Read the Official Description

Σχετικά με εμάς

Στο University of Stirling , η διαφορά είναι στο DNA μας - παρέχοντας εκπαίδευση με σκοπό και πραγματοποιώντας έρευνα που βοηθά στη διαμόρφωση της κοινωνίας.

Είμαστε ένα διεθνές πανεπιστήμιο με πρωτοποριακό πνεύμα και παγκόσμια φήμη για υψηλής ποιότητας διδασκαλία και έρευνα. Είμαστε παθιασμένοι για τη δημιουργία επιπτώσεων σε όλα όσα κάνουμε.

Το Stirling είναι ένας χώρος όπου η αξία - όχι το υπόβαθρο - αποτιμάται.

Η φήμη μας

Κάνουμε τον αντίκτυπό μας σκέψης διαφορετικά

Από την ίδρυσή μας το 1967, το University of Stirling καθοδηγείται πάντα από τη μετασχηματιστική σκέψη και το πνεύμα καινοτομίας. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να δώσουμε στους σπουδαστές μας τη γνώση και την τεχνογνωσία για να κάνουν τον αντίκτυπό τους στον κόσμο.

Όλα όσα κάνουμε κάνουν θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Είμαστε ένας πράκτορας για την αλλαγή, τη σύνδεση των ανθρώπων, την καινοτομία και τη μετατροπή της ζωής των μαθητών μας, του προσωπικού και των παγκόσμιων κοινοτήτων που υπηρετούμε. Έχουμε μια συνεχή επιθυμία να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε για να κάνουμε τη διαφορά στην κοινωνία. Είναι ο τρόπος με τον οποίο έχουμε κερδίσει τη διεθνή φήμη μας για υψηλής ποιότητας διδασκαλία και διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνα.

Stirling έρευνα: μεταβαλλόμενες ζωές

Ο στόχος μας είναι απλός. Από τη σίτιση του κόσμου στη χρήση της ψυχολογίας για να πιάσουμε τους εγκληματίες, θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια ζητήματα της εποχής μας. Οι πολυεπιστημονικοί ερευνητές μας αμφισβητούν τις υποθέσεις, καινοτομούν και βρίσκουν λύσεις.

Τα ερευνητικά μας θέματα είναι:

  • Ζώντας καλά
  • Πολιτισμών, κοινοτήτων και κοινωνίας
  • Παγκόσμια ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Το όραμά μας

Να αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο ως Πανεπιστήμιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας μέσω καινοτόμου και διεπιστημονικής έρευνας. μάθηση και διδασκαλία υψηλής ποιότητας · και μοιράζοντας τις γνώσεις μας με τον κόσμο.

Δήλωση θέσης

Στο University of Stirling , οι στοχαστές μας είναι φωτεινοί, περιπετειώδεις και καινοτόμοι.

Όλα όσα κάνουμε, ως θεσμός και ως άτομα, έχουν σκοπό και αντίκτυπο. Αυτό διαμορφώνει την κουλτούρα μας, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία μας. Μας ενθαρρύνει να αμφισβητήσουμε το status quo και να προωθήσουμε τον κανόνα. Έχουμε μια συνεχή επιθυμία να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε για να ωφελήσουμε την κοινωνία και να κάνουμε τη διαφορά στις κοινότητες που υπηρετούμε.

Χρησιμοποιούμε τη σκέψη μας για να βελτιώσουμε τα πάντα. Συνδέοντας, καινοτομώντας και μετασχηματίζοντας, πιστεύουμε ότι η σκέψη μας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Η αποστολή μας

Η συμβολή και η προσέγγισή μας καθορίζονται από:

  • Ανάπτυξη ανθρώπων και βοήθεια στην κοινωνία μέσω της αναζήτησης και της κατανόησης της γνώσης. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για καινοτόμες διεπιστημονικές έρευνες και επικοινωνούμε με τον τρόπο που έχουμε μάθει στον ευρύτερο κόσμο με σαφή και χρήσιμο τρόπο.
  • Μεταμορφώνοντας τη ζωή των μαθητών και του προσωπικού μας, δίνοντάς τους ευκαιρίες να φτάσουν στο πνεύμα τους πνευματικά και συναισθηματικά. καθιστώντας τους ανθεκτικές και δίνοντάς τους τις δεξιότητες που χρειάζονται για τον σύγχρονο κόσμο. και με την ενθάρρυνση σε αυτά ενός αίσθηματος ευθύνης για την προώθηση του δημόσιου συμφέροντος.
  • Δημιουργία παγκόσμιων πολιτών, συνεργαζόμενη με κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και βιομηχανία, δημόσιο και τρίτο τομέα και συναδέλφους σε άλλα θεσμικά όργανα, για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων αναγκών της κοινωνίας.

Οι αξίες μας

Υπεροχή

Πρωτοπορώντας τον τρόπο παγκοσμίως στους τομείς της ερευνητικής εμπειρίας μας και μέσω της παράδοσης μιας εξαιρετικής μαθησιακής εμπειρίας.

Ειλικρίνεια

Είναι ανοιχτό σε ό, τι κάνουμε, επικοινωνώντας το έργο και την αξία του Πανεπιστημίου στον ευρύτερο κόσμο και εμπλέκοντας τους ανθρώπους στην παράδοση του οράματός μας.

Φιλοδοξία

Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου με καινοτόμους τρόπους, ενσωμάτωση της βιωσιμότητας και καθιστώντας το πρότυπο για τον τομέα.

Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό στη Νομική (LLM)

University of Stirling

Αυτό το μάστερ απευθύνεται σε αυτές τις ανησυχίες και αναζητά πιθανές λύσεις, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε τις δεξιότητες και την εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζεστε για να ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα περιβαλλοντικά ζητήματα είναι από τα πιο πιεστικά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είτε σε σχέση με την αλλαγή του κλίματος, την απώλεια βιοποικιλότητας ή την περιβαλλοντική βλάβη, απαιτούνται επειγόντως λύσεις στην πολιτική και στη διακυβέρνηση για τον μετριασμό, την προσαρμογή, τη μείωση ή την πρόληψη σημαντικών επιπτώσεων. Αυτό το μάστερ απευθύνεται σε αυτές τις ανησυχίες και αναζητά πιθανές λύσεις, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε τις δεξιότητες και την εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζεστε για να κάνετε μια μόνιμη και θετική επίδραση στον πλανήτη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Stirling
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Stirling

Σε αυτό το μάστερ μάστερ, θα διερευνήσετε τις διασταυρώσεις μεταξύ ενέργειας, περιβάλλοντος, επενδύσεων και ρύθμισης. Εμπειρογνώμονες συνεργάστηκαν για να δώσουν στους απ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αυξανόμενη πίεση στους φυσικούς πόρους προκάλεσε την αξιολόγηση των παραδοσιακών μορφών ενέργειας, καθώς και την αναζήτηση νέων μορφών ενέργειας και μορφών ανανεώσιμης ενέργειας. Η παραγωγή, η διανομή και η χρήση ενέργειας έχουν καταστεί τομέας προτεραιότητας για τις κυβερνήσεις, τις επιχειρήσεις και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις ανά τον κόσμο. Με την αυξανόμενη ζήτηση για εργαζόμενους με εξειδικευμένες νομικές γνώσεις στον ενεργειακό νόμο και πολιτική, σχεδιάσαμε αυτό το μάθημα ειδικά για να καλύψουμε αυτή την ανάγκη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Stirling
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 27 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Νομικής (LLB)

University of Stirling

Αν σχεδιάζετε μια σταδιοδρομία στο νομικό επάγγελμα, το πτυχίο μας LLB παρέχει ένα καλά στρογγυλεμένο προσόντα που μπορεί να είναι το πρώτο βήμα σας για να γίνετε δικηγόρ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αν σχεδιάζετε μια σταδιοδρομία στο νομικό επάγγελμα, το πτυχίο μας LLB παρέχει ένα καλά στρογγυλεμένο προσόντα που μπορεί να είναι το πρώτο βήμα σας για να γίνετε δικηγόρος Σκωτίας ή να εισέλθετε σε άλλους διάσημους τομείς.

Το University of Stirling LLB προσφέρει σε βάθος γνώση και κατανόηση των νομικών αρχών, θεωριών, θεσμών και κανόνων - καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού και πολιτικού πλαισίου στο οποίο λειτουργεί το δίκαιο. Θα επωφεληθείτε από τις γνώσεις του ειδικού διδακτικού μας προσωπικού, του οποίου η δική του έρευνα για το επάγγελμα του δικηγόρου δημοσιεύεται ευρέως και επιστρέφει στο πρόγραμμα LLB. Μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι ότι όλα όσα μαθαίνετε είναι σύμφωνα με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα, καθώς η LLB Hons είναι διαπιστευμένη τόσο από τη Νομική Εταιρεία της Σκωτίας όσο και από τη Σχολή των Δικηγόρων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Stirling
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
48 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Stirling

Το LLB μας θα σας δώσει μια βαθιά γνώση και κατανόηση των νομικών αρχών, θεωριών, θεσμών και κανόνων - καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού και πολιτικού πλαισίου στο οποίο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το LLB μας θα σας δώσει μια βαθιά γνώση και κατανόηση των νομικών αρχών, θεωριών, θεσμών και κανόνων - καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού και πολιτικού πλαισίου στο οποίο λειτουργεί το δίκαιο. Αυτό το διήμερο μάθημα σας δίνει ένα καλά στρογγυλεμένο προσόν που μπορεί να είναι το πρώτο βήμα σας για να γίνετε δικηγόρος Σκωτίας ή να εισέλθετε σε άλλα αναγνωρισμένα επαγγέλματα. Με την ολοκλήρωση, οι απόφοιτοι που επιθυμούν να γίνουν δικηγόροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο μάθημα Δίπλωμα Επαγγελματικής Νομικής Πρακτικής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Stirling
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB