Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ulearn Universe

Ulearn έχει συνεργαστεί με πάνω από 100 πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Το Ulearn Universe περιλαμβάνει αριστοκρατικά πανεπιστήμια σε όλη τη Ulearn Βρετανία, προσφέροντας εκατοντάδες μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των πιο περιζήτητων μαθημάτων που εστιάζουν στη σταδιοδρομία τους, περνώντας από τους πιο δημοφιλείς τομείς.

Ulearn - Επένδυση στο μέλλον

Ulearn έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μάθησης στον τομέα της εκπαίδευσης. Προσφέρουμε ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών προς τους παρόχους περαιτέρω εκπαίδευσης, καθώς και την άμεση συνεργασία με εκπαιδευόμενους και εργοδότες που προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση.

Έχουμε εξειδίκευση στην καινοτόμο κατάρτιση για την τελευταία δεκαετία, προσφέροντας μαθητεία, προσόντα NVQ, αλφαβητισμού και αριθμητικής, προγράμματα πιστοποιητικών και σύντομα μαθήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργοδοτών και των ατόμων που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν και να επεκτείνουν τη γνώση τους.

Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώσουν την υφιστάμενη ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση των εργαζομένων και να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες κάθε εκπαιδευόμενου αξιολογώντας τις βασικές ικανότητές τους έναντι των εθνικών προτύπων. Με μια ομάδα που προέρχεται από την εκπαίδευση και την βιομηχανία, έχουμε το σωστό συνδυασμό ακαδημαϊκής και πρακτικής εμπειρίας για να παρέχουμε εξαιρετικές εξατομικευμένες λύσεις κατάρτισης στους εργοδότες και τους εκπαιδευόμενους, ενώ παράλληλα υποστηρίζουμε τους παρόχους FE για την επίτευξη των κρίσιμων στόχων.

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Ulearn έχει Ulearn στόχο να βοηθήσει τους υποψήφιους σπουδαστές να κάνουν τις σωστές επιλογές για το μέλλον τους. Παρέχουμε μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε σε έναν κόσμο που κινείται γρήγορα, σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μελετάτε.

Ulearn Advantage

Αν θέλετε να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο στην καρδιά της πόλης που εστιάζει στην αλλαγή του κόσμου για ένα καλύτερο αύριο, επιλέγετε το σωστό μέρος. Δεν χρησιμοποιούμε ειδικούς μαθηματικούς τύπους για να επιλέξετε φοιτητές. Εξετάζουμε την εφαρμογή κάθε ακαδημαϊκού και προσωπικού αιτούντος, για να επιλέξουμε σπουδαστές που ταιριάζουν στην κοινότητά μας με ένα πλήρες φάσμα υποβάθρου.

Εκπαίδευση Ulearn - Συνεργασίες

Ulearn Education είναι ένας διαμεσολαβητής εκπαίδευσης και είναι υπερήφανος που ανακοινώνει ότι συνεργαζόμαστε στενά με την DMU για τη διευκόλυνση των πανεπιστημιακών συμπράξεων.

Ulearn Education διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επαφών σε διάφορα πανεπιστήμια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, και σχεδιάζει να δημιουργήσει παγκόσμιες συνεργασίες μέσω συνεργασιών με ομοϊδεάτες θεσμούς σε όλο τον κόσμο. Οι συνεργασίες ενισχύουν την παγκόσμια επωνυμία σας και επιταχύνουν την ανάπτυξή σας.

Οι συνεργασίες μπορούν να περιλαμβάνουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως κοινή έρευνα , συνεχιζόμενη επαγγελματική εξέλιξη, ανταλλαγές φοιτητών ή φοιτητών , πολιτιστικές συναντήσεις ή πρωτοβουλίες διδασκαλίας .

Πρόσφατα, ο αντιπρόεδρος και γραμματέας του Πανεπιστημίου της Γκάμπια και ο αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου του Sialkot πραγματοποίησαν επίσημη συνάντηση με τα τμήματα εταιρικής σχέσης της DMU και αμφότερα τα μέρη εξέφρασαν ρητά την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στη συμφωνία γενικής εξέλιξης (GPA) και στην TNE Καινοτόμος διακρατική εκπαίδευση).

122178_ScreenShot2019-10-03at9.59.57PM.png 122179_ScreenShot2019-10-03at10.00.09PM.png

Ulearn - Ο φιλικός διευθυντής εισαγωγής σας

Ulearn θα αφιερώσει έναν φιλικό σύμβουλο που έχει πείρα στη διαχείριση των εισαγωγών σπουδαστών και άλλων φοιτητικών απαιτήσεων.

Εμείς στο Ulearn θα σας βοηθήσουμε να μετακινηθείτε απρόσκοπτα στο πανεπιστήμιο σας - από την οργάνωση της κατάρτισης IELTS, μέχρι τις θεωρήσεις φοιτητών, τις διατυπώσεις εισδοχής και επίσης τη διαμονή. Έχουμε καλή εμπειρία στο να βοηθήσουμε τους σπουδαστές να εξασφαλίσουν μια θέση στο καλύτερο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου και επίσης να βοηθήσουν στην οριστικοποίηση ενός φιλικού προς τους φοιτητές και προϋπολογισμούς χώρου διαμονής.

Θα λάβετε υποστήριξη ακόμα και πριν φτάσετε, βοηθώντας σας στη διαδικασία αποδοχής. Η ομάδα των φοιτητικών μας υπηρεσιών είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε στις εισαγωγές ή σε οποιοδήποτε ερώτημα που μπορεί να έχετε. Επίσης, διοργανώνουμε περιηγήσεις στο Campus εάν επιθυμείτε να έχετε εμπειρία από το πρώτο χέρι του πανεπιστημίου πριν υποβάλετε αίτηση.

Με την ακαδημαϊκή, συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη από το Ulearn , θα είστε σε θέση να εκτελέσετε το καλύτερο δυνατό και να εστιάσετε πλήρως στις σπουδές σας.

Πώς μπορεί να βοηθήσει η Ulearn

Η ομάδα φιλικών διεθνών συμβούλων μας θα επεκτείνει όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στη ζωή των σπουδαστών στην Αγγλία. Θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με οποιαδήποτε προσωπικά θέματα ή ζητήματα ευημερίας που σχετίζονται με τη μετανάστευση, θα ολοκληρώσουν τη διαμονή σας, θα συνδεθούν με άλλους φοιτητές από το ίδιο πανεπιστήμιο

Ulearn σύμβουλοι της Ulearn είναι επίσης ειδικοί στην παροχή πληροφοριών και συμβουλών σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, το φοιτητικό δίπλωμα, τις υποτροφίες και τις υποτροφίες, την εγγραφή σε γιατρό και την εύρεση του τρόπου σας.

Εάν χρειάζεστε από πρώτο χέρι την εμπειρία του πανεπιστημίου πριν από την ένταξή σας, διοργανώνουμε επίσης φιλικές πανεπιστημιακές εκδρομές ώστε να μπορείτε να περπατήσετε γύρω από την πανεπιστημιούπολη και να έχετε εμπειρία από πρώτο χέρι σχετικά με την πανεπιστημιούπολη, τη βιβλιοθήκη και να μιλήσετε με φοιτητές που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Νομικής (LLB)

Ulearn

Θεματική Ενότητα: Εγκληματολογία ... [+]

LLB (Hons) QLD - (Πανεπιστήμιο Arden)

Θεματική Ενότητα: ΕγκληματολογίαΕπίπεδο: ΠροπτυχιακόΠανεπιστήμιο: Πανεπιστήμιο ArdenΠόλη: Μπέρμιγχαμ, Λονδίνο, ΜάντσεστερΓιατί να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο Arden;Εδώ στο Πανεπιστήμιο Arden, πιστεύουμε ότι όλοι, παντού θα πρέπει να μπορούν να σπουδάσουν.Ο Άρντεν είναι παθιασμένος για να σας δώσει πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση που ταιριάζει με την ταραχώδη και σύγχρονη ζωή σας.Το Arden προσφέρει πρόσβαση σε πτυχία Degrees, Masters Degrees και MBAΟι φοιτητές μας κυμαίνονται από 18 έως 80 ετών επειδή τους υποστηρίζουμε τόσο επιτόπια (στα Κέντρα Μελέτης του Ηνωμένου Βασιλείου) όσο και σε απευθείας σύνδεση.Είμαστε επίσης περήφανοι που προσφέρουμε μη τυποποιημένες συμμετοχές, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνεται υπόψη η επαγγελματική σας εμπειρία και τα προηγούμενα προσόντα.Όλα τα μαθήματά μας στο Arden έρχονται με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα και πολλά από τα οποία είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς.Blended Learning στο Πανεπιστήμιο Arden... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ London Borough of Ealing Manchester
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Ulearn