλαιο κατάρτισης, ή περαιτέρω μελέτη μέσα σε εννέα μήνες από την επιτυχή ολοκλήρωση της πορείας τους.

** Το 71% των σπουδαστών BPTC πλήρους απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΟΧ που αποφοιτούν το 2017 εξασφάλισε τη διεξαγωγή μιας διαμάχης εντός ενός έτους από την επιτυχή ολοκλήρωση της πορείας τους.

*** Ανατρέξτε στους Όρους και Προϋποθέσεις της Καμπάνιας της Promise Employment Promise LPC 2018-2019

Επιτυχία αποφοίτων:

Ορίστε για την επιτυχία: Karen Betts στη Scotch Whisky Association

Ορίστε για την επιτυχία: ο Jonathan Lea του Δικτύου Jonathan Lea

Τοποθεσίες

Μπέρμιγχαμ

Address
133 Great Hampton St,
Birmingham,
West Midlands B18 6AQ,
United Kingdom

B18 6AQ Μπέρμιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπρίστολ

Address
Temple Circus House, Temple Way,
Bristol BS1 6HG,
United Kingdom

BS1 6HG Μπρίστολ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Τσέστερ

Address
Christleton Hall,
Pepper St, Christleton,
Chester CH3 7AB,
United Kingdom

CH3 7AB Τσέστερ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Έξετερ

Address
Rennes Dr,
Exeter,
Devon EX4 4RJ
United Kingdom

EX4 4RJ Έξετερ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Guildford

Address
The University of Law
Braboeuf Manor
Portsmouth Road
Guildford
Surrey GU3 1HA
United Kingdom

GU3 1HA Guildford, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λιντς

Address
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
United Kingdom

LS1 5HD Λιντς, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Manchester

Address
2 New York Street
Manchester M1 4HJ
United Kingdom

M1 4HJ Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Μαδρίτη

Address
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Address
ΑΝΑΓΝΩΣΗ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Λίβερπουλ

Address
Λίβερπουλ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Δίπλωμα
Μαθήματα
Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη