University of Bristol Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η έρευνά μας

Το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας έρευνας. Έχουμε κάνει καινοτομίες σε τομείς που κυμαίνονται από την πρόληψη θανάτου κούνιας έως τη νανοτεχνολογία.

Το Πανεπιστήμιο έχει φήμη για την καινοτομία από την ίδρυσή του το 1876. Η έρευνά μας αντιμετωπίζει μερικά από τα πιο πιεστικά ζητήματα του κόσμου σε τομείς τόσο διαφορετικούς όσο η μόλυνση και η ασυλία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η κλιματική αλλαγή και η κρυπτογραφία και η ασφάλεια των πληροφοριών.

Το Πανεπιστήμιο έχει επί του παρόντος 40 μέλη της Βασιλικής Εταιρείας και 13 της Βρετανικής Ακαδημίας - ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για ένα σχετικά μικρό ίδρυμα.

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα μυαλά σε μεμονωμένους τομείς και να ενθαρρύνουμε ερευνητές από διάφορους κλάδους και ιδρύματα να συνεργαστούν για να βρουν μόνιμες λύσεις στα πιεστικά προβλήματα της κοινωνίας.

Συμμετέχουμε σε πολλές διεθνείς ερευνητικές συνεργασίες και ενσωματώνουμε πρακτική εμπειρία στο πρόγραμμα σπουδών μας, έτσι ώστε οι μαθητές να εργάζονται σε έργα πραγματικής ζωής σε συνεργασία με επιχειρηματικούς, κυβερνητικούς και κοινοτικούς τομείς.

Η εμπειρία του φοιτητή

Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους μαθητές μας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να πετύχουν στην επιλεγμένη καριέρα τους σε μια ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Προσελκύουμε μαθητές από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια πλούσια και συναρπαστική διεθνή κοινότητα. Είμαστε επίσης τυχεροί που βρισκόμαστε σε μια ζωντανή, δυναμική πόλη με φήμη για δημιουργικότητα και βιωσιμότητα.

Με μια επιλογή μαθημάτων άνω των 200 βαθμών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, οι μαθητές μας ασχολούνται με μαθησιακά προκλητικά μαθήματα που ενθαρρύνουν την ανεξαρτησία του νου.

Bristol Futures

Μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές μας να εκπληρώσουν τις ακαδημαϊκές και προσωπικές τους δυνατότητες, να αποφοιτήσουν από το Πανεπιστήμιο ως ανθεκτικά, εφευρετικά και συνδεδεμένα άτομα που θα ωφελήσουν τον εαυτό τους και την κοινωνία. Το Bristol Futures βασίζεται σε τρία θέματα που διερευνούν τις μεγάλες ευκαιρίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γενιά μας:

 • Καινοτομία & Επιχειρήσεις
 • Παγκόσμια ιθαγένεια
 • Βιώσιμα μέλλοντα

Εκτός από το πτυχίο τους, οι μαθητές μας θα είναι σε θέση να ασχοληθούν με αυτά τα θέματα σε μια σειρά δραστηριοτήτων και μαθησιακών πόρων που υποστηρίζουν τις σπουδές και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Το πτυχίο του Μπρίστολ είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους εργοδότες: προσφέρουμε στους μαθητές μας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με γνώμονα την έρευνα και ενισχύουμε την παγκόσμια φήμη μας προσλαμβάνοντας τους καλύτερους ακαδημαϊκούς. Η Μπρίστολ κατατάσσεται τέταρτη σε μια λίστα πανεπιστημίων που στοχεύουν κορυφαίοι εργοδότες απόφοιτων (πηγή: The Graduate Market το 2018, High Fliers Research).

Τα μαθήματά μας διαμορφώνονται από την πιο πρόσφατη σκέψη και οι μαθητές μας εργάζονται σε έργα πραγματικής ζωής με ακαδημαϊκούς που είναι ειδικοί στον τομέα τους. Εκτός από τη διδασκαλία των γεγονότων, οι ερευνητές μας μεταδίδουν τις γνώσεις, τον ενθουσιασμό και την εμπειρία τους.

Το Μπρίστολ είναι αρκετά μικρό για να αισθάνεται ζεστό και φιλικό, με συμβούλους ευημερίας τόσο στις πανεπιστημιακές κατοικίες όσο και στις ακαδημαϊκές σχολές για να υποστηρίξει τους μαθητές μας, προσωπικούς δασκάλους και πρόσθετες υπηρεσίες υποστήριξης. Είναι επίσης αρκετά μεγάλο για να προσφέρει εξαιρετικές εξωσχολικές ευκαιρίες, όπως μια σειρά από κλαμπ, αθλητικές δραστηριότητες και κοινότητες και ομάδες εθελοντισμού.

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες και υπάρχουσες εγκαταστάσεις, εκπαίδευση και τεχνολογία.

Οι βιβλιοθήκες μας, οι εγκαταστάσεις πληροφορικής και οι άτυποι χώροι σπουδών διατηρούν τους μαθητές συνδεδεμένους και υποστηρίζουν την ανεξάρτητη μάθηση. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών υποστήριξης για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας μπορούν να λάβουν βοήθεια και συμβουλές για όλες τις πτυχές της πανεπιστημιακής ζωής - ακαδημαϊκό, προσωπικό, οικονομικό και πρακτικό - εάν και πότε το χρειάζονται.

122582_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Κατατάξεις και φήμη

Το Μπρίστολ κατατάσσεται σταθερά στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και τα κορυφαία δέκα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου σε τραπέζια πρωταθλήματος που αντλούν πληροφορίες σχετικά με την έρευνα και την αριστεία διδασκαλίας.

Είμαστε ένα από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, προσελκύοντας κατά μέσο όρο οκτώ αιτούντες υψηλής ποιότητας για κάθε μέρος και οι απόφοιτοι μας είναι από τους πιο περιζήτητους εργοδότες σε όλο τον κόσμο.

 • Τα δέκα κορυφαία πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο (QS World University Rankings 2020)
 • Το δεύτερο πιο στοχευμένο πανεπιστήμιο από κορυφαίους εργοδότες στο Ηνωμένο Βασίλειο (High Fliers Research)
 • Το νούμερο ένα μέρος για να ζήσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο (Sunday Times 2017)
 • Κατατάχθηκε ένατη στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεταπτυχιακή απασχολησιμότητα (QS Graduate Employability Rankings 2020)
 • Το σπίτι του καλύτερου εκκολαπτηρίου επιχειρήσεων στον κόσμο (UBI Global 2015)
 • Κορυφαία πέντε πανεπιστήμια για έρευνα (2014 REF)
 • 13 Νικητές βραβείων Νόμπελ που συνδέονται με το Πανεπιστήμιο - συμπεριλαμβανομένου του σημερινού Καγκελάριου μας, Sir Paul Nurse
 • 27 θέματα με υψηλή βαθμολογία στις κορυφαίες 100 στον κόσμο (QS World Subject Rankings 2019)
 • Οι δέκα πρώτοι στα πρωταθλήματα του Βρετανικού Πανεπιστημίου και Αθλητισμού (BUCS) 2016/17
 • Ανεβείτε επτά θέσεις στον Guardian University Guide 2019
 • Κατατάχθηκε έκτη στην Ευρώπη για διδασκαλία
 • Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ είναι από τους πτυχιούχους με τις υψηλότερες αποδοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πάνω από το 40% των προγραμμάτων διδασκαλίας μας είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς, οι οποίοι αναγνωρίζουν με συνέπεια την αριστεία του πλούσιου στην έρευνα προγράμματος σπουδών, του μαθησιακού μας περιβάλλοντος και των μαθησιακών μας αποτελεσμάτων.

Όραμα και στρατηγική

Η πανεπιστημιακή στρατηγική μας συλλαμβάνει τη συλλογική φιλοδοξία και τη φαντασία του προσωπικού μας, των μαθητών μας και της ευρύτερης οικογένειας του Μπρίστολ. Παρέχει έναν χάρτη πορείας που καθορίζει τις φιλοδοξίες μας για τα επόμενα επτά χρόνια.

Η εργασία και η μελέτη στο Μπρίστολ σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε και να προωθήσετε νέους τρόπους σκέψης και να δείτε τον κόσμο.

Η πανεπιστημιακή στρατηγική μας ξεκίνησε το 2016. Επικεντρώνεται σε έξι βασικούς τομείς:

 • Εκπαίδευση και εμπειρία των μαθητών
 • Έρευνα, καινοτομία και συνεργασίες
 • Το προσωπικό μας και οι τρόποι εργασίας
 • Διεθνοποίηση και παγκόσμιες σχέσεις
 • Φυσική και ψηφιακή υποδομή
 • Βιωσιμότητα

Το προσωπικό και οι μαθητές μας έδωσαν τις απόψεις τους στη Στρατηγική καθώς αναπτύχθηκε και οι ομάδες σε όλο το Πανεπιστήμιο εργάζονται τώρα σε σχέδια εφαρμογής.

Τον Ιούνιο του 2016, το προσωπικό είχε την ευκαιρία να ακούσει τον Αντιπρόεδρο να εισαγάγει τη Στρατηγική και να θέσει ερωτήσεις σε εσωτερικές εκδηλώσεις. Μίλησε για το συναρπαστικό μέλλον μπροστά μας στο πλαίσιο των αβεβαιοτήτων σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της ΕΕ.

Τοποθεσίες

Ο ποταμός Avon

University of Bristol

Address
Queens Road Bristol
BS8 1RJ Ο ποταμός Avon, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+44 (0)117 928 9000

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας